OwlTail

Cover image of Bilklubben

Bilklubben

Velkommen til Bilklubben, hvor bilnørderne Anders Breinholt, Christian Grau, Nils Petter Bro og Anders Richter sidder klar til at lukke dig indenfor i deres firehjulede univers. Hver uge sender panelet et afsnit af Bilklubben, og du er velkommen til at joine. Også hvis du har brug for et godt bilråd eller leder efter en af bilerne fra din fortid. Som enhver go' podcast har vi selvfølgelig også en quiz (pssst! Den er faktisk megasvær!), så det kan faktisk kun blive godt.

Popular episodes

All episodes

Read more

Velkommen til Bilklubben, hvor bilnørderne Anders Breinholt, Christian Grau, Nils Petter Bro og Anders Richter sidder klar til at lukke dig indenfor i deres firehjulede univers. Hver uge sender panelet et afsnit af Bilklubben, og du er velkommen til at joine. Også hvis du har brug for et godt bilråd eller leder efter en af bilerne fra din fortid. Som enhver go' podcast har vi selvfølgelig også en quiz (pssst! Den er faktisk megasvær!), så det kan faktisk kun blive godt.

86 | Klubben er samlet! Richter er vred på ladestandere og BMW i7 er for vild

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 86 er publiceret d. 30. januar, 2023. Husk I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop!

Langt om længe er vi fuldtallige ved det runde bord i studiet og vi glæder os til at give jer endnu et afsnit! Så hvad byder dagens program på?
 • Richter fortæller om sine (lidt for) spændende oplevelser med elbil som hverdagsvogn
 • Grau tester den ekstreme BMW i7, som også er Ugens Bil. Og vi kan godt afsløre, at den bil imponerer panelet så meget, at den ender højt (rigtig højt) på Ugens Bil-tavlen.
 • Sagaen om familien Breinholts bilproblem fortsætter
 • OG så kommer vores paratviden om Thailand på prøve, i verdens sværeste bilquiz
Go' fornøjelse!

Jan 29 2023

59mins

Play

85 | Peter Lund Madsen fra Hjernekassen er medvært! Breinholt får hjælp til datters bilproblem

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 85 er publiceret d. 23. januar, 2023. Husk I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop!

NP ligger stadig på en hvid sandstrand og soler sig, men er dog begyndt at savne Bilklubben så meget, at han er med på en direkte linje. Richter ligger derimod helt underdrejet med syg børn, så Grau og Breinholt har inviteret en gæstemedvært ind. Byd velkommen til læge, hjerneforsker, forfatter og radiovært, Peter Lund Madsen, der besøger studiet til en bilsnak og lidt dækspark. Så hvad byder dagens program på?
 • Vi skal lære Peter Lund Madsen og bilinteresse bedre at kende
 • Grau giver Nio ET7 en chance til
 • Breinholt får hjælp til sin datters bilproblem
 • OG så vikarierer Breinholt for Richter i verdens sværeste bilquiz
Go' fornøjelse!

Jan 22 2023

1hr 14mins

Play

84 I Breinholt er tilbage, og han har et bilproblem! Vild Mercedes EQS SUV er ugens bil

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 84 er publiceret d. 16. januar, 2023. Husk I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop!

Breinholt er tilbage, og han joiner Grau og Richter mens NP stadig sidder på en hvid sandstrand et sted med en drink i hånden. Vi har et heftigt program foran os, så lad os bare komme til sagen!
 • Richter afprøver Volvo XC40 og ser om en elbil er noget for ham?
 • Breinholt leder efter en løsning på sin datters bilproblem
 • Rolls-Royce har slået salgsrekord (hvilket ikke er nogen overraskelse med Grau som ambassadør...)
 • Suzuki er snart klar med en elbil (det var i dén grad også på tide!)
 • Ugens bil er en Mercedes EQS SUV, som er pænt vild
 • OG så har Richter fået briller hvilket giver lidt bøvl med quizzen
Go' fornøjelse!

Jan 15 2023

59mins

Play

83 I Mark Le Fêvre er gæstemedvært og han har en sej bil! Ny VW ID.7 får 700 km range

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 83 er publiceret d. 9. januar, 2023. Husk I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop!

