OwlTail

Cover image of Hva så?! med Christian Fuhlendorff

Hva så?! med Christian Fuhlendorff

Hver MANDAG og TORSDAG udkommer “Hva så?!" som er mit bud på en podcast. Siden 2017 har jeg gået ture med mennesker jeg beundrer, finder spændende eller bare har noget helt særligt at byde på. Vi har ikke travlt, vi jagter ikke grinet, for det er faktisk ikke en gang et interview, med bare en helt almindelig menneskelig samtale.Hver ONSDAG udkommer “Hva så?! forklarer alt”. (Hvis du ikke allerede abonnere på den, så skal du lige ind og finde den) Som titlen antyder har kastet mig ud i at forklarer ALT, i samarbejdet med forskere, astronomer, historiker, biologier og alle mulig andre kloge hoveder. Vi starter ved The Big Bang og så går rejsen ellers bare der udad.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Hva så?! Live - Kato

Afsnit 126Da Hva så?! fyldte to år, tog det lille podcast team til Aarhus og mødte musikeren og DJ'en Kato til en gåtur i byen, og en live optagelse sammen med glade Hva så lyttere. Kato der er kendt for en pæn bunke hits, og for at spille store gigs som DJ, havde masser at fortælle. Det var spændende at høre om hvem han er, når DJ pulten og producer knapperne ikke blinker. Og så var der også dejligt besøg af min bror, der fortalte lidt mere fra hans liv, og læste et af hans digte op. Det var en helt igennem super aften.Gå fornøjelseChristian.

2hr 9mins

7 Nov 2019

Rank #1

Podcast cover

Hva så?! - Johanne Schmidt Nielsen

Afsnit 156I dag er jeg ude og gå med Red Barnets Generalsekretær Johanne Schmidt Nielsen. Vi har for nyligt arbejdet sammen for at lave det nye indsamlings show "Grin til gavn", så vi kendte lidt til hinanden inden vi begyndte at gå. Det var en god og hyggelig snak, hvor vi som altid kom rundt om en masse forskellige spændende emner, der tog udgangspunkt i hver af vores verdener.Gå fornøjelseChristian.

1hr 18mins

20 Feb 2020

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Hva så?! - Neel Rønholt

Afsnit 19Neel Rønholt, er i øjeblikket med i Tinkas Juleeventyr, men det snakkede vi faktisk ikke så meget om. Tilgengæld kom vi fra barndommen, frem til en meget tidlig skuespiller start, hele vejen op til i dag med disse nye social medier og forældre rollen. Så fik vi også talt lidt om mænd og kvinder, men det fylder jo også meget alle andre steder.Ha' det dejligt! Christian

1hr 22mins

20 Dec 2017

Rank #3

Podcast cover

Hva så?! - Mikael Bertelsen

Afsnit 179 Mikael Bertelsen, wow. Det kan godt være at jeg skaber inflasion i ordet "enigma" - Men hvis der er nogen der en enigma, så er det Mikael Bertelsen. Det er derfor ikke en tilfældighed at det lige præcis er ham der tager titlen som gæst i det længste afsnit 'Hva så?!' nogensinde. Vi kommer enormt vidt omkring og der sker rigeligt. Vi får uddybet hans rejse fra at lave børneradio på DR til at blive programchef på Radio24syv, vi har en lille magtkamp kørende, der er en rytter der falder af sin hest, vi udveksler tanker om accept af døden og improviserer et par kvalitative voxpop henad vejen. Det er et ekstremt afsnit, nærmest eksklusivt. Jeg kan ikke sige andet end: Gå fornøjelse, Christian.

4hr 6mins

11 May 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Hva så?! - Johan Bülow

Afsnit 166Johan, stifter af Lakrids by Bülow, har været en fantastisk gå-makker. Han er en af de typer jeg kan mærke jeg ville klikke rigtig godt med "i virkeligheden". Han er en åben, sjov og ærlig person der står 100% inden for hvad han siger (og sælger). Snakken gik naturligvis på hans firma, hvordan startede han ud? Hvorfor lige lakrids? Hvor er du nu? Men selvfølgelig dykkede vi også ned i alle de små og store facetter der hører til livet - Familie, kone, børn, Hornsleth-malerier, coronavirus osv. All in all en super inspirerende person! Gå fornøjelse, Christian.

