OwlTail

Cover image of Bucket List
(1)
Society & Culture
Personal Journals

Bucket List

Updated 15 days ago

Society & Culture
Personal Journals
Read more

Le Gammeltoft og gæst taler om hvad de skal nå før de dør

Read more

Le Gammeltoft og gæst taler om hvad de skal nå før de dør

iTunes Ratings

1 Ratings
Average Ratings
1
0
0
0
0

iTunes Ratings

1 Ratings
Average Ratings
1
0
0
0
0

Best weekly hand curated episodes for learning

Cover image of Bucket List

Bucket List

Latest release on Jun 17, 2020

Best weekly hand curated episodes for learning

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 15 days ago

Rank #1: ‘Bucket List': Margrethe Vestager har det sært med mennesker, der ikke kan spise deres mad, før den er fotograferet

Podcast cover
Read more
Denne uges gæst er Margrethe Vestager, som er konkurrencekommissær i EU og tidligere politisk leder for Det Radikale Venstre.

Aug 14 2018

43mins

Play

Rank #2: ‘Bucket List': Øverst på Lars Hjortshøjs bucket list står et fjumreår

Podcast cover
Read more
Selvom Lars Hjortshøj har lavet stand-up i over 30 år, bliver stadig han nervøs, før han træder op på scenen, men for ham er det et sundhedstegn. For selvom han har prøvet det meste, er det nysgerrigheden, der driver ham. Han fortæller også vært Le Gammeltoft om angsten ved at sidde i en svævebane højt over jorden på et bjerg i Italien og gøre sig klar til at dø af skræk – men samtidig være nysgerrig på, hvad der venter på toppen. Sammen taler de om liv efter døden og hilsner fra det hinsides, om at være utålmodig og rastløs og om at blive vred over små ting. Eksempelvis når mennesker stiller spørgsmål til hunde, og derefter ikke giver hundene tid til at svare.

Oct 08 2019

59mins

Play

Similar Podcasts

30-årskrisen

Helt Ærligt Mor

17 med Signe Amtoft

Tårekanalen

Det du frygter

Det Næste Kapitel (info)

Far, der er noget vi skal tale om

Voksen ABC podcast

Kloge Koner

Den sorte boks

Tændt

Farmænd

Hej mor

Bogselskabet

perfekt Uperfekt

Rank #3: ‘Bucket List': Hella Joof synes, at det er skidesjovt at blive gammel

Podcast cover
Read more
Hella Joof er hverken bange for døden eller bange for at blive gammel. Tværtimod. Hun skal nok nå det hele på den tid, hun har på jorden. Det vigtigste for hende er, at det skal være sjovt at leve, mens man er her. Selvom Hella egentlig ikke laver lister, har hun alligevel en Bucket List, hvor der blandt andet står at blive mormor, at nå en tur til Grønland og at bo i et andet land, hvor hun kan arbejde på en vingård og være lykkelig.
Hella Joof og Le Gammeltoft når hele vejen rundt i denne udsendelse og runder shitstorme og Hella-træthed, at blive sat i bås uden at ville det og at have en samtale med en mand, der engang har været død i et kvarter.

May 06 2019

1hr 5mins

Play

Rank #4: ‘Bucket List': Jan Grarup er altid klar til at rejse med 5 minutters varsel

Podcast cover
Read more
Le Gammeltoft er taget til Østerbro og hjem til pressefotograf Jan Grarup. Han har set hele verden – også de mest grusomme sider af den. Det har sat sine spor hos den prisbelønnede fotograf. Samtalen handler blandt andet om ikke længere at være bange for døden, fordi man har stiftet bekendtskab med den så ofte.
Som garvet krigsfotograf har Jan Grarup altid mere end én kuffert pakket, så han kan være ude af døren indenfor 5 minutter, hvis der sker noget vigtigt ude i verden, som han skal fotografere. For ham er livet der, hvor han befinder sig. Så spørgsmålet er, hvad der står på Jan Grarups bucket list?