Velkommen til en ny sæson af Bilklubben! Yes, I hørte rigtigt. Vi går nu ind i vores 5. sæson, og der er fuld tryk på. Både NP og Breinholt ligger dog og daser på en hvid sandstrand et sted, så Grau og Richter tænkte, at det må være på tide at få en gæstemedvært ind. Derfor er komiker og tv-vært Mark Le Fêvre med os i dag til en bilsnak og lidt dækspark. Så hvad byder dagens program på?
 • Vi skal lære Mark og hans nuværende bil (en BMW M240i, shit den er sej) bedre at kende
 • Bilsalgstallene for 2022 er kommet, og dem dykker vi ned i
 • VW løfter sløret for en ny VW ID.7 i Passat-størrelse
 • Ugens bil er en Toyota GR86
 • OG så hjælper vi en stribe af vores lyttere som har skrevet ind til Graukassen
Go' fornøjelse!

Jan 08 2023

1hr 6mins

Play

82 I Nytårsspecial med de værste og bedste biler fra året der gik! Vi spår om 2023

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 82 er publiceret d. 2. januar, 2023. Husk I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop!

Glæd jer til et ganske særligt afsnit af Bilklubben Podcast. Dette er vores nytårsspecial, hvor vi både kommer til at kigge tilbage på året der er gået, men vi kommer i særdeleshed også til at kigge fremad.
 • Se om vores forudsigelser for 2022 holdt stik
 • Vi skal kåre årets bedste (og værste biler)
 • Vi skal også høre værternes fedeste oplevelser fra 2022
 • OG sidst men ikke mindst skal vi også forudse fremtiden for 2023
Alt det og meget mere i dette afsnit af Bilklubben Podcast. Det er en fornøjelse at I lytter med. Vi håber I alle er kommet sikkert ind i det nye år, og vi glæder os til fortsat at levere jeres yndlingspodcast i 2023.

Jan 01 2023

1hr 2mins

Play

81 I Årets sidste afsnit!?! Vi tjekker de nye ministerbiler og er røde biler dyrere at forsikre?

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 81 er publiceret d. 19. december, 2022. Husk I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop!

Glæd jer til et fantastisk afsnit hvor vi bl.a. skal...
 • Høre om Richters Porsche 996 Turbo-projekt
 • Alt om de nye ministerbiler
 • Ugens bil er (passende nok...) en Audi A8
 • I myterne skal vi fastslå om røde biler er dyrere i forsikring?
 • Quizzen har fået endnu mere stemning, hvilket dog ikke gør den nemmere
Alt det og meget mere i dette afsnit af Bilklubben Podcast. Det er en fornøjelse at I lytter med. Go' jul og godt nytår til jer alle!

Dec 18 2022

1hr 5mins

Play

80 I Er Toyota Carina opkaldt efter en tjener i Nyhavn? Gæt med på bil-lyde i quizzen!

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 80 er publiceret d. 12. december, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Bilklubben er tilbage med et fantastisk afsnit! Vi skal både høre om en ny Lamborghini til dig, der gerne vil køre offroad i din superbil.

Så skal vi også opleve ugens bil som er en Citroën C5X, hele klubben kører på tur i.

Vi skal også genbesøge vores myter og finde ud af, om det faktisk er rigtigt, at Toyota Carina er opkaldt efter en dansker?

I Graukassen skal vi også hjælpe et par lyttere med gode råd og så har Richter lavet om på quizzen, og det vil I helt sikkert synes om.

Glæd jer til lidt over en time i rigtig godt selskab :-)

Dec 11 2022

1hr 9mins

Play

79 I Kinesiske Nio deler klubben i to, Richter ærgrer sig over solgt BMW M3 og har en Supra 1.000 hk?

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 79 er publiceret d. 5. december, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Velkommen til Bilklubben Podcast, som hver uge leverer dig alt, hvad du skal vide om biler, samtidig med, at vi garanterer, du kommer i bedre humør. I dette afsnit skal vi kigge på Lancia som har lanceret en pænt dum konceptbil.

Vi skal også have en ny Nio ET7 i studiet, som deler Bilklubben i to dele, og som vi giver point da den er ugens bil.

Dernæst skal vi også have styr på en stribe nye myter, I lyttere har været så søde at sende ind til os.

Og så skal vi selvfølgelig også gennem Graukassen samt Richters legendariske quiz.

Glæd jer til en time i rigtig godt selskab!