1hr 14mins

26 Mar 2020

Rank #5

Podcast cover

Hva så?! - Omar Marzouk

Afsnit 150Omar har været i branchen i over 20 år, og har ikke kun lavet sine store one-man shows, men også været kraften bag mange projekter med andre i hovedrollen. I øjeblikket er han ved at gøre sig klar til stand-up showet "Afdanskningsbal", så det var en af de ting vi snakkede om. Vi havde meget at tale om, fordi vi ved flere lejligheder har arbejdet og optrådt sammen.Gå fornøjelse.Christian

1hr 47mins

30 Jan 2020

Rank #6

Podcast cover

Hva så?! - Mick Øgendahl

Afsnit 57Denne gang har jeg taget sko på, for at gå en tur med Mick Øgendahl. I Micks tilfælde blev det gummistøvler. Nogle mennesker snakker man bare naturlig godt med, og Mick er en af dem. Han er en mand med meninger, men også, og det er måske endnu vigtigere, en mand der er bevidst, om han også godt kan tage fejl. Det blev en samtale, ikke så meget om hans fortid, men mere om hvad der rør sig, i debat danmark i øjeblikket.

1hr 27mins

12 Sep 2018

Rank #7

Podcast cover

Hva så?! - Julie Ølgaard

Afsnit 52I dette afsnit går jeg rundt på kastellet med skuespilleren Julie Ølgaard og hendes hund Carlo. Vi kommer omkring alt muligt, men især det med at miste et familiemedlem, og alle tankerne om tro som det afstedkommer, synes jeg gør indtryk. Det har jeg tænkt over. Udover det, så er der ikke andet at sige, end god tur.Ha’ det dejligt!Christian

1hr 53mins

8 Aug 2018

Rank #8

Podcast cover

Hva så?! - Melvin Kakooza

Afsnit 66Melvin Kakooza vandt DM titlen i Stand-up sidste år, selvom han kun havde optrådt med det i et års tid. Han er et lysende talent, og et altid positivt menneske, der er vildt behagelig at være sammen med. Det er langt fra den første snak jeg har haft med ham, men det er første gang, at det er med Hva så-mikrofonerne tændt. Og jeg tror ikke det bliver sidste gang. Ha’ det dejligt!Christian.

1hr 13mins

14 Nov 2018

Rank #9

Podcast cover

Hva så?! - Ditte Okman

Afsnit 145Journalist og radiovært Ditte Okman er kendt fra et af Radio 24syv’s mest lyttede programmer ”Det, vi taler om”, med hendes direkte og ærlige stil. Vi gik en tur rundt i Ørstedsparken og det blev til en hel del omgange rundt i parken, der ikke er så stor. Men stor nok til en times tid med en god og spændende samtale.Gå fornøjelse.Christian

1hr 15mins

13 Jan 2020

Rank #10

Podcast cover

Hva så?! - Hella Joof

Afsnit 98Hende her, har jeg glædet mig til. Det har jeg også til alle andre, men Hella Joof, har fra starten stået på min liste over folk jeg gerne ville snakke med. Jeg har ikke tal på hvor mange gange lyttere har forslået hende som gå-makker og hun har også en kæmpe stjerne hos min kone, så det er en samtale der er blevet set frem til, og Hella skuffer ikke.Gå fornøjelseChristian.

1hr 21mins

26 Jun 2019

Rank #11

Podcast cover

Hva så?! - Morten Albæk

Afsnit 84Morten Albæk og jeg, havde en virkelig inspirerende snak, hvor vi gik i dybden om det filosofiske aspekt af hvordan vi lever. Det er en af de snakke, som jeg efterfølgende har tænkt meget over, og som har påvirket mit syn, på noget af det vi talte om. Man kan sige, at han er sådan en slags menneskelig tetris tænker, som kan tage al den viden han har, og få det til at falde sammen i en helhed uden huller, så man efterfølgende tænker, ”Gud ja... Jeg kendte brikkerne, men vidste ikke de passede sådan sammen”. En lille info til dine ører: Vi sidder blandt andet 20 minutter på Joe & The Juice, hvor lyden er lidt udfordret. Men resten lyder godt :)Gå fornøjelseChristian.

