OwlTail

Cover image of Barnradions poddpaket 9-13 år

Barnradions poddpaket 9-13 år

Lyssningspaket att ladda ner för 9-13-åringar, med olika teman.Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Smaskiga paketet

Är du sugen på något gott? Men inte så nyttigt. Då har vi det perfekta paketet för dig! Lyssna på historier om pizzor, choklad och läsk. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler berättelser så hittar du dom i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent: Stina Ericsson.

26mins

17 Apr 2016

Rank #1

Podcast cover

Det bråkiga paketet

Bråkar du ofta? Eller är du rädd för bråk? Vi tar reda på hur det känns när man bråkar, när andra bråkar och så får vi många bra tips. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler berättelser så hittar du dom i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Det bråkiga paketets innehåll: Jag bråkar med min mamma (1000 modiga frågor) Vad gör jag åt mina utbrott? (1000 modiga frågor) Min kompis blir så arg (1000 modiga frågor) Mina föräldrar skriker jag blir rädd (1000 modiga frågor) Jag har blivit bråkig (1000 modiga frågor) Mamma och syrran bråkar (1000 modiga frågor) Jonna Jaguar - Drama för unga Producent: Stina Ericsson.

25mins

20 Jan 2017

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Spökpaketet

Tror du på spöken? Om inte så kanske du gör det efter att ha lyssnat på det här poddpaketet. Varning! Det börjar med en extremt läskig historia. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler berättelser så hittar du dom i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Spökpaketets innehåll: Kyrkogårdsboken av Neil Gaiman (Drama för unga) Doj-Dojs hotell De svarta skorna (Novellklubben) Producent: Stina Ericsson.

30mins

17 Oct 2016

Rank #3

Podcast cover

Förvandlingspaketet

Ser du rätt? Är det en människa eller en kackerlacka? Vi har samlat fyra historier om saker som inte riktig är vad de ser ut att vara. Eller som förändras. Eller som inte vill förändras. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler berättelser så hittar du dom i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent: Stina Ericsson.

25mins

18 Mar 2016

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Pruttpaketet

Gillar du prutt- och toaletthumor? Här får du ett paket fyllt med just det! Prutt, prutt. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som rolig hemmalyssning. Vill du höra fler berättelser så hittar du dom i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Det pruttpaketets innehåll: Om fågelbajs (Helt sant!) Den lilla, lilla rörmokaren (del 34 av Doj-Dojs hotell) Den sjungande stjärten från Skövde (del 19 av Alla balla kan) Chloe och Delia lånar ut bandaren (en bit ur del 1 och 2 av Superpodden) Producent: Stina Ericsson.

20mins

20 Feb 2017

Rank #5

Podcast cover

Ett smällande paket

I det här poddpaketet sprakar och smäller det! Det är fyllt med fyra olika historier och reportage om fyrverkerier, ljud, boxning och en vulkanö. PANG! Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler berättelser så hittar du dom i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Det smällande paketets innehåll:  Nyårsraketer  (del 16 av Mira 13) Färgspecial (Helt sant!) Reportage om boxning (Juniorsporten) Mamma nyser på en vulkan (del 47 av Alla balla kan) Producent: Stina Ericsson.

19mins

15 Dec 2016

Rank #6

Podcast cover

Det underjordiska paketet

Hur långt ner under marken har du varit? Nu ska vi kliva ner i underjorden och lyssna på tre berättelser som alla utspelar sig där. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler berättelser så hittar du dom i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Det underjordiska paketets innehåll:  Bleckmossen - Tunnelflickan (Novellklubben) Världens djupaste hål (Helt sant!) Pojken som aldrig slutade gräva (Drama för unga) Producent: Stina Ericsson.

37mins

17 Nov 2016

Rank #7

Podcast cover

Sommarpaketet

Locka fram sommarkänslan! Här är fem berättelser, sketcher och reportage som alla har en koppling till sommaren. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler berättelser så hittar du dom i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent: Stina Ericsson.

32mins

5 Jul 2016

Rank #8

Podcast cover

Det blöta paketet

Plask! Gillar du att vara i vatten? Då är det här ett perfekt poddpaket för dig! Det blir en blandning av flams, fakta och spänning - allt sker i vatten. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler berättelser så hittar du dom i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Det blöta paketets innehåll: Simträning (Juniorsporten) Dafo på paradisbad i Oslo (Dafo) Simproffsen Sarah Sjöström och Therese Alshammar ger tips (Juniorsporten) Sally Bauer (Äventyrsklubben) Vulkanutbrott på havets botten (Helt sant!) Havspersonen Spökmaskinen (Drama för unga) Producent: Stina Ericsson.