Dec 04 2022

1hr 6mins

Play

78 I Kan du starte din Opel med dette simple hack? Insiderviden fra en kommende Fisker Ocean-ejer

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 78 er publiceret d. 28. november, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Lad os starte med det vigtigste: Hvis du vil være sikker på at få en signeret udgave af Graus bog "Mænd og Biler", så husk at få den bestilt inden det er for sent. Det er så længe lager haves. Og nu til sagen!

I dette afsnit skal vi fortsat kigge på en stribe bilmyter. Men vi skal også høre om endnu en protest ude i Europa, hvor en ganske særlig og værdifuld bil er kommet til skade. BMW fejrer 50 års jubilæum i M-afdelingen med ny og limiteret model.

I Graukassen skal vi også tale med en dansker, som har bestilt en Fisker Ocean som en af de første, og han kan forklare meget mere om, hvad der er i vente fra mærket.

Sidste men ikke mindst har vi en ny quiz med, som endnu engang er lavet af nogle af vores fantastiske lyttere. I er altså bare for seje!!!

Glæd jer til en time (eller lige over...) i rigtig godt selskab.

Nov 27 2022

1hr 9mins

Play

77 I Vi undersøger vilde myter! Grau kører elektrisk Toyota med dumt navn og Quiz fra en lytter

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 77 er publiceret d. 21. november, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Alle mand er i studiet, og vi kan ligeså godt afsløre det: Vi har været til Breinholts 50-års fødselsdag så stemningen er høj. Men det er den også af en anden grund. Vi skal nemlig tale om det vi alle fire elsker højere end noget andet (næsten da...) biler!

I dette afsnit kigger vi på en stribe nyheder. Bl.a. en ny Toyota Prius som overraskende nok ser godt ud. Richter har taget, hvad han selv mener er, verdens smukkeste cabriolet med. Og så skal vi også tage et kig på den nye Volvo EX90, som bliver fremtidens lækre familie-SUV på strøm.

I dette afsnit introducerer vi også et nyt segment, der hedder "GF og Myterne", hvor vi skal afprøve en stribe bilmyter. Og til det bliver vi nødt til at ringe ud for at få noget hjælp. Glæd jer. Det skal nok blive sjovt.

Quizzen er også lidt anderledes i dette afsnit, da vi har fået tilsendt en komplet quiz fra vores lytter Mads Thrane. Og hey! Det beviser bare at vi uden tvivl har Danmarks dejligste og mest fantastiske lyttere.

Glæd jer til en time (arhhh ok, lige over en time, men I ved hvordan det er, når vi fire går igang med at snakke...) i perfekt selskab.

Nov 20 2022

1hr 15mins

Play

76 I MG4, et elektrisk røverkøb? Tyskere limer sig fast til bilmuseum, Richters første bil er til salg!

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 76 er publiceret d. 14. november, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Velkommen til endnu et afsnit af Bilklubben Podcast, og det allerførste i vores nye studie hvor klubben er fuldtallige! Glæd jer, for i dag kommer vi både til at gennemgå den helt nye MG4, som Grau har medbragt i studiet.

Vi kommer også til at høre nærmere om Breinholts hede Land Rover Freelander-drømme. Dernæst skal vi også høre om Richters allerførste bil, som sjovt nok er kommet til salg, og den har en lidt speciel nummerplade. Nogle vil kalde det et tegn...

Sidst men ikke mindst har vi også et brag af en quiz, som i dette afsnit har temaet: "Biler-uden-døre-quizzen".

Ja, hvad venter vi på? Sæt igang med en times brandhamrende godt selskab!

Nov 13 2022

1hr 10mins

Play

75 I Gratis strøm i tysk (og tudegrim) elbil! Housewarming i vores nye lækre studie!

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 75 er publiceret d. 7. november, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Velkommen til housewarming i Bilklubbens helt nye studie! Nils Petter har arbejdet overtid for at blive færdige med det studie, hvor klubben kommer til at mødes og sende fra fremadrettet, og vi tør godt love, at det er blevet fedt. Og lyden klinger også liiiiige en smule bedre!

Alt er godt, selv om vi mangler en enkelt mand til festen. Grau er nemlig i Jylland for at holde foredrag. Til gengæld er de tre andre på pinden, og der er rigeligt at snakke om.