1hr 36mins

20 Mar 2019

Rank #12

Podcast cover

Hva så?! - Brian Lykke

Afsnit 13Vi fik en virkelig god snak. Jeg skal være ærlig og sige, jeg kendte ikke rigtig Brian inden. Altså vi havde snakket sammen nogle gange, men følte aldrig rigtig jeg var nået længere ind end den klassiske "nåh, hvad laver du så fortiden?". Så jeg havde ikke noget indtryk af ham. Det har jeg nu og det er sgu et godt et af slagsen, for vi kom virkelig omkring i hans liv, helt fra Silkeborg og hele vejen frem til nu. Ha' det dejligt!Christian

1hr 13mins

8 Nov 2017

Rank #13

Podcast cover

Hva så?! - Mikkel Klint Thorius

Afsnit 170 Mikkel Klint Thorius - En fantastisk dygtig stand-up komiker og hele vejen igennem god gå-makker. Jeg forsøger, som sagt, at få gået med en smule flere komikere her på podcasten, så det var jo et selvfølge at Mikkel stod for skud. Vi gik turen LIGE efter pressemødet d. 6. april, så det er klart at vi rundede coronavirusen og dens indflydelse på hele vores branche. Super tur, super gæst, nyd det! Gå fornøjelse, Christian.

1hr 24mins

9 Apr 2020

Rank #14

Podcast cover

Hva så?! - Søren Rasmussen

Afsnit 118Søren Rasmussen kan skrive biolog og forfatter på sit C.V. og han er derudover stifter af et rejsebureau. Han er et menneske der har bredt sig udover meget forskelligt, og med det følger selvfølgelig en masse historier og emner han kan fortælle om. Derfor er han den perfekte gå-makker, og jeg glæder mig til at du skal høre vores vandre-snak.Gå fornøjelseChristian.

1hr 22mins

10 Oct 2019

Rank #15

Podcast cover

Hva Så?! - Puk Elgaard

Afsnit 65Puk Elgaard, en skov, en hund og en lang gåtur, er den perfekte opskrift til en samtale, hvor man lader sig rive med, og glider ind i en slags tidløs stemning. Tryk play på din podcastafspiller, og tag med på den her lille rejse, som to mennesker, der ikke kendte hinanden, tog sammen.Gå fornøjelse!Christian.

1hr 40mins

7 Nov 2018

Rank #16

Podcast cover

Hva så?! - Amin Jensen

Afsnit 116Denne uges torsdags gå-makker er Amin Jensen. Han har været med i dansk stand-up fra de tidlige dage hvor genren for alvor bed sig fast. Det snakkede vi selvfølgelig lidt om, mens vi vandrede rundt og lod emnerne komme af sig selv.Gå fornøjelse!Christian

1hr 17mins

3 Oct 2019

Rank #17

Podcast cover

Hva så?! - Frank Hvam

Afsnit 88Frank Hvam er nok den komiker der har haft størst indflydelse på at jeg startede med at optræde. Så den her gåtur, er en af dem jeg godt kunne finde på at indspille på et kassettebånd, og tage tilbage i tiden for afspille på en walkman for den 14 årige version af mig selv, og sige "se hvem jeg er ude og gå med. Vildt ik?"Gå fornøjelseChristian.

1hr 10mins

17 Apr 2019

Rank #18

Podcast cover

Hva så?! - Susse Wold

Afsnit 140 - Susse WoldDagens gå-makker (i dette afsnit, sidde-makker), er skuespiller, foredragsholder og forfatter. Jeg synes virkelig det blev en spændende snak, og at vi gik klogere derfra. Jeg indrømmer, at jeg følte vi kom lidt skævt fra start, men efter et kort stykke tid fandt vi hinanden. Er der en ting jeg efterhånden har lært af de mange samtaler, så er det, at man skal bruge noget tid på at tune sig ind på hinandens bølgelængde. Men det lykkes (næsten) altid, hvis man vil.Gå fornøjelse!Christian

1hr 32mins

26 Dec 2019

Rank #19

Podcast cover

Hva så?! - Melvin Kakooza II

Afsnit 159Melvin Kakooza har haft ekstremt meget fart på karrieren, i den tid der er gået fra han var med i hva så for første gang. Det har på ingen måde ændret, hvor behageligt det er at gå og snakke med ham, så det gjorde vi i Aarhus' gader med vores mikrofoner tændt. Og så er det forresten også dagen hvor jeg har en stor nyhed at fortælle jer...Gå fornøjelseChristian

1hr

2 Mar 2020

Rank #20