OwlTail

Cover image of Barnradions poddpaket 3-8 år

Barnradions poddpaket 3-8 år

Sagopaket för yngre barn att ladda ner och lyssna på när ni vill.Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Nattpaketet

Vad händer egentligen när det är riktigt mörkt? Och hur gör man för att inte vara rädd? I det här poddpaketet har vi samlat sagor som utspelar sig på natten. Poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år ungefär. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Illustrationer: Ingrid Flygare, Moa Wallin Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.

37mins

24 Jan 2020

Rank #1

Podcast cover

Myspaketet

Är du sugen på att mysa ner dig? Kanske blunda lite och fantisera om saker som du tycker om? Då tycker vi att du ska lyssna på det här poddpaketet. Varning för väldigt mycket mys! Poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan ungefär 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från Paddington, Pulvret, Sov gott med Radioapan och Fantasiresor. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet. Producent: Astrid Mohlin, Barnradion Illustrationer: Peggy Fortnum, Lasse Sandberg, Patrik Lindvall, Ingrid Flygare.

36mins

20 Mar 2020

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Radioapans sångpaket

Flygväder, banantårta, väder, kroppen och siffror. Radioapan har gjort sånger om så mycket! I det här poddpaketet finns några av de allra apigaste låtarna. Sjung med och dansa! Det här poddpaketet innehåller utvalda sånger från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år ungefär. Det är en perfekt halvtimme att ladda ner till resan, på lovet eller som peppig hemmalyssning. Gungelisväng! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Här nedan finns alla sångerna som ingår i paketet.

30mins

13 Dec 2019

Rank #3

Podcast cover

Bubbelpaketet

Bubbelpool, bubblor i en gryta eller luftbubblor som fiskar andas. Bubblor kan låta på så många olika sätt! I det här poddpaketet har vi blandat alla våra bubbligaste berättelser. Det här bubbliga poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år ungefär. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från Under ytan, En stackars liten haj och Doj-Dojs hotell. Här nedanför finns länkar till några av avsnitten som ingår i paketet. Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion

27mins

15 Nov 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Hundpaketet

I parker är det ofta fullt av hundar. Är du en sån som rusar fram och vill klappa? Eller är du rädd för dem? Har du alltid velat ha en hund eller kanske redan har en? Lyssna på vårt hund-poddpaket! Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 6-9 år ungefär. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Hundpaketet: Barnmorgon om hundlängtan Liten svart hund i natten, del 1 Superglad saga, del 3: Katt och hund Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Illustration till Superglad Saga: Moa Wallin Här nedan finns programmen som ingår i paketet.

20mins

5 Jul 2019

Rank #5

Podcast cover

Kalaspaketet

Födelsedag, flytt, en ny kompis... Det finns alltid en anledning till kalas! Lyssna på det här festliga poddpaketet om du också älskar kalas. Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Kalaspaketet: Pettson och Findus Findus flyttar ut, del 2 Hästfesten Barnmorgon Bästa kalastipsen Paddington, del 15: Hokus, pokus filiokus! Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Illustrationer: Sven Nordqvist, Lisen Adbåge, Peggy Fortnum Här nedan finns programmen som ingår i paketet.

26mins

24 May 2019

Rank #6

Podcast cover

Det plaskiga paketet

Vatten, geggamoja, regn... vad har det gemensamt? Att man kan plaska i det såklart! Det här poddpaketet tar dig från badrummet hela vägen till geggamojalandet. Plask-plask! Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Det plaskiga paketet: Paddington, del 4: ett svettigt bad Magiska skogen räddar världen, del 2: Sjön har blivit trollsoppa Pettson får julbesök, del 1 Radioapan letar ljud: Finns det dåligt väder? Haj-Jenny, del 1: Jag är en haj Blå hotellet, del 6: Kapten Emma Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Illustrationer: Peggy Fortnum, Gunilla Hagström/Form Nation, Sven Nordqvist, Patrik Lindvall, Charlotte Ramel och Mattias Stridbeck. Här nedan finns programmen som ingår i paketet.