Richter har startet sit eget firma
Breinholt har trådt i intet mindre end 2 hundelorter
NP har endelig fået fikset sin Mercedes W123

Vi skal også igennem nyhederne hvor vi skal kigge på en ny tysk elbil, som ved hjælp af solceller kan lave strøm gratis, imens du kører.

Efter det ringer vi op til vores klubven Seppo, som muligvis kan hjælpe os videre med en efterlysning.

Sidst men ikke mindst har Richter forberedt en quiz, som denne gang er i ministerbilernes tegn.

Glæd jer til en time i godt selskab! Go' fornøjelse.

Nov 06 2022

1hr 8mins

Play

74 I Er Nissan Ariya 450.000 kr. værd? Maserati laver Barbie-SUV, og vi bygger helt nyt studie!

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 74 er publiceret d. 31. oktober, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Velkommen til endnu et afsnit af Bilklubben! Vi er i studiet og det er faktisk lidt vemodigt. Det er nemlig sidste afsnit vi sender fra vores vogn. Bilklubben flytter nemlig til et nyt og federe studie, hvor vi kommer til at optage fra fremadrettet. Og selv om alt bliver bedre, så kommer vi alligevel til at savne at sidde tæt i den lille sendevogn. Nå, men tilbage på sporet, vi har et program vi skal igennem:

I nyhederne skal vi kigge på en ny Barbie-Maserati, som er pænt mærkelig. Vi skal også gennemgå den nye og fuldt elektriske Rolls-Royce Spectre. Og så skal I også lige have en anbefaling af en ny YouTube-video fra USA.

I auktionsnyt er der rent faktisk nyt om vores Skoda-efterlysning fra filmen: Kampen om den røde ko.

I Graukassen skal vi hjælpe en lytter med at finde ud af, om han skal renovere sin nyklassiske Mercedes SLK, eller han hellere skal investere i en anden klassiker. Der kommer der en spændende debat ud af.

Sidst men ikke mindst har vi også en Ugens bil med, som i denne uge er den elektriske Nissan Ariya, som faktisk imponerer klubben på flere punkter. Spørgsmålet er så, om den reelt også er pengene værd?

Glæd jer til endnu en time i fantastisk selskab! Go' fornøjelse.

Oct 30 2022

1hr 18mins

Play

73 I Skal du købe Audi Q4, VW ID.5 eller Skoda Enyaq? Hvem får en Tesla-lastbil først?

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 73 er publiceret d. 24. oktober, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Velkommen til endnu et afsnit af Bilklubben, hvor der er masser af godt på programmet.

I nyhederne skal vi endnu engang tale om Teslas fremtidige elektriske lastbil, som nu endelig er ved at være klar, og det bliver Pepsi, som får de første eksemplarer. Vi skal dog også lige vende den nye Maserati Gran Turismo, et tagtelt fra Porsche og et par lirede jubilæumsure fra Tag Heuer.

Vi går straks videre til ugens bil, hvor vi i denne uge kommer til at finde ud af, hvordan en Audi Q4 e-Tron Sportback klarer sig? Og diskussionen bliver interessant, ikke mindst fordi vi tidligere har givet point til dens brødre og konkurrenter i form af VW ID.5 og ikke mindst Skoda Enyaq Coupé.

I kaossegmentet fra NP (og Richter) får vi en ny efterlysning på banen, som uden tvivl er mere sjælden end den er køn.

Og sidst men ikke mindst skal vi igennem en quiz, hvor emnet i denne uge er bilfirmaer-der-er-gået-konkurs-quizzen.

Glæd jer til at lytte med!

Oct 23 2022

1hr 5mins

Play

72 I Vi afslører vores favorit til Årets Bil i Danmark? Er Polestar 3 fed? Ny vinterbil til NP

Podcast cover
Read more
Podcasten er blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 72 er publiceret d. 17. oktober, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Her har I os tilbage! Yes, rygterne taler sandt. Bilklubben er vendt tilbage til Danmark, og selv om ude er godt, så er hjemme nu altså bedst. Det fejrer vi med at mødes i studiet, hvor vi optager et klassisk afsnit lige ud af landevejen.

Vi skal både tale om en ny og flyvende elbil fra Kina. Vi skal igennem en brølende BMW M2. Vi skal diskutere Polestar 3, som vores værter på ingen måde er enige om.