28mins

15 Apr 2017

Rank #9

Podcast cover

Magiska paketet

Hoppas du gillar magi, för det här paketet är fyllt med det! Lyssna på historier om att besöka andra världar, om att kunna stoppa tiden och om en liten, magisk ärta. Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning. Vill du höra mer från något av programmen så hittar du allt i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. I Magiska paketet ingår: Turid delar från avsnitt 2 och 4 (Drama för unga) Den magiska ärtan (Doj-Dojs hotell) De provfilmar för en Hollywood-regissör (Alla balla kan) Ägg, ägg, ägg (Helt sant) Elsa i Saajvoe-kungens rike, del 1: Under ytan (Magiska skrinet) Producent för poddpaketet: Victor Holm Lagerqvist, Barnradion

36mins

4 Jun 2019

Rank #10

Podcast cover

Vasa-paketet

Gustav Vasa och hans släkt hann med mycket under åren som de hade makten i Sverige. I det här poddpaketet får du höra om mordiska syskonbråk, om kungadottern som blev pirat och om drottningen som tröttnade på att vara drottning! Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning. Vill du höra mer från något av programmen så hittar du allt i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. I Vasa-paketet ingår följande program från Historierummet i Barnradion: Gustav Vasa skidor, skägg och tyranni Erik XIV - Skandaler, galenskap och mord Cecilia Vasa - piraten och partyprinsessan Drottning Kristina drottningen som chockade hela Europa   Producent för poddpaketet: Victor Holm Lagerqvist, Barnradion

40mins

12 Apr 2019

Rank #11

Podcast cover

Hänt i skolan-paketet

Skolan kan vara så mycket. Både massa olika lektioner, häng med klasskompisar och lunch i matsalen. Det här paketet handlar om saker som kan hända i just skolan. Du kommer bland annat få höra om konstiga slöjdlärare, tips på hur det blir enklare att prata inför klassen och om att vara så arg att man vill bränna ner skolans gympasal. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning. Vill du höra mer från något av programmen så hittar du allt i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.   I Hänt i skolan-paketet ingår: Superpodden del 1: Vem ska vi intervjua? 1000 modiga frågor: Prata framför klassen  Cringe 2 del 4: Ära vare Gud i höjden, denna har jag gjort i slöjden 1000 modiga frågor: Byta skola och skaffa nya vänner Plint - en gympasalsshow del 1: #bästiklassen   Producent för poddpaketet: Victor Holm Lagerqvist, Barnradion

38mins

28 Feb 2019

Rank #12

Podcast cover

Hungriga paketet

Mums! Här kommer ett fullsmockat poddpaket med knäppa historier om olika former av mat. Bland annat får du höra om hur fjärilar känner smak, urspårade situationer i skolmatsalen och om hur det kan gå om du mumsar i dig för snabbt på en buffé. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra mer så hittar du allt i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. I Hungriga paketet ingår: Fjärilar smakar med fötterna (Helt Sant!) Den tyska veckan (Doj-Dojs hotell) I matsalen (Cringe säsong 2) En raplåt om godis och kakor (Sommarlov) Popcorn i rymden (Helt Sant!)

30mins

31 Jan 2019

Rank #13

Podcast cover

Bokpaketet

Ibland passar det att lyssna på något, ibland passar att läsa en bra bok och ibland passar en bra blandning av de två! I det här poddpaketet samlas historier baserade på böcker och serier. Du får höra om apan Sally Jones äventyr, ett mysterium i tunnelbanan och om Amanda som är på läger med sin klass mitt ute i skogen. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra mer så hittar du allt i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. I bokpaketet ingår: Mördarens apa, del 1 Tunnelflickan, del 1 Äventyrsveckan, del 1 Producent för poddpaketet: Victor Holm Lagerqvist, Barnradion

36mins

31 Oct 2018

Rank #14

Podcast cover

Förr i tiden-paketet

Historien är full av spännande, hemska och roliga händelser. I det här paketet gräver vi oss ner till fornfynd och träffar människor som senare hamnade i historieböckerna. I det här paketet träffar du historiska kändisar som Gustav Vasa och Pocahontas och hör om vad som gjorde att just deras liv var speciella. En arkeolog berättar om ett märkligt fynd på Öland och så får alla äntligen veta vilket klädesplagg som var förbjudet på 1800-talet. Det här poddpaketet innehåller utvalda berättelser från Barnradion som passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra mer så hittar du allt i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. I Förr i tiden-paketet ingår: Historierummet: Gustav Vasa Nyheter i Barnradion: 14 april 2018 Historierummet: Pocahontas Helt sant: Byxförbud och fågelväxt   Producent för paketet: Ada Fredelius

38mins

3 Oct 2018

Rank #15