36mins

26 Apr 2019

Rank #7

Podcast cover

Det känsliga paketet

Hur känner du dig idag? Kanske arg, glad, nyfiken, sur, ledsen, pirrig eller kär? Här kommer ett härligt paket om känslor! Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 5-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Det känsliga paketet: Barnmorgon med Jonas - svarar på en kärleksfråga  Sången om Gråttruten från Radioapans fågelsånger Stackars Pettson, del 2 Våffelhjärtat, avsnitt 15 Magiska skogens sång om känslor Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Charlotte Heyman, Barnradion Här nedan finns de olika sånger och program som ingår i paketet.

29mins

4 Apr 2019

Rank #8

Podcast cover

Ljudmonstret-paketet

Har du träffat Ljudmonstret? Radioapans gröna kompis som älskar att äta skrot? Spetsa monsteröronen för nu kommer han, ho ha! I det här poddpaketet sjunger Ljudmonstret busiga sånger, spelar skrotfotboll med Radioapan, är med i frågesport och har skrotskola. Och så äter han en massa gott skrot såklart... Poddpaketet passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. God skrotlyssning! Medverkande: Albion Paulsson, Linnéa Samec, Alice Nordmark, Elsa Breitfeld Tafvelin, Minea Paulsson med flera. Text: Jesper Lundqvist Produktion: Munck Ab Exekutiv producent: Kristina Pérez Här nedan finns de olika sånger och program som ingår i paketet.

37mins

7 Feb 2019

Rank #9

Podcast cover

Vi bor i skogen-paketet

Häng med ut i skogen och möt alla som bor där! Radioapan, lillebror Kanin, Märta mus och älgungarna Älgy och Helgon. Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Vi bor i skogen-paketet Älgtrubbel, del 1: Älgy och Helgon i skogen Den underbara familjen Kanin: Fru skräck Djuren i skogen: Hösten Radioapan får Pippi, del 1 Magiska skogen räddar världen, del 1: En skräpskur Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion   Här nedan finns de olika sånger och program som ingår i paketet.

33mins

30 Nov 2018

Rank #10

Podcast cover

Läsa med öronen-paketet

Lillebror kanin älskar godis, Ponnyn Pytte är minst i stallet och katten Findus är morgonpigg. Kontrollera att öronen är öppna... Nu läser vi! Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Läsa med öronen-paketets innehåll: Den underbara familjen kanin: Godistrollet   Ponnyn Pytte: Du är för liten Pytte! Pettson och Findus: Findus flyttar ut del 1 Pettson och Findus: Mucklornas sång Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion

34mins

26 Oct 2018

Rank #11

Podcast cover

Färgpaketet

En björn målar ett mästerverk, en brun och en gul filur fångar pruttar och ett troll ändrar färg. Vi avslutar med ett roligt färgexperiment! Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Färgpaketets innehåll: Paddington: Herr Gruber och ett Mästerverk   Magiska skogen: Insekterna strejkar Biss och Kajs: En pingvinprutt Trollet med den gula kepsen: Olika färger Tassas trix: Färgexperiment Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion

33mins

5 Oct 2018

Rank #12

Podcast cover

Kattpaketet

Berättelser om katter som pratar, trixar och skriver dagbok. Och om önskan efter en egen katt. Och en kattfest! Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Kattpaketets innehåll: Pettson och Findus: När Findus var liten och försvann del 1 Fantasiresor: Min katt Tassas trix: Muggtelefon Mördarkatten: del 1 Hallå, jag är en katt Sagor i Barnradion: Kattfesten Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion

36mins

31 Aug 2018

Rank #13

Podcast cover

Solpaketet

Ett varmt paket som strålar! Det blir en tur till stranden, och till staden, det planeras framtidssemester och bjuds på glass. Hurra för sommaren! Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Solpaketets innehåll: Paddington: del 12-14 Sång: Inget skiner som solsken Barnradions poddstuga: Vart kommer vi åka på semester i framtiden? Våffelhjärtat: del 8-9 Magiska skogen: del 5, Sommarkänslor Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion

41mins

30 Jun 2018

Rank #14