Herefter skal vi også igennem Rivian (igen, igen, igen) både fordi vi skal tale om den tilbagekaldelse af 12.000 biler firmaet er på vej ind i, men også for at blære os med Bilklubbens seneste YouTube-video, som netop er gået live. Så skynd dig ind på vores YT-kanal og tryk ABONNER!

Ud over alle de fantastiske ting har vi selvfølgelig også Graukassen, hvor vi løser store og små automotive problemer for alle jer derude. Sidst men ikke mindst er Quizzen tilbage, og emnet er muligvis et af de sværeste nogensinde.

Læn jer godt tilbage i bilsædet og nyd lidt over en time i det bedste selskab, du kan forestille dig. Go’ fornøjelse!

Oct 16 2022

1hr 10mins

Play

71 I 🇺🇸 Special! Halleluja, Jay Lenos Garage åbner dørene for os! Cadillac Escalade er ugens bil

Podcast cover
Read more
USA-Special! Podcasten er blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 71 er publiceret d. 10. oktober, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Dette afsnit bliver noget helt særligt af 4 grunde:
1. For første gang nogensinde spiser vi creamcheese-bagels imens vi optager.
2. For første gang nogensinde får vi adgang til Jay Lenos Garage, oh yes!!!
3. For første gang nogensinde optager vi et afsnit imens vi kører bil.
4. OG for første gang nogensinde laver NP en voiceover, hvilket han faktisk er ret go' til...

Som du nok kan se ovenfor bliver afsnittet denne gang mere en slags reportage, og vi lover, at I lyttere nok skal få en på opleveren. Vi har nemlig allernådigst (og med stor hjælp fra Selected Car Investment i Middelfart) fået adgang til de hellige haller hos Jay Lenos Garage. Derfor så vi vores snit til at lave et lidt anderledes afsnit, hvor vi optager podcasten imens vi kører bil. Derfor er lyden også lidt anderledes end normalt, blot så du er forberedt.

Ugens bil er en Cadillac Escalade, som er stor. Ja, faktisk er den enorm! Mere om den i afsnittet, som samtidig er det sidste special-afsnit vi har lavet i USA. Sad but true... Så I hvad der skete der? Vi har været så længe i americas, at vi helt har forgot, hvordan man typer dansk. Det er nok på tide, vi returnerer til Danmark.

Glæd jer! Det gør vi i hvert fald.

Oct 09 2022

49mins

Play

70 I 🇺🇸 Special! Besøger den vildeste bilsamling i Beverly Hills, og ugens bil er BMW X3 M

Podcast cover
Read more
USA-Special! Podcasten er som altid blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 70 er publiceret d. 03. oktober, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Vi er stadig i USA, og vi elsker det! Så meget at vi overvejer aldrig at komme hjem, specielt efter at have besøgt en af de mest legendariske bilsamlinger i Los Angeles.

I dette afsnit er vi på besøg hos Bruce Meyer, som bor i Beverly Hills. Her har han gennem et helt liv opbygget en episk samling af legendariske køretøjer. Og én af dem har endda et dansk islæt, og det er den, vi kommer til at koncentrere os om i denne podcast. Husk også at der på et senere tidspunkt kommer en YouTube-video fra Bruce Meyers samling, så husk at få abonneret på vores kanal ved at klikke på linket hér: https://www.youtube.com/c/BilklubbenPodcast

Ud over vores besøg hos Bruce Meyer skal vi også have en omgang Ugens Bil og i denne uge er det en BMW X3 M Competition, der står for skud. Og vi tør allerede godt nu afsløre, at det er en bil, som deler vandene i klubben.

Sidst men ikke mindst har vi da også lige fundet tid og plads til Graukassen.

Glæd jer til et episk afsnit af Bilklubben. Go' fornøjelse!

Oct 02 2022

59mins

Play

69 I 🇺🇸 Special! Ugens bil er Rivian, og vi møder Jakob, der sælger ultrasjældne biler i L.A.

Podcast cover
Read more
USA-Special! Podcasten er som altid blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 69 er publiceret d. 26. september, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Så er klubben taget på tur, nærmere bestemt til Los Angeles i Californien, hvor vi nyder solen, varmen og ikke mindst hinandens gode selskab. Mens vi er i L.A. skal vi opleve en masse bilrelaterede ting, og kalenderen er tætpakket til denne stribe USA-specials fra Bilklubben.

