OwlTail

Cover image of Sara & Monopolet - podcast

Sara & Monopolet - podcast

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 08

Vært: Mads Steffensen.

1hr 34mins

8 Dec 2019

Rank #1

Podcast cover

Lørdag 13. feb. 2021

Monopolet: Filminstruktør Søren Fauli, cirkusprinsesse Signe Lindkvist og chefredaktør på Dagbladet Børsen Bjarne Corydon.Vært: Sara Bro.Dilemmaer:1. Klara er kommet foran i køen til vacciner pga. en rejse til Caribien.2. Lars' bedstefar har diabetes, men Lars' mor bliver ved med at servere ham søde sager.3. Bentes søn har en klasselærer, der har delt sin computerskærm med eleverne uden at opdage pornolinks.4. Vibeke har været sammen med sin mand hele sit voksenliv og er i tvivl om de er kørt fast.5. Joans 4-årige søn vil gerne være John Dillermand til fastelavn.6. Lone føler sig overvåget af sin velmenende nabo.7. Mark er ateist og vil gerne undlade at rejse sig op i kirken til sin datters konfirmation. 8. Carina er gift, men chatter med fremmede fyre når hun gerne vil tilfredsstille sig selv.9. Hanne skal aflevere sin arbejdstelefon med udstyr, men overvejer at aflevere et gammelt headset.10. Ibens far er konspirationsteoretiker.

1hr 42mins

13 Feb 2021

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Mads & Monopolet - Uge 48 2016

Vært: Mads Steffensen.Panel: Martin Krasnik, Hella Joof, Bubber1. Nikolines skal aflevere en bog, der er vigtig for hendes bacheloropgave på mandag, men vil gerne beholde den 10 dage ekstra.2. Magnus ved ikke om ex-kæresten skal med i fotoalbummet.3. Mia er i tvivl om hun skal holde jul hos sin far eller hos sin kærestes familie.4. Sanne er i tvivl om hun kan give lillebror sin døde storebrors navn til mellemnavn.5. Ullas gode kollega og ven er blevet leder - kan de nu være venner?6. Camilla og Rasmus skal giftes, men Rasmus vil ikke have ring på.7. Peter er i tvivl om hvorvidt han skal forlade hønsegården og tage et nyt job i Norge.8. Søren ved ikke om han skal holde jul hos sin mor eller rejse med sin far.9. Emils lillebror er blevet misbruger.10. Ninas gode veninde joker rigtig meget med at Nina er homoseksuel

1hr 45mins

3 Dec 2016

Rank #3

Podcast cover

Mads & Monopolet - podcast

Vært: Mads Steffensen.Monopolet: Morten Albæk, Stéphanie Surrugue og Christian Stadil. 1) 25-årige Sanne er blevet inviteret på middag af sin 70-årige kioskmand.2) Anna er træt af at lave specialkost til sin veganer-veninde, fordi veninden falder i og spiser kebab og flødeis til natmad efter deres byture.3) Ulla er hemmeligt forelsket i Torben og overvejer at sende ham et kærestebrev.4) Sofie planlægger en charterferie for hele familien og overvejer, om det er ok IKKE at invitere sin bonusdatter med. 5) Nina er træt af at blive mobbet af sin venindes mand Preben. 6) Rebecca er begyndt at date sin nye kollega og er i tvivl, om hun skal fortælle ham, at hun engang har haft sex med deres chef.7) Bo's gode ven har meget fremmedfjendske holdninger. 8) Ditte har haft en affære med en kvinde, som venter barn med sin kæreste.9) Mettes datter på 11 føler sig udenfor i klassen, fordi hun ikke må være lige så meget på de sociale medier. 10) Rikke har fået forbud mod at tage stiletter på til fest i aften.

1hr 43mins

26 Oct 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Mads & Monopolet - Julekalender låge nr. 17

Vært: Mads Steffensen.

