OwlTail

Cover image of BrøndbyLyd

BrøndbyLyd

Podcast af fans og for fans - af Brøndby IF. En ugentlig analyse af alt der sker på og uden for banen hos de blågule. Produceret af 3point.dk.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

#544 Mathias Greve og den nye position

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter ** Mathias Greve har været godt spillende i pre-season - endda på en ny position som 6'er. I dette interview fra træningslejren i Portugal sætter han ord på sin nye rolle og hvad den indebærer. Interviewet kan også ses som video her: https://www.youtube.com/watch?v=IpdL8SP6M38 ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :) Det kunne være iTunes eller Spotify.

7mins

6 Feb 2023

Rank #1

Podcast cover

#543 Jesper Sørensen: Det kigger jeg efter i en anfører

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter ** Her får du en minipodcast med Brøndby IFs cheftræner Jesper Sørensen, som blandt andet sætter ord på, hvad han kigger efter, når han skal finde holdets nye anfører. Interviewet er optaget på spillernes hotel under træningslejren i Portugal og kan også ses som video her: https://www.youtube.com/watch?v=9CGpMhsvCsc ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)

18mins

5 Feb 2023

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#542 Rasmus Lauritsen: Vil kæmpe mig til stor rolle i Brøndby IF

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter ** 3point.dk // BrøndbyLyd er i øjeblikket i Portugal, hvor Brøndby IF er på træningslejr. Her blev det lørdag blandt andet til en god snak med den nye stopper Rasmus Lauritsen. Du kan høre interviewet som podcast her eller se det som video på Youtube her: https://www.youtube.com/watch?v=57WuDEBHCjk Nanna Møller Karlsen er vært. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd og det vi laver, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify, så bliver vi mega glade. Tak!

11mins

4 Feb 2023

Rank #3

Podcast cover

#541 Gennemgang af Brøndbys transfervindue med CV

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Transfervinduet for januar 2023 er smækket i. Hvad er status i Brøndby IF? Kan der stadig være spillere på vej ud? Hvad er der med den Frederik Winther-handel? Det og meget mere spørger vi fodbolddirektør Carsten V. Jensen om i denne særudgave af BrøndbyLyd, hvor vi gennemgår transfervinduet. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i Spotify eller iTunes. 

41mins

1 Feb 2023

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#540 Ny nummer 5, positive testtegn og stort fanmøde

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Her får du denne uges BrøndbyLyd-paneldebat. Den stikker lidt i flere retninger. Panelet taler både om transfervinduet, som er gået ind i sin afgørende fase, om træningskampen mod Elfsborg, afgangene af Maxsø og Bjur, tilgangen af Lauritsen og om søndagens store fanmøde i Brøndby Hallen. ** Panelet består i denne uge af Aske Stentoft, Jonathan Lorenzen og Niklas Buchardt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så vil vi blive dybt taknemmelige for en positiv anmeldelse, der hvor du lytter med :)

1hr 6mins

30 Jan 2023

Rank #5

Podcast cover

#539 VinduesHviskeren: Med Farzam Abolhosseini

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Magdahl Glas & Byg ** Her får du de seneste transferrygter fra Vestegnen med transferguru Farzam Abolhosseini fra B.T. Hør blandt andre om Andreas Maxsø, Peter Bjur og Brøndbys jagt på en angriber. ** Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er også i studiet.

32mins

26 Jan 2023

Rank #6

Podcast cover

#538 Jesper Sørensens første aftryk

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Brøndby IF vandt årets første testkamp med 4-1 over Hvidovre IF. Flere spillere viste sig flot frem og der er mange, der kæmper om få pladser. Men hvor kunne vi se Jesper Sørensens første aftryk på Brøndby-holdet? Panelet går i denne uge i dybden med søndagens træningskamp og taler den nødvendige trimning af truppen igennem. Ugens panel består af Adam Mossin og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv meget gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i iTunes eller Spotify! Det betyder meget for os og gør at vi kan ramme toppen af listerne og få endnu flere lyttere. Pft!

1hr 13mins

23 Jan 2023

Rank #7

Podcast cover

#537 Special: På søndag er der stormøde

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** På søndag er der et vigtigt stormøde for Brøndby-fans i Brøndby Hallen. Det handler om fremtidens fanscene, en mulig værdiaftale med klubben og GFH og alt det, der optager os alle meget. Fanafdelingen faciliterer stormødet og her kan du høre formand Lars B. Petersen fortælle om baggrunden og hvad man håber at få ud af det. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide BrøndbyLyd? Så stik os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)

19mins

23 Jan 2023

Rank #8

Podcast cover

#536 VinduesHviskeren: Fokus på Håkon Evjen

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Magdahl Glas & Byg ** Brøndby IF har hentet norske Håkon Evjen i AZ Alkmaar og i denne udgave af VinduesHviskeren sætter vi fokus på Brøndbys nye nummer 11. Hvem er han? Hvad kan han? Hvordan passer han ind? Hør den norske journalist Mats Arntzen fra VG og Kasper Pedersbæk, analytiker på 3point.dk, se nærmere på den nye Brøndby-spiller. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter til podcast :)

13mins

17 Jan 2023

Rank #9

Podcast cover

#535 Status: Temperaturen på top 6 og Mensah dependencia

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Du får her en status på tingenes tilstand i Brøndby IF sammen med BrøndbyLyd. Vi taler top 6, transfervindue, Kevin Mensah der er tilbage. Udsendelsen er i denne uge optaget online, da vært Nanna Møller Karlsen er på ferie. Vi er tilbage på vanlig vis i næste uge. Panelet består i denne uge af Nicholas Albek og Mads Lohse. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)

34mins

17 Jan 2023

Rank #10