OwlTail

Cover image of Fit Living Podcast

Fit Living Podcast

Lyt til podcasts produceret af sundhedsmagasinet Fit Living. Her finder du episoder om alt fra sund livsstil, træning til slankekure, samt interviews.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Fra babyfedt til bryllupsfit: Camilla tabte 18 kilo

To graviditeter på tre år og plus 30 kilo som højgravid. Fit Livings redaktionschef Camilla Natascha Nivaro har som alle andre kvinder taget på under sine graviditeter, men nu har hun besluttet sig for, at hun én gang for alle vil bekæmpe de kilo, der stadig hænger ved. Motivationen til at komme i gang er et kommende sommerbryllup, hvor hun særligt den dag vil føle sig sund, stærk og FIT. I podcasten kan du høre om, hvordan Camilla Natascha Nivaro fik succes med sit vægttab ved at kigge på både kost og træning - og med hjælp fra træner og kostvejleder Sara Jin Smidt, der også er chefredaktør på Fit Living og kvinden bag bloggen HealthySkinnyBitch. Du kan høre om, hvordan Camilla Natascha Nivaro kom i gang, hvad der har motiveret hende samt hvilke udfordringer hun har mødt undervejs. Derudover får du masser af gode tips fra Sara Jin Smidt.

1hr 2mins

14 Jan 2019

Rank #1

Podcast cover

#11 Den Grønne Bølge

Vegetarisme og veganisme vinder mere og mere terræn, og flere udskifter de røde bøffer med kikærter og gulerødder. Men er vi mennesker overhovedet lavet til kun at spise grøntsager, og hvilke betydninger har det for os, når vi vælger den plantebaserede kost til? I Fit Living Podcast vil vi debattere og - forhåbentligt - gøre dig lidt klogere på nogle af de myter, tendenser og spørgsmål, der rejser sig inden for sundhedsverdenen. Vært: Sara Jin Smidt, chefredaktør på Fit Living Gæster: Lotte Holm, Professor i Fødevaresociologi, Sofie Bentzen, Kandidat i Human ernæring og stifter bag sundhedsbloggen Health Junkie og Julie Grundtvig Wester, skuespiller og mangeårig vegetar. Musik: Theis Andersen Teknik og redigering: Sidsel Kaae Nørgaard

26mins

14 Jun 2017

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#6 Sundhed som religion

I Fit Living Podcast vil vi debattere og - forhåbentligt - gøre dig lidt klogere på nogle af de myter, tendenser og spørgsmål, der rejser sig inden for sundhedsverdenen. I denne podcast handler det om, hvornår sundhed bliver til en religion, for hvor går grænsen for at passe på sig selv og sin egen krop og lade det styre ens liv? Vært: Sara Jin Smidt, chefredaktør på Fit Living Mads Persson, Fit Livings faste madmand, professionsbachelor i Ernæring og sundhed og udvikler af madkonceptet Smag, Anders Nedergaard, ph.d. i muskelbiologi, træningsekspert, foredragsholder og radiovært og Lotte Holm, professor i fødevaresociologi.

26mins

2 Mar 2017

Rank #3

Podcast cover

#5 Løb

I Fit Living Podcast vil vi debattere og - forhåbentligt - gøre dig lidt klogere på nogle af de myter, tendenser og spørgsmål, der rejser sig inden for sundhedsverdenen. I denne podcast handler det om løb. Hvad er det der er så fedt ved at løbe et maraton, er løb overhovedet for alle og hvordan kommer man i gang med at løbe? Vært: Anders Rømer, maratonløber, klinisk psykolog, DJ og medstifter af løbeklubben Nbro-running, Mads Persson, Fit Livings faste madmand, ultraløber og udvikler af madkonceptet Smag og Julie Hyld, PR-konsulent.

28mins

13 Feb 2017

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#7 Motivation

I Fit Living Podcast vil vi debattere og - forhåbentligt - gøre dig lidt klogere på nogle af de myter, tendenser og spørgsmål, der rejser sig inden for sundhedsverdenen. I denne podcast handler det om motivation, og i den anledning har Fit Living samlet tre af landets mest populære sundhedsbloggere, der deler deres bedste tips og tricks til at spise sundt, få røven op ad sofaen og komme af sted til træning. Vært: Sara Jin Smidt, chefredaktør på Fit Living Gæster: Michelle Kristensen, kendt fra Go' Morgen Danmark, sundhedsforfatter og afvikler af MK Bootcamp, Matilde Trobeck, blogger under navnet Helse Matilde og Cecilie Lind, der står bag The Protein Kitchen.

