OwlTail

Cover image of Det Gode Liv - Er livet som digital nomade lykken?

Det Gode Liv - Er livet som digital nomade lykken?

Er livet som digital nomade lykken? Det Gode Liv giver et ærligt indblik i, hvordan det er at tage en stor chance i livet for at forfølge en drøm om at rejse på fuldtid. Det Gode Liv præsenteres af kæresteparret Maja og Stefan, der deler deres op- og nedture, mens de jagter drømmen om at leve som digitale nomader. De har sagt deres “voksenjobs” op, pakket lejligheden i kasser og satset hele opsparingen på at skabe sig en hverdag, hvor de arbejder digitalt uafhængigt af tid og sted. En hverdag uden fast bopæl eller fast indtægt, men forhåbentlig en hverdag fyldt med frihed og oplevelser. Løbende deler de også ud af tips til dig, der også drømmer om at tage arbejdet med jorden rundt. Podcasten præsenteres af Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast is a series podcast

This means episodes are recommended to be heard in order from the very start. Here's the 10 best episodes of the series anyway though!

Podcast cover

1: Envejsbillet til Bali: Nu gør vi drømmen til virkelighed

Hvorfor kvitte drømmejobbet? Hvorfor sige farvel til de personer, du har allermest kær? Hvorfor forlade den trygge hverdag i Danmark til fordel for en ukendt tilværelse uden fast indkomst eller fast bopæl? Hvorfor satse alt på en drøm, som du ikke engang ved, om du kan realisere?I første afsnit af Det Gode Liv er kæresteparret Maja og Stefan lige landet på deres første destination i deres nye liv. De reflekterer over beslutningen om, at sige deres jobs op og satse hele opsparingen på at rejse ud i verden med en drøm om at skabe sig en levevej uafhængigt af tid og sted. Det handler om drømme og troen på, at det ukendte kan være bedre end det velkendte. Podcasten præsenteres af Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve.Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

20mins

2 Dec 2019

Rank #1

Podcast cover

2: Budget: Hvordan hænger det sammen?

Hvordan får man råd til at rejse på fuld tid? Hvordan lever man godt for få penge? Og hvor mange penge bruger vi hver måned? I andet afsnit af “Det Gode Liv” afslører kæresteparret Maja og Stefan deres budget. De reflekterer over, hvordan de bruger deres penge bedst, og så bliver Maja sat på prøve i forhold til hendes vestlige spisevaner. “Det Gode Liv - Er livet som digital nomade lykken?” handler om drømme og troen på, at det ukendte kan være bedre end det velkendte. Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

21mins

23 Dec 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

3: Fordele og ulemper: Er det besværet værd?

Livet som digital nomade er ikke altid lige så lyserødt, som det kan se ud på Instagram. I dette afsnit tager vi jer med til Indien. Vi tager jer med tilbage til nogle episoder, hvor vi er virkelig pressede og udmattede, og vi viser jer nogle af de udfordringer, der også er ved at leve på denne her måde. Vi fortæller om generelle fordele og ulemper, og til sidst fælder vi en dom. Er det besværet værd?Podcasten præsenteres af Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve.Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

19mins

6 Jan 2020

Rank #3

Podcast cover

4: Dos and don’ts: En stak gode råd

Drømmer du om at tage computeren under armen og leve som digital nomade?I dette afsnit får du en stak gode råd, så du kan komme godt i gang. Vi er ikke eksperter, men vi har alligevel gjort os nogle erfaringer, som vi tænker, andre kan få glæde af. Afsnittet er optaget på en tømmerflåde på Cheow Lan Lake i Khao Sok Nationalpark, Thailand. Podcasten præsenteres af Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve.Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

12mins

10 Feb 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

5: Maya Lützhøft: Om at rejse alene ud i verden og leve som blogger og influencer på Bali

Hvordan er det at rejse alene ud i verden? Hvad er det hårdeste ved livsstilen? Og føler man sig ind i mellem ensom? Det er nogle af de emner, vi taler med blogger og influencer Maya Lützhøft (kendt under navnet MayaDrøm) om i femte afsnit af “Det Gode Liv - Er livet som digital nomade lykken”. Og så får du selvfølgelig også Maya Lützhøfs bedste råd til at leve som selvstændig uden for Danmarks grænser. Podcasten præsenteres af Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve. Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

17mins

4 Mar 2020

Rank #5

Podcast cover

6: En af de sværeste beslutninger i vores liv (part 1)

Dette afsnit - og det næste kan vi allerede afsløre - bliver slet ikke, som vi havde forestillet os. Vi tager jer med, når vi forbereder os på at strande på Bali, og vi tager jer med, når vi grædende tager en af de sværeste beslutninger i vores liv. Vi ved godt, at hele verden lige nu rammes af følgerne af coronavirus på den ene eller anden måde. Men her hører I, hvordan det har været for os, og hvad vores overvejelser og bekymringer blandt andet har gået på. Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

20mins

17 Mar 2020

Rank #6

Podcast cover

7: En af de sværeste beslutninger i vores liv (part 2)

Dette afsnit er en fortsættelse af episode 6:Vi tager jer med, når vi grædende tager en af de sværeste beslutninger i vores liv. Vi ved godt, at hele verden lige nu rammes af coronavirus på den ene eller anden måde. Men her hører I, hvordan det har været for os, og hvad vores overvejelser og bekymringer blandt andet har gået på - og selvfølgelig, hvad vi endte med at gøre da følgerne af coronavirus så småt var i gang med at isolere os på Bali.Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

15mins

17 Mar 2020

Rank #7

Podcast cover

8: Q&A: Hvordan finder I kunder og tjener penge? Og hvad gør I, når I er uenige?

I dette afsnit svarer vi på alle jeres spørgsmål. Både de meget personlige og de lavpraktiske. Vi fortæller om, hvordan det er at gå fra at være kærester til pludselig også at være kollegaer og tilbringe samtlige af døgnets 24 timer sammen. Og vi fortæller mere om, hvordan vi konkret finder vores kunder og tjener penge. Podcasten præsenteres af Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve. Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

36mins

8 Apr 2020

Rank #8

Podcast cover

9: Mille Sjøgren: Man kan godt tjene mange penge som digital nomade

Man kan være digital nomade på mange måder, og i dette afsnit skal du møde Mille. Hun har levet som digital nomade med sin mand Kristian og deres to børn i otte år.Hun fortæller om, hvilke udfordringer de har haft undervejs, og så vil hun gøre op med tanken om, at freelancere ikke kan tjene godt. Hun afslører faktisk, hvor meget de selv tjener.. Og det er ikke småpenge. Sidst men ikke mindst, så videregiver hun selvfølgelig også sine råd til dig derude, der har en drøm om at afprøve denne her livsstil. Podcasten præsenteres af Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve.Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

23mins

20 Apr 2020

Rank #9

Podcast cover

10: Rejsefeber: Hvornår er det realistisk at rejse igen?

Hvordan føles det at sætte drømmen på pause, hvordan forholder vi os til en den nye virkelighed, og hvornår regner vi med at genoptage eventyret i Asien? Det er nogle af de emner, vi taler om i 10. episode af “Det Gode Liv”.Vi befinder os i Danmark på ubestemt tid, men glæder os som to små børn til igen at kunne drage ud og opleve verden.  Podcasten præsenteres af Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve. Support the show (https://detgodeliv.10er.app)

21mins

25 May 2020

Rank #10