1hr 42mins

17 Dec 2019

Rank #5

Podcast cover

Mads & Monopolet - Uge 49

Monopolet. Sangerinde Lina Rafn, journalist Abdel Aziz Mahmoud og politiker Ida Auken. Dilemmaer: 1. Viktor vil gerne have tre måneders orlov fra sin store familie. 2. Maria er nervøs for sin rejse til Australien og New Zealand, som hun skal afsted på til januar. 3. Amanda er ked af at hendes mands bror kun har inviteret mandens børn, og ikke Amandas, til deres guldbryllup. 4. Anne er kommet igennem en kræftsygdom og overvejer at skrive det i sit CV5. Tina er nisse for en kollega, som ikke ville have hendes økologiske bolle. 6. Marie er i en studiegruppe hvor to er blevet kærester og hele tiden nusser og kysser. 7. Rebekka har haft sex med en mand, der er gift, og som er bedste ven til Rebekkas nye kæreste. 8. Lenas mandlige roommate prøver hendes undertøj, når hun ikke er hjemme9. Sif vil gerne have sin veninde til at stoppe med at tage stoffer. 10. Beatrice har ved en fejl opdaget, hvad hendes mand giver hende i julegave

1hr 41mins

9 Dec 2017

Rank #6

Podcast cover

Mads & Monopolet - Uge 47 2016

Vært: Mads Steffensen.Panel: Thomas Warberg, Lina rafn, Mads Christensen1. Maja er 20 år og dater en mand på 52.2. Sofie skal til at opsige sit job og ved ikke om hun kan deltage i julefrokosten.3. Martin har et foto af sin døde mor og er i tvivl om han skal slette det.4. Pernille savner sin barnløse lillebror.5. Julies genbo hænger lortebleer ud af vinduet.6. Henriettes nye ansatte har en meget vovet instagramprofil.7. Lars og Oliver er uenige om hvorvidt de kan sortere i deres gæsteliste.8. Den solidariske klassekasse i Sannes klasse er kommet i modvind9. Mathias' ven har fået et kontroltårn af en kæreste.10. Bolettes træner tror ikke at hun taler dansk

1hr 44mins

26 Nov 2016

Rank #7

Podcast cover

Mads & Monopolet - Uge 50

Monopolet: Skuespiller Nicolaj Kopernikus, politiker Johanne Schmidt-Nielsen og modeekspert Uffe Buchard. Plus gæsteoptræden af Søren Huss. Dilemmaliste: 1. Mortens søster vil holde jul i regneark. 2. Maria er frustreret over, at hun står med alt arbejdet omkring hende og mandens hund. 3. Sofie vil gerne fortælle sin familie, at hun er homo- og biseksuel. 4. Mia er feminist og modstander af at der i kærestens familie er tradition for at mænd og kvinder splitter op efter julemiddagen, hvor mændene spiller kort, mens kvinderne rydder af. 5. Emma er i tvivl om man skal have sex på første date eller vente til senere. 6. Sara og Rikke er i tvivl, hvad der skal ske med deres farmors aske. 7. Søs og Lars er flyttet på villavej og er ufrivilligt kommet med i en fælles flag-ordning. 8. Jakobs søn vil helst holde jul hos Jakobs ekskone.9. Tobias går i 1. g men vil hellere forfølge sin drøm om dans og musical. 10. Laura er ude at rejse og er blevet forelsket i Carlos, men har en kæreste.

