OwlTail

Cover image of Jan Thomas og Einar blir venner

Jan Thomas og Einar blir venner

Kan to så ulike mennesker som Jan Thomas og Einar bli venner, på ekte? Det er nettopp dette de skal finne ut av i denne podkasten. De skal diskutere aktuelle temaer, utfordre hverandre og bli bedre kjent. Og selvsagt må de finne på ting sammen, sånn som ekte venner gjør. En podkast med Jan Thomas og Einar Tørnquist Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Spørsmålspodden

Jan og Einar svarer ærlig og fritt på mange av spørsmålene de har fått inn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

56mins

25 Apr 2019

Rank #1

Podcast cover

Første date

Jan Thomas og Einar har vært på sin første date. Einar har nådd en milepæl i livet og Jan Thomas inviterer Einar på et skikkelig Harry Potter-maraton. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

46mins

22 Nov 2018

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Candy Crush

"Satan" er sur på Jan på grunn av Candy Crush, Einar prøver seg som motepoliti igjen, og vi får svar på hvilke bilmerker som er verst i trafikken. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

50mins

11 Apr 2019

Rank #3

Podcast cover

Kjærlighetens pod

Jan er i det kjærlighetsfulle hjørnet, og dedikerer hele podkasten til nettopp dét. Men det blir snakk om både eggerøre, selvkjørende busser og Madonna også. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

59mins

23 May 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Motepolitiet

Jan er takknemlig for en fantastisk uke og Einar er takknemlig for at bilen hans er "frisk". Jan avslører en spesiell jobb han har hatt og Einar prøver seg som motepoliti.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

53mins

21 Mar 2019

Rank #5

Podcast cover

Gjenforeningen

Jan og Einar har savnet hverandre den siste tiden, Einar har et brennende engasjement for en lokalpolitisk sak og Jan vil tvinge Einar til tarmskylling. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

57mins

14 Feb 2019

Rank #6

Podcast cover

Trikk

Einar har tatt med seg Jan på trikketur, Jan har byttet navn og inviterer Einar med på tidenes guttetur. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

43mins

24 Jan 2019

Rank #7

Podcast cover

Gaven

Jan har hatt en fantastisk helg som han forteller om med stor entusiasme. Einar lærer Jan å fylle spylervæske og får en liten gavepakke av Jan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

48mins

14 Mar 2019

Rank #8

Podcast cover

Hanna Kvanmo

Det har vært en begivenhetsrik uke for Einar, Jan er fremdeles ikke helt frisk og surrer fortsatt med navn.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

53mins

7 Mar 2019

Rank #9

Podcast cover

Har du fått deg kjæreste?

Jan Thomas letter på sløret om kjærlighetslivet sitt. Einar ber om litt mindre penisprat i podkasten og guttene planlegger sin andre date.   Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

44mins

29 Nov 2018

Rank #10

Podcast cover

Spøkelser

Jan har blant annet opplevd spøkelser siden sist og Einar er litt skeptisk. Einar forteller om dagen med Jans diett og gutta kommer med en aldri så liten avsløring. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

54mins

21 Feb 2019

Rank #11

Podcast cover

Chat Noir

Det har har vært en heftig uke for magene til Jan og Einar. Einar har en overraskelse som gir Jan tårer i øynene, og Jan er rasende på et par ting. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

55mins

28 Feb 2019

Rank #12

Podcast cover

Taletrengt

Jan og Einar er endelig tilbake fra sommerferie, og de (Jan) har veldig mye på hjertet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 3mins

8 Aug 2019

Rank #13

Podcast cover

Date nummer to

Einar har tatt med seg Jan Thomas på fotballpub. Jan Thomas analyserer Einars klesstil fra ungdommen og de har begge med seg nyhetssaker som har engasjert.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

51mins

6 Dec 2018

Rank #14

Podcast cover

Morrabrød

Einar er fremdeles litt syk, men forteller med liv og lyst om sine nye vanger. Jan har overgått seg selv når det kommer til sosialt liv den siste uka. Og så har han med seg den drøyeste "en lyd i mitt liv" så langt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

53mins

5 Mar 2020

Rank #15

Podcast cover

Høysensitiv

Jan og Einar har tatt en test for å finne ut om de er høysensitive. Jan forteller om en meget spesiell ansiktsbehandling og Einar har engasjert seg i fremtidens fly. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

54mins

30 May 2019

Rank #16

Podcast cover

Kvise

Jan Thomas har laget sang til kvisa si. Einar har vært med Jan Thomas på trening og de avtaler ny date. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

51mins

17 Jan 2019

Rank #17

Podcast cover

Biografi og premiere

Jan og Einar har hatt en begivenhetsrik uke sammen, de har skrevet biografier til hverandre og gleder seg over premiere på tv-serien. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

52mins

22 Aug 2019

Rank #18

Podcast cover

Tafse-Truls

Einar avslører sitt alter ego, Jan er overbevist om at Einar er litt gay og begge prøver å bevise hvor gode de er til å dubbe tegnefilm. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

54mins

13 Jun 2019

Rank #19

Podcast cover

Bilturen

Jan og Einar tar opp ukas podkast i baksetet av en bil på vei til Arendal, og de er, om mulig, enda mer skravlete enn vanlig. Jan har fått øynene opp for både fantasy og vaginadamping, og Einar har opplevd hvor effektivt alt er på vestkanten Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

48mins

15 Aug 2019

Rank #20