I dette afsnit kommer vi til at køre en af de elbiler, vi har glædet os allermest til. Nemlig den nye elektriske bil Rivian, som vi har fornøjelsen af at leve med i nogle dage. Derfor er den med som ugens bil, hvilket også betyder, at vores fire værter kommer til at give den point.

Vi skal selvfølgelig også høre om de første par dage, der er gået her i USA, og når det er overstået skal vi møde en dansker med en ekstraordinær historie. Jakob Greisen er danske og rejste for over et årti fra Sønderjylland og til Californien for at se, om han kunne udleve drømmen om at blive bilekspert ved et auktionshus.

Siden er Jakob blevet direktør for Bonhams' bilafdeling, og rejsen dertil, og ikke mindst hvad det egentlig betyder, kommer du til at få meget mere at vide om, når vi møder ham til et interview på taget af Petersen bilmuseet, som ligger midt i Los Angeles.

Glæd jer til et episk afsnit af Bilklubben. Go' fornøjelse!

Sep 25 2022

1hr 20mins

Play

68 I Tilbage i studiet! Skal NP købe Michael Jordans Range Rover? Vi gør klar til Los Angeles

Podcast cover
Read more
Podcasten er som altid blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 68 er publiceret d. 19. september, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Så er vi endelig tilbage i vores vante studie efter hele to afsnit for et LIVE publikum! Det har været så fedt at være ude at møde alle vores lyttere, men det er nu også meget rart at være tilbage i sendevognen, og der er rigeligt at snakke om: For Bilklubben rejser nemlig til US-of-mother-fucking-A om blot nogle få dage, og i dette afsnit kommer vi til at løfte noget af sløret for, hvad vi skal opleve. Men vi kan da allerede godt afsløre, at det kommer til at handle både om den nye Rivian og ikke mindst elbilen Lucid. Og så et par besøg hos nogle bilsamlinger fra øverste hylde, så har vi vidst ikke afsløret for meget.

Nå, men tilbage til programmet, som selvfølgelig også rummer en masse af vores klassiske Bilklubben-segmenter. Vi har en ugens bil i form af VW ID.5 GTX. Så har vi også en stribe nyheder, som går på alt fra en nye generation af den legendariske Ford Mustang, til en kinesisk rædsels-bus. En ny Ferrari SUV, som fabrikken så absolut ikke vil kalde for en SUV (men som altså er en SUV. Typisk italienere...) og sidst men ikke mindst en Pagani Utopia, som deler vandene i ugens panel.

Vi har selvfølgelig også Graukassen, hvor vi hjælper lyttere med deres problemer, og så har vi selvfølgelig også auktionsnyt, som handler om stort set alt andet end auktioner. Og sidst men ikke mindst kører vi en quiz om amerikanske biler.

Alt dette i denne uges program! I mens I lytter til det, går vi straks igang med at pakke penge, pas og kørekort. Vi ses i USA! USA, USA, USA!!!

Sep 18 2022

1hr 25mins

Play

67 I LIVE fra Jyllands Porsche-fest! NP punkterer i en Taycan, Graukasse med publikum!

Podcast cover
Read more
Podcasten er som altid blevet til i samarbejde med vores venner hos GF Forsikring. Afsnit 67 er optaget d. 4. september og publiceret d. 12. september, 2022. Husk, at I kan støtte op om Bilklubben ved at kigge ind i vores webshop: bilklubbenpodcast.dk

Bilklubben er rejst ud i det danske land for at deltage i Jyllands allerstørste Porsche-fest! Derfor laver vi en LIVE-optagelse når Porsche i Vejle fejrer sin 5 års fødselsdag. Vi er med hele dagen og får både mulighed for at køre med i nogle unikke Porsche'r, vi får mulighed for at nørde helt igennem med mærket, og NP får endda mulighed for at punktere i en Porsche. Glæd jer ISÆR til den historie...

Husk at lydkvaliteten er lidt anderledes på vores live-optagelser. Vores lydfolk siger at det giver en autentisk stemning, og vi tror på dem! Og hvis du elsker at lytte til vores fire værters stemme i et studie, så glæd dig endnu mere til næste afsnit, hvor vi er retur i sendevognen.

Tusind tak fordi I alle sammen lytter med!

Go' fornøjelse.

Sep 11 2022

1hr 8mins

Play