OwlTail

Cover image of En skikkelig digg fremtid - Kan Mira bli vegetarentusiast?

En skikkelig digg fremtid - Kan Mira bli vegetarentusiast?

En skikkelig digg fremtid er tilbake! Nå med serien: "Kan Mira bli vegetarentusiast!"Hanne-Lene kjent fra @hannelenesvegetar har ett mål: Å redusere kjøttforbruket i Norge med 30% innen 2025. Med to bestselgende vegetariske kokebøker og et eget forlag er hun på god vei til nettopp dette. I denne podcasten har hun intervjuet eksperter på global oppvarming, ernæring, helse og dyrevern. Etter en pause for å lansere sin siste bok er podden endelig tilbake! Nå kommer en helt ny underserie, nemlig "Kan Mira bli vegetarentusiast?"! I denne serien skal hun utfordre en helt vanlig familie, som ikke er vant til vegetarmat, til å spise helt vegetarisk i 4 uker.Mira Kahn, kjent fra den populære podkasten “Mamma jobber” er hennes første forskningsprosjekt og målet er å se hvor vegetarentusiastisk Mira kan bli og ikke minst familien hennes! DU kan også bli med, sjekk hannelene.no/utfordring for å melde deg på helt gratis, og få 4 ukers menyer for en vegetarentusiastisk utfordring. Nye episoder to dager i uka (mandag og fredag) i fire uker, så husk å abonnere. Starter allerede 1. januar!

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

#10 FINALE! Har Mira blitt vegetarentusiast? Svaret er klart! - Kan Mira bli vegetarentusiast.

I 4 uker har Mira Kahn og familien spist vegetarisk, i en søken etter å bli mer vegetarentusiastiske enn de var. Har hun blitt overbevist? Vi svarer på lytterspørsmål om hva Mira har lært, har hun fått noen nye favorittretter, vi snakker om hvordan man skal oppføre seg som veggis på besøk og ikke minst hører vi hva planen til Mira er å spise fremover!Synes du at utfordringen er noe mange fler bør få oppleve? Støtt Hanne-Lenes patreon her, så kan du sikre at flere får tilgang til gratis menyer! http://patreon.com/hanneleneEr du mamma? Da bør du lytte til Miras pod: Mamma jobberhttps://www.instagram.com/hannelenesvegetar/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

32mins

1 Feb 2021

Rank #1

Podcast cover

#9 Miras middagsglede og kan kjøtt være dyrevennlig? - Kan Mira bli vegetarentusiast?

Mira har endelig fått teken på dette vegetargreiene, og synes til og med det kan være gøy å lage middag! Hanne-Lene gir et knalltips på god middag, og vi snakker om dyrevelferd og appen Dyrevennlig.Dyrvennlig appen finner du her:Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.dyrevern.dyrevennligApple: https://apps.apple.com/no/app/dyrevennlig/id1532384997?l=nbVil du være med på utfordringen og få ukesmenyene tilsendt, nå er nesten 4000 med på denne vegetarentusiastiske reisen! Gå til hannelene.no/utfordring og meld deg på, du velger selv hvor mange dager i uken du vil følge menyen, og det er helt gratis!https://www.instagram.com/hannelenesvegetar/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

30mins

29 Jan 2021

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#8 Mira velger siste ukesmeny, Hanne-Lenes fulle kjøleskap og er økologisk bedre? - Kan Mira bli vegetarentusiast uke 4

Mira velger hele siste ukesmeny, Hanne-Lene forteller hvordan hun holder kjøleskapet fullt og er egentlig økologisk bedre?Vil du være med på utfordringen og få ukesmenyene tilsendt, nå er nesten 4000 med på denne vegetarentusiastiske reisen! Gå til hannelene.no/utfordring og meld deg på, du velger selv hvor mange dager i uken du vil følge menyen, og det er helt gratis!https://www.instagram.com/hannelenesvegetar/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

36mins

25 Jan 2021

Rank #3

Podcast cover

#7 Tomme kjøleskap og fem om dagen! - Kan Mira bli vegetarentusiast?

Mira er sliten av oppskrifter, kjøleskapet er tomt og vi snakker om hvordan i huleste man egentlig kan få i seg fem om dagen!?Mira har også fått kake på døren av @cakesistersosloVil du være med på utfordringen og få ukesmenyene tilsendt, nå er nesten 4000 med på denne vegetarentusiastiske reisen! Gå til hannelene.no/utfordring og meld deg på, du velger selv hvor mange dager i uken du vil følge menyen, og det er helt gratis!https://www.instagram.com/hannelenesvegetar/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

36mins

22 Jan 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#6 Ukesmeny uke 3, havremelk og fordøyelse - Kan Mira bli vegetarentusaist?