25mins

13 Mar 2017

Rank #5

Podcast cover

En kur, der dur: Vi tester SENSE

Bliv klogere på den populære Sense kur. I podcasten møder du Sofie, der har testet kuren og to eksperter, der giver deres syn på kuren. I denne podcast handler det om den meget populære Sense kur. Sofie Hyldig, der læser virksomhedsøkonomi og kommunikation på CBS, har testet kuren i tre uger. I podcasten fortæller hun os, hvordan det er gået. Kan en sukkergris undvære sine chokorug og søde snacks? Og hvordan får hun Sense ind i en travl hverdag? Derudover har vi inviteret Lars Klingenberg, stud adjunkt i klinisk og forebyggende ernæring ved Københavns Universitet og Bodil Just Christensen, der bl.a. forsker i de sociale aspekter af sundhed, fedme og vægttab ved Københavns Universitet, i studiet til at høre, hvad de mener om kuren og om det er en kur der dur. Vært er Sara Jin Smidt, chefredaktør på FIT LIVING. Rigtig god fornøjelse.

59mins

21 Jan 2019

Rank #6

Podcast cover

#17 Hop ud af sofaen og kom af sted til træning

I dag skal vi tale om motivation, og om hvordan man får kroppen op ad sofaen og afsted til træning. I Fit Living Podcast vil vi debattere og - forhåbentligt - gøre dig lidt klogere på nogle af de myter, tendenser og spørgsmål, der rejser sig inden for sundhedsverdenen. Vært: Sara Jin Smidt, chefredaktør på Fit Living Gæster: Henrik Duer, personlig træner, foredragsholder og træningsekspert, Marie Louise Cramer, personlig træner, kostvejleder og indehaver af Cramers studie og Kim Skovholm, cand.scient i træningspsykologi, personlig træner, kostvejleder og selvstændig sundhedskonsulent Musik: Theis Andersen Teknik og redigering: Sidsel Kaae Nørgaard

25mins

13 Mar 2018

Rank #7

Podcast cover

Hvad er den bedste træning?

Du er hoppet i træningstøjet og er klar til at give den gas, men hvad skal du vælge - kondition- eller styrketræning?  Træningsekspert Henrik Duer fortæller om bonusserne ved de forskellige træningsformer, samt guider dig til at få max ud af din træning, hvad enten du træner for at blive stærkere, slankere og sundere. Vært er Fit Livings chefredaktør Sara Jin Smidt.

23mins

12 Feb 2019

Rank #8

Podcast cover

En kur der dur: Vi tester 5:2 kuren

Er 5:2 kuren en kur, der dur? Lyt til Fit Livings nyeste podcast, hvor Nina Dam fortæller om, hvordan det er gået i de tre uger, hun har testet kuren. Derudover giver to eksperter deres syn på kuren. Nina Dam har meldt sig til at teste 5:2 kuren af flere forskellige årsager. Hun vil gerne tabe i vægt, men hun har også et for højt blodtryk og kolesteroltal og vil gerne se, om tallene kan blive bragt ned ved hjælp af kuren, hvor man bl.a. faster to gange om ugen. Hun har prøvet kuren i tre uger,   I podcasten møder du også Lars Klingenberg, der er stud adjunkt i klinisk og forebyggende ernæring ved Københavns Universitet og Bodil Just Christensen, der bl.a. forsker i de sociale aspekter af sundhed, fedme og vægttab ved Københavns Universitet. De to giver deres bud på, hvad de mener om kuren, og om det er en kur, der dur i følge dem.

58mins

6 Feb 2019

Rank #9

Podcast cover

#8 Kvinde - Slut fred med din krop

I Fit Living Podcast vil vi debattere og - forhåbentligt - gøre dig lidt klogere på nogle af de myter, tendenser og spørgsmål, der rejser sig inden for sundhedsverdenen. I denne udgave af Fit Livings podcast vil vi fokusere på at slutte fred med sin krop, og acceptere den krop man har. Til det formål har Sara Jin Smidt samlet et hold af landets største sundhedsbloggere, der hver især lever af at motivere og inspirere kvinder til at leve et sundere liv. Vært: Sara Jin Smidt, chefredaktør på Fit Living Gæster: Michelle Kristensen, kendt fra Go' Morgen Danmark, sundhedsforfatter og afvikler af MK Bootcamp, Matilde Trobeck, blogger under navnet Helse Matilde og Cecilie Lind, der står bag The Protein Kitchen. Teknik og redigering: Sidsel Kaae Nørgaard

26mins

28 Mar 2017

Rank #10