OwlTail

Cover image of Kertojan ääni

Kertojan ääni

Kertojan ääni -podcastin parissa pääset kirjallisuuden ja kirjoittamisen nurjalle puolelle, opit kirjoittamisesta ja viihdyt novellien, tarinoiden ja lyhytproosan äärellä. Äänessä palkitut kirjoittajat Essi Aalho ja Jukka Aalho. Uudet jaksot joka kuukausi.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

#90: Kirjan elinkaari 6 kuukauden jälkeen

Mitä ehtii tapahtua kuudessa kuukaudessa julkaisun jälkeen? Aiheina mm. arvostelut ja kirjagramin postaukset ja Aum Gollyn julkaisu Amazonissa englanniksi.

13mins

23 Oct 2021

Rank #1

Podcast cover

#89: Minna Haapasalo ja luovien prosessien loppuun saattaminen

Miten luovat projektit saa vietyä loppuun asti? Vieraana kirjoittaja, opettaja ja taidepedagogi Minna Haapasalo.

51mins

28 Aug 2021

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

#88: Senja Larsen ja Veikkauskratian synty

Voittaako suomalainen aina? Tyhjensikö Senja Larsenin Veikkauskratia-kirja pajatson? Vieraana toimittaja ja tietokirjailija Senja Larsen ja aiheena Veikkaus-perheen toimintaa ruotiva Veikkauskratia.

1hr

1 Jul 2021

Rank #3

Podcast cover

#87: Artemis Kelosaari ja kaunis runous

Kertojan ääni · #87: Artemis Kelosaari ja kaunis runousMillaista on kaunis runous? Mikä on kauneuden kääntöpuoli? Miten Eino Leinoon pitäisi suhtautua? Vieraana kirjailija Artemis Kelosaari.

43mins

6 Jun 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

#86: Kirjan elinkaari 1 kuukauden jälkeen

Millainen on kirjan elinkaari? Mitä on ehtinyt tapahtua kun kirjan julkaisusta on kulunut yksi kuukausi? Mitä kirjailija ja markkinoija on ehtinyt oppia tuona aikana?

37mins

23 May 2021

Rank #5

Podcast cover

#85: Laura Pörsti ja mitä vaatteet kertovat meistä

Mitä vaatteet kertovat meistä? Miksi hiihtopuvun housut ovat tärkeät? Mikä on tarina Viimeinen vuosi -kirjan (Gummerus, 2021) takana? Vieraana kirjailija Laura Pörsti.

53mins

7 May 2021

Rank #6

Podcast cover

#84: Teemu Partanen ja Nikama Design – tarinoita korujen takana

Millaisia tarinoita yritys kertoo? Millaisia tarinoita on jaloteräksesta tehtyjen korujen takana? Vieraana Nikama Designin toimitusjohtaja ja toinen perustaja Teemu Partanen.

43mins

2 Apr 2021

Rank #7

Podcast cover

#83: Samuli Antila ja uskottavat henkilöhahmot

Miten luodaan uskottavia henkilöhahmoja? Millainen on hyvä päähenkilö? Entä sivuhahmot? Keskustelemassa kirjailija Samuli Antila.

41mins

21 Feb 2021

Rank #8

Podcast cover

#82: Mia Myllymäki – Tarinoita toivosta

Millainen on tarina toivosta? Onko kauhun kirjoittaminen henkisesti vaikeampaa kuin toivosta kirjoittaminen? Vieraana kirjailija Mia Myllymäki puhumassa uudesta käsikirjoituksestaan.

50mins

23 Jan 2021

Rank #9

Podcast cover

#81: Aikuisten joulusatu: Johannes ja jouluruumis – Jukka Aalho

Johannes ja jouluruumis on humoristinen joulunovelli, jossa tunnetusti epäonninen Johannes huomaa naapurinsa kuolleen ja päättää hankkiutua ruumiista eroon ennen kuin joutuu vankilaan. Kuuntele koko aikuisten joulusatu.

28mins

10 Dec 2020

Rank #10