Sep 24 2019

52mins

Play

Most Popular Podcasts

The Joe Rogan Experience

TED Talks Daily

The Tim Ferriss Show

The Daily

Stuff You Should Know

Oprah's SuperSoul Conversations

Armchair Expert with Dax Shepard

Rank #5: ‘Bucket List': Helle Thorning-Schmidt behøver ikke længere være i total kontrol

Podcast cover
Read more
Tidligere statsminister, Helle Thorning-Schmidt, gæster Le Gammeltofts ‘Bucket List'. Selvom Thorning er ude af politik, spilder hun ikke tiden. Tværtimod. Hun er blandt andet i gang med at starte en virksomhed, der arbejder for at få flere kvinder i bestyrelser. For de findes derude – og det vil hun være med til at vise.
Som den første kvindelige, danske statsminister var hun en slags prøvekanin for sit køn og har taget imod en del kritik og slag, som kvindelige statsministre efterfølgende formentlig ikke skal igennem. Selvom Thorning er stolt af, hvad hun har opnået i sit politiske liv, er det også med en vis lettelse, at det nu er et overstået kapitel. Efter at have været direktør for Red Barnet i tre år, har hun netop forladt posten. Hun vil gerne lave mere bestyrelsesarbejde og engagere sig på andre måder end politisk – og der er stadig masser af ambitioner.
Selvom hun ikke har en decideret bucket list, drømmer Helle Thorning-Schmidt om at blive mormor, se Dolly Parton spille live, rejse uden at have arbejde som formål på turen, samt at nå alle de ting, hun aldrig fik tid til i sin politiske karriere. Det bliver til en samtale med Le Gammeltoft om liv og død, religion, livet efter politik, kærligheden til familien og alt derimellem.

Sep 10 2019

49mins

Play

Rank #6: ‘Bucket List': For Cathrine Wichmand har døden og lykkestunderne samme tyngde

Podcast cover
Read more
Cathrine Wichmand er blogger og bruger meget af sit liv på at dele ud af sig selv. Det gør hun til sine læsere og følgere på de sociale medier under aliasset, RockPaperDresses. Hun er dog i højere grad begyndt at tænke over, hvad hun deler, da hun flere gange har ladet det hele komme for tæt på. Da hun var i fertilitetsbehandling, oplevede hun blandt andet at have lyst til at lukke sig inde.
Nu er hun blevet mor og oplever livet på en helt andet måde. Verden er blevet større end egen navle. Hun tænker derfor heller ikke så meget på sin egen død. Nu handler tankerne ofte om alle de bekymringer og følelser, der følger med, når man bliver mor.
På sin bucket list har hun blandt andet en drøm om at gå på den kinesiske mur og at kunne fejre guldbryllup med sin mand. Sammen med Le Gammeltoft taler hun her om døden og livet og alt det indimellem.

Oct 22 2019

50mins

Play

Rank #7: ‘Bucket List': Lars Brygmann frygter, at han ikke får nok ud af livet

Podcast cover
Read more
Skuespiller Lars Brygmann er gæst i Le Gammeltofts podcast ‘Bucket List' til en samtale om det, der optager ham i livet. Han har nyligt haft en følelse af, at han ikke udnytter livet nok, hvilket er en fremmed følelse for ham. Der er så meget, vi skal nå, synes han.
Det betyder meget for Lars Brygmann at bruge tid med sine børn. Han vil rejse og opleve verden med dem, før de bliver for store til at ville med. Derfor er det på hans bucket list. Han har selv som voksen cyklet langs Donau med sin far uden resten af familien. Le Gammeltoft og Lars Brygmann taler også om han fascination af religion, selvom han meldte sig ud af folkekirken for 45 år siden, om at lege med sine børn, selvom man er voksen og om begejstringen ved at forsvinde ind i de universer, som litteraturen tilbyder os.

May 20 2019

1hr

Play

Rank #8: ‘Bucket List': Flemming Møldrup har lyst til at føle sig lillebitte ude i den store natur

Podcast cover
Read more
Le Gammeltoft har inviteret livstilsekspert Flemming Møldrup med på scenen til Podcast Festival foran et publikum på Bremen Teater. Han har tidligere i sit liv ikke været bange for døden, men efter han har fået sin datter, har han ændret syn på tilværelsen. Han tror på, at når vi går bort, så slukkes lyset, og så er der ikke mere. Derfor er vi nødt til at leve fuldt ud, mens vi er her.
Gennem sit liv har han oplevet døden i forskellige sammenhænge, blandt andet har han set sin morfar ånde ud. Og så har han en livsfilosofi om, at han hellere vil have et godt, levet liv bag sig end et godt, levet liv planlagt foran sig. Han har blandt andet en drøm om at bruge naturen mere og føle sig lillebitte i selve oplevelsen. Lyt med, når han og Le Gammeltoft sammen reflekterer over livet, døden og alt det derimellem.

Jun 17 2019

1hr 1min

Play

Rank #9: ‘Bucket List': Anders Samuelsen vil gerne lære at stå på hænder, før han dør

Podcast cover
Read more
Første gæst i tredje sæson af ‘Bucket List' er Anders Samuelsen, udenrigsminister og formand for Liberal Alliance. Anders Samuelsen taler om sit forhold til døden, og hvordan den har været helt tæt på hans familie, allerede før han selv blev født. Han fortæller også, hvordan løb og det at værne om sin fysik spiller en stor rolle for ham i mange aspekter af livet. Han har eksempelvis på sin bucket list et ønske om at lære at stå på hænder – og ligesom med alle andre ting, man gerne vil være dygtig til i livet, tager det mange timer at blive bedre.