1hr 50mins

16 Dec 2017

Rank #8

Podcast cover

Mads & Monopolet - podcast

Monopolet: Bjarke Ingels, Ane Cortzen, Søren Rasted. Dilemmaer: 1. Kasper har opdaget, at hans rengøringsdame drikker af hans spiritusflasker. 2. Joseph skal fejre sæsonafslutning med sit fodboldhold, nu har nogle stykker foreslået en stripper som underholdning, hvilket Joseph ikke er begejstret for. 3. Margit var på ferie i Cambodia og mødte en meget venlig guide, som nu beder hende om penge .4. Preben er forelsket i sin veninde, som har en kæreste. 5. Lina er disponeret for brystkræft og er i tvivl, om hun skal blive screenet og få vished. 6. Kjerstis morfar er død, nu er hun i tvivl, om hun skal til begravelsen eller til en koncert med Spice Girls, hun har glædet sig til i et halvt år. 7. Kirsten er frustreret over, at naboen har bygget en stor tagterrasse med udsigt ud over Kirstens have. 8. Lykkes mand gider ikke med til sommerfest i hendes mødregruppe. 9. Sarah hader, når gæster går i bare fødder i hendes hjem. 10. Søren er 24 år og jomfru, og han overvejer at gå til en prostitueret.

1hr 43mins

8 Jun 2019

Rank #9

Podcast cover

Mads & Monopolet - Uge 7

Monopolet: Filminstruktør Hella Joof, radiovært Simon Jul og musiker Mads Langer. Vært: Mads Steffensen.1. Emma har en nabo, der græder hjerteskærende flere gange om ugen. 2. Anna er 25 år og jomfru og vil gerne snart have sin seksuelle debut3. Helle er i tvivl om, hvilket beløb hun skal give sin nevø i konfirmationsgave. 4. Berit har i seks år løjet for sin ven Preben om, at han gjorde hende gravid, da hun var 15. 5. Berit har gjort sin mand til en uselvstændig tøffelhelt. 6. Lise venter barn med sin mand fra Kenya og er frustreret over, at hendes jyske familie og venner omtaler den kommende baby som neger. 7. Oline knalder med en fyr, hendes bedste veninde er forelsket i.8. Niels og Gittes vennepar hjalp med forberedelserne til deres bryllup i august, men nu forventer vennerne gratis kød til gengæld. 9. Sofia har opdaget at veninderne i hendes madklub ses uden hende. 10. Ella har kun mødt sin biologiske far én gang og ved ikke, om hun skal kontakte ham igen.

1hr 46mins

18 Feb 2017

Rank #10

Podcast cover

Mads & Monopolet - podcast

Monopolet: Sarah Blædel, Jonatan Spang og Emil Simonsen. Dilemmaliste: 1. Sarah føler, hun har noget uafklaret i forhold til sin eks. 2. Preben og Preben er imod, at titlen formand er blevet ændret til forperson i deres elevrådsbestyrelse på højskolen. 3. Rasmus overbo har meget sex og stønner meget højt. 4. Søren var i 2008 sammen med en kvinde fra Prag. Nu har han fundet ud af, at hun har et barn, som ligner Søren på en prik. 5. Trine skal til Polterabend samme dag, som hendes yndlingshold, Liverpool, skal spille finale i Champions league. 6. Lise har løjet om sin uddannelse i et halvt år for at imponere en lærervikar kollega. 7. Ida er ked af at hendes tandkød er meget synligt. 8. Lones datter bor i USA og skulle hjem til DK på ferie her i maj. Men nu har datterens værtsmor bedt hende blive.9. Alexander arbejder i en international virksomhed og er i tvivl, om han kan tage shorts på på job. 10. Preben er frustreret over at hans kæreste er økonomisk uansvarlig.

1hr 44mins

11 May 2019

Rank #11

Podcast cover

Lørdag 20. feb. 2021

Monopolet: Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, journalist Anders Lund Madsen og radiovært Pelle Peter Jencel.Vært: Sara Bro.Dilemmaer:1. Henrik vil gerne være fri for sine kollegaer i sin fritid.2. Bos kone ser sport i tv hele tiden.3. Lulu har en veninde der har skiftet karakter, og Lulu overvejer at droppe venskabet.4. Emma har en bolleven, men er i gang med at indlede et seriøst forhold til en anden.5. Charlotte er mistænkt for at have kørt sin bedste venindes kat ned.6. Petra overvejer at give ekskæresten de gamle kærestebreve tilbage.7. Jonathan har en underbo, hvis lejlighed udsender en dårlig lugt.8. Søren får udbetalt Lotto-gevinster, han ikke selv har vundet.9. Julie er forelsket i en fyr med en alvorlig sygdom.10. Ilse har fået en sweater af sin far, men hun er kommet til at krympe den i vask.

1hr 47mins

20 Feb 2021

Rank #12

Podcast cover

Mads & Monopolet - podcast

Monopolet: Søren Pind og Annette Heick. Vært: Mads Steffensen.Dilemmaer: 1. Martha er i tvivl, om hun kan hente 6 flasker vin, hun har opbevaret på sit universitet, som ellers er lukket pga Corona. 2. Berit er frustreret over, at hendes kæreste ofte mødes og spiser middage med sin eks og deres barn - uden Berit. 3. Rene er utilfreds med, at hans kæreste mødes med sin løbegruppe, fordi han frygter for smitterisikoen ifm Corona. 4. Prebens kæreste vil gerne synge og spille sammen med ham, men Preben synes hun synger anspændt.5. Nicolines mor kommenterer konstant på Nicolines vægt. 6. Sofia har løjet om, at hun er kommet ind på medicin for at imponere en fyr. 7. Ditte er i tvivl om hun skal opsøge sin biologiske far. 8. Frida har ikke lyst til at være brudepige for sin veninde, men kom til at sige ja til tjansen. 9. Daniels 7-årige søn er vegetar, men omverdenen accepterer det ikke.10. Anne Mette er i tvivl, om hendes zombie maleri er for voldsomt for hendes 2-årige søn.

1hr 42mins

4 Apr 2020

Rank #13

Podcast cover

Mads & Monopolet - podcast

Mads & Monopolet på Aveny-T. Johanne Schmidt-Nielsen, Mads Langer og Mads Christensen. 1. Rikke ved ikke, om hun skal flytte sammen med sin kæreste, som er meget tæt med sin mor.2. Louise er blevet forelsket i sin bolleven3. Henriette og hendes mand har fællesøkonomi, og Henriettes må ikke købe en ny smartphone. 4. Julie har opdaget, at hendes far jævnligt går ind på utroskabs datingsites. 5. Gustav har meldt sig til crossfit samme sted, som sin gode ven træner, men vennen træner med en anden og vil ikke have Gustav på samme hold. 6. Heidi er single og ved ikke, om hun skal få børn alene med donor. 7. Annas genbo har taget et foto af hende, hvor hun stod nøgen. 8. Søren skal holde svendegilde, men hans far vil ikke komme, hvis Sørens mors kæreste kommer. 9. Freja og hendes mand kan ikke blive enige om, hvorvidt manden skal steriliseres. 10. Josephine er træt af at folk filmer med deres smartphones til koncerter.

1hr 51mins

1 Dec 2018

Rank #14

Podcast cover

Mads & Monopolet - Uge 6

Mads & Monopolet - Uge 6 Monopolet: Sangerinde Lina Rafn, skuespiller Søren Malling og komiker Jan Gintberg.Vært: Mads Steffensen.Dilemmaer: 1. Frank og Lisbeth er uenige om de skal have fladskærm eller tørretumbler på badeværelset 2. Helles nye korthårsfrisure sidder dårligt fem dage om ugen. 3. Albertes far skriver racistiske opdateringer på facebook4. Berit mobbede sin veninde tilbage i folkeskolen.5. Mortens bedste ven skal giftes, og den kommende brud vil bestemme gæstelisten til polterabend. 6. Stine ved ikke, om hun skal fortælle sin homofobiske mormor, at hun er homoseksuel. 7. Sisse ved ikke, om hun skal gå videre med en fyr, der er lidt af en player. 8. Stine er træt af, at hendes veninder er begyndt at tage traditionen Babyshower til sig. 9. Preben er blevet forelsket i sin bedste veninde, men er bange for at ødelægge deres venskab ved at sige det højt. 10. Allan og Dorte er uenige om, hvorvidt et stort billede af en nøgen kvinde skal op i deres stue.

1hr 48mins

11 Feb 2017

Rank #15