Uke 3! Vi er halvveis i utfordringen, og Mira er fremdeles positiv, og har blitt veldig glad i en spesifikk havremelk. Denne uken har barna til både Hanne-Lene og Mira valgt retter, pluss mannen til Hanne-Lene. Ukens tema er fordøyelse!Vil du være med på utfordringen og få ukesmenyene tilsendt, nå er nesten 4000 med på denne vegetarentusiastiske reisen! Gå til hannelene.no/utfordring og meld deg på, du velger selv hvor mange dager i uken du vil følge menyen, og det er helt gratis!https://www.instagram.com/hannelenesvegetar/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

30mins

18 Jan 2021

Rank #5

Podcast cover

#5 Kjøttelskende menn og terningkast 6 fra hele familien - Kan Mira bli vegetarentusiast?

Endelig har Mira og familien funnet en rett hele familien gir toppscore, Mira spiser vegetar på besøk og vi snakker om kjøttelskende menn, og hvordan man kan få de med på å spise mer grønt.Vil du være med på utfordringen og få ukesmenyene tilsendt, nå er nesten 4000 med på denne vegetarentusiastiske reisen! Gå til hannelene.no/utfordring og meld deg på, du velger selv hvor mange dager i uken du vil følge menyen, og det er helt gratis!https://www.instagram.com/hannelenesvegetar/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

28mins

15 Jan 2021

Rank #6

Podcast cover

#4 Ny ukesmeny og luftproblemer - Kan Mira bli vegetarentusiast?

Klart for ny ukesmeny! Etter en litt vanskelig start med mye midt-på-treet karakterer fra familien skal vi i gang med en ny uke, hvor Hanne-Lene har lært litt mer av hva familien liker, og forsøker å tilpasse.Ukens spørsmål handler rett og slett om promp! Vil du være med på utfordringen og få ukesmenyene tilsendt, nå er nesten 4000 med på denne vegetarentusiastiske reisen! Gå til hannelene.no/utfordring og meld deg på, du velger selv hvor mange dager i uken du vil følge menyen, og det er helt gratis!https://www.instagram.com/hannelenesvegetar/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

31mins

11 Jan 2021

Rank #7

Podcast cover

#3 Kresne barn og voksne - Kan Mira bli vegetarentusiast?

For en start "Kan Mira bli vegetarentusiast" har hatt. Hanne-Lene er ikke fornøyd, Mira er håpefull og vi snakker det de har laget første uka, pluss ukens spørsmål om kresne barn!Vil du være med på utfordringen og få ukesmenyene tilsendt? Gå til hannelene.no/utfordring og meld deg på, du velger selv hvor mange dager i uken du vil følge menyen, og det er helt gratis!https://www.instagram.com/hannelenesvegetar/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

37mins

8 Jan 2021

Rank #8

Podcast cover

#2 Første ukesmeny - Kan Mira bli vegetarentusiast?

I andre episode av "Kan Mira bli vegetarentusiast" har vi kommet til presentasjonen av første ukesmeny! Mira er forsiktig optimistisk før vi starter, men blir allerede litt skeptisk på den første retten. Hanne-Lene forsøker å overbevise om at alle rettene er valgt ut fordi de er utrolig populære, og at de bare må tørre å gi de en sjanse. Blir Mira overbevist, eller får hele prosjektet en skikkelig dårlig start?Vil du være med på utfordringen og få ukesmenyene tilsendt? Gå til hannelene.no/utfordring og meld deg på, du velger selv hvor mange dager i uken du vil følge menyen.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

36mins

4 Jan 2021

Rank #9

Podcast cover

#1 Kan Mira bli vegetarentusiast? Hva er denne utfordringen, og hvem er Mira?

I denne utfordringen skal Mira Kahn, kjent fra mamma jobber, prøve seg som vegetarentusiast i hele 4 uker! Hver uke får hun en ny meny med vegetarretter som hun og familien skal følge.Vil det bli katastrofe? Vil de smugspise salami? Vil den kresne eldste sønnen og Mira selv klare å bli mette, og ikke minst: Kan de finne så mye matglede at de blir vegetarentusiaster?Du kan være med helt gratis, bare meld deg på her: https://hannelene.no/utfordringOppskriftene er fra Hanne-Lene Dahlgren sine bøker En skikkelig digg kokebok 1 og 2, pluss noen fra hannelene.no.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

32mins

1 Jan 2021

Rank #10