Apr 22 2019

54mins

Play

Rank #10: ‘Bucket List med Peter Øvig Knudsen': "Jeg tror næsten, den er arketypisk, angsten for at miste kontrollen fuldstændigt"

Podcast cover
Read more
Dagens gæst i ‘Bucket List' er forfatter Peter Øvig Knudsen. Han har efter sin mors død skrevet bogen ‘Min mor var besat', hvor han ser sin egen psykiske sygdom dybt i øjnene og meget personligt bearbejder alt det, der følger med. Han har levet med en mor, der i årtier fik ham til at føle skyld og skam. Peter Øvig Knudsen har selv som voksen været indlagt på en lukket, psykiatrisk afdeling med svær depression og blev behandlet med elektrochok.
Sammen med Le Gammeltoft taler han om bogens tilblivelse, oplevelsen af at være sindssyg og om at deale med sin mors dæmoner. Det er livets store spørgsmål, vi taler om, og det er vigtigt for Peter Øvig Knudsen. At tale om alt det, der er så uendeligt svært for os.

Jun 03 2019

52mins

Play

Rank #11: ‘Bucket List': Mads Steffensen sad oppe hele natten for at erobre en plads ved mikrofonen

Podcast cover
Read more
Denne uges gæst er Mads Steffensen. Mads er radio- og tv-vært. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997. Siden 2003 har han været manden bag radioprogrammet ‘Mads og Monopolet'.
Le og Mads samtale kommer blandt andet ind på troen på gud, om der er liv efter døden og om at blive en af Danmarks mest populære radioværter.

Aug 07 2018

55mins

Play

Rank #12: ‘Bucket List': Abdel Aziz Mahmoud er i gang med at projektstyre sin død

Podcast cover
Read more
Denne uges gæst er Abdel Aziz Mahmoud. Le og Abdels samtale kommer vidt omkring – Abdel fortæller blandt andet om at være bange for ikke at have kontrol over sin arv og om at have mange forsikringer, så han har styr på det uventede.
Abdel Aziz Mahmoud er en af Danmarks mest markante og profilerede journalister. Han har fået en markant stemme i den offentlige debat med sin bog ‘Hvor taler du flot dansk!' . Han har lang karriere på DR som blandt andet redaktør, tv-og radiovært, desuden er han forfatter og tidligere udviklingsredaktør på Nordisk Film TV.

Jul 31 2018

58mins

Play

Rank #13: ‘Bucket List': Ditte Giese om FOMO og liste-mani

Podcast cover
Read more
Foto: Liv Ajse
Hvad betyder noget for os, når alt kommer til alt?
Le Gammeltoft sætter tingene på spidsen, ved at bede sin gæst skrive en såkaldt Bucket List. En liste over, hvad man gerne vil nå før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende når der tales om liv, død, familie, karriere og meget andet.
Denne uges gæst er Ditte Giese. Ditte er kulturjournalist på Politiken, hvor hun skriver om kvinder og ligestilling, dating og medier. Le og Ditte taler om fænomenet FOMO og børneopdragelse, om at nå sine mål inden man bliver 30 og om at miste sin mor og blive forladt af sin kæreste indenfor et år.

Aug 03 2017

58mins

Play

Rank #14: ‘Bucket List': Peter Hove

Podcast cover
Read more
Denne uges gæst er pressefotograf Peter Hove. Han har i mange år været ansat på Politiken og været udsendt til alverdens brændpunkter. Det har sat sit præg på hans sind og til tider manifesteret sig som chok, traumer og stress. Peter Hove sætter i podcasten ord på hans oplevelser og beskriver de situationer, som hans billeder er blevet taget i, så hårene rejser sig i nakken på lytteren.

Jul 24 2017

59mins

Play

Rank #15: ‘Bucket List': Cecilie Lassen

Podcast cover
Read more
Denne uges gæst er tidligere balletstjerne Cecilie Lassen, hvis liv ændrede sig drastisk for 4 år siden, da en alvorlig hofteskade var enden på hendes karriere som balletdanser på Det Kongelige Teater – rammerne om hendes liv siden 1989. De sidste 4 år har Cecilie arbejdet som model, blogger, designer, som smagsdommer på DR2 og senest som dommer i talentprogrammet Danmark har Talent.

Jul 19 2017

59mins

Play