Cover image of Ecofashionista
Arts
Fashion & Beauty

Ecofashionista

Updated 2 days ago

Arts
Fashion & Beauty
Read more

Ecofashionista är din guide till hållbart mode.

Read more

Ecofashionista är din guide till hållbart mode.

Cover image of Ecofashionista

Ecofashionista

Latest release on Sep 14, 2020

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 2 days ago

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Rank #1: S08E03 - Dags att fixa höstgarderoben

Podcast cover
Read more

I veckans avsnitt som är i samarbete med Kids-world pratar vi om våra måsten i höstgarderoben. Vi avslöjar även vilka plagg vi älskar men som vi inte känner oss riktigt bekväma i men som vi ändå tänker bära i höst. Vi hoppas att även ni vågar haka på utmaningen. 

https://www.kids-world.com/sv/

Sep 14 2020

20mins

Play

Rank #2: S08E02 - Så fyndar du bäst på second hand

Podcast cover
Read more

Vi delar med oss av våra bästa tips på hur du gör de där superfynden på second hand-marknaden. Och tipsar om smarta outfit hacks som du hittar på Instagram. 

Sep 07 2020

21mins

Play

Rank #3: S08E01 - Vilka kläder behövs egentligen på förskolan/skolan?

Podcast cover
Read more

En ny säsong av Ecofashionista är äntligen här och vi frågar oss hur mycket på de där förskolelistorna man ser i sociala medier och barnsidor behövs egentligen? Vad använde vi till våra barn och finns det något särskilt ur miljöaspekt som bör tänkas på?

Aug 31 2020

31mins

Play

Rank #4: S07E04 - Hållbart mode i pandemitider

Podcast cover
Read more

Efter ett låååååångt uppehåll är vi förhoppningsvis lite mer på banan. I veckans avsnitt pratar vi om hur vi tror att pandemin påverkar modet och hur gör vi själva med konsumtionen nu för tiden?

May 18 2020

19mins

Play

Rank #5: S07E03 - Hur miljövänlig är återvunnen polyester?

Podcast cover
Read more

I veckans poddavsnitt diskuterar vi Rån och röns artikel om återvunnen polyester, hur miljövänligt är det egentligen? Vi går såklart igenom senaste klädköpen och är muntra över uppslutningen i vår outfitbingo!

Feb 10 2020

25mins

Play

Rank #6: S07E02 - Outfitbingo och ELLE-gala

Podcast cover
Read more

Vi presenterar vår utmaning inför februari som består av en outfitbingo där en lycklig bingovinnare kommer att få en fantastisk vinst. Vