OwlTail

Cover image of PodJournalen - de første podcastere i Danmark

PodJournalen - de første podcastere i Danmark

Denne podcast er podfadet. Da podcasting var helt nyt fandt Karin Høgh frem til danske podcastere. De fortæller i podcasten, hvordan de bruger mediet til at skabe netværk og communities, til online markedsføring, internet marketing, til at øge deres SEO, søgbarhed i Google og andre søgemaskiner og i det hele taget for at blive opfattet som eksperter inden for deres eget felt. Ved at have en podcast og blive synlig i iTunes Store ved siden af de mange andre og ofte mere etablerede medier og journalistiske programmer, kan podcastere positionere sig inden for deres egen niche.Karin Høgh er podcasting-konsulent og har ekurser, bøger, webinarer, udstyr et lydstudie og online ressourcer for både selvstændige og virksomheder, som vil podcaste.

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

46 PodJournalen 46 Dansk Geopodcast 1.mp3

24mins

23 Sep 2013

Rank #1

Podcast cover

45 PodJournalen 45 Ruslandseksperten.mp3

28mins

13 Aug 2013

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#44 PodJournalen DDKK

27mins

28 Jul 2013

Rank #3

Podcast cover

#43 PodJournalen Guldkorn

30mins

13 Jun 2013

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#42 PodJournalen Fup i Farvandet

Mikkel Malmberg og Morten Wichmann er Danmark første comedy-podcastere. I to år har de podcastet snak og interviews med andre stand up-komikere. Fup i Farvandet hedder deres podcast. I denne episode af PodJournalen besøger jeg de to til en snak om podcasting, liveshows, fans, donationer og at podcasten er nomineret til European Podcast Award 

38mins

28 Oct 2012

Rank #5

Podcast cover

#41 PodJournalen Webinar

“Få mod til at tale på nettet”. Podcaster Jette Harthimmer, terapeut Ellen Hansen og jeg har holdt det første i en række webinarer som er en del af ekurset Succes Med Podcast. Om hvordan man overvinder angsten for at tale i en mikrofon, optage det og sende det ud på nettet.

54mins

11 Oct 2012

Rank #6

Podcast cover

# 40 PodJournalen The Industrious Geeks

Mikael Rieck og Søren Riisager er arbejdsomme, og de er nørder, så deres podcast kom til at hedde The Industrious Geeks. Hver uge taler de igennem om affiliate markedsføring og søgeoptimering, og på et halt år er deres lyttertal bare steget og steget. Interessen for at trække trafik til sine websites for at tjene penge og linke til andre butikker for at få kommission  er vokset, og de to podcastere sørger for, at også de knap så nørdede kan følge med. De deler gerne deres værktøjer og viden. PodJournalen kørte til Jyderup for at besøge Mikael Rieck. 

38mins

3 Sep 2012

Rank #7

Podcast cover

#39 PodJournalen Faroe Islands Podcast

Denne episode er vist min første på engelsk. Det skyldes, at Matthew Workman, der er vært på Faroe Islands Podcast, er amerikaner. Han har kun været på Færøerne tre gange, og nu har han vundet den europæiske podcaster-pris for sin podcast.

27mins

11 Apr 2012

Rank #8

Podcast cover

#38 PodJournalen Cammilla Rysgaard

Hun er "vokset op" med traditionel reklame og marketing ofte med store budgetter. Som selvstændig er det  online marketing og digitale produkter og små budgetter. Cammilla Rysgaard podcaster om medlemssider på Medlemssidekanalen. Det er hendes anden podcast. Den første podcast om "Passiv indkomst med online produkter", men nu har hun valgt at fokusere på medlemssider. I interviewet taler vi blandt andet om, hvordan en medlemsside for podcastere skulle bygges op.

22mins

20 Feb 2012

Rank #9

Podcast cover

#37 PodJournalen Filmnørdens Hjørne

Det er ikke en Oscar, der står på reolen hos filmpodcasterne Casper Christensen og Jesper Laursen. Det er en glasstatuette, som kom dumpende med posten for et år siden, da  "Filmnørdens Hjørne"vandt i European Podcast Award 2010. I episode 37 af PodJournalen kan du høre, hvad det betød for dem at blive udpeget til den bedste danske podcast i ”Personality”-kategorien. De to giver også deres bud på, hvorfor deres podcast er blevet så populær, hvorfor Gramex pludselig vil have penge af de danske podcastere og  hvilke andre podcasts, de lytter til. Hør podcasten her til højre på siden eller abonner i iTunes eller en anden podcatcher.

40mins

12 Dec 2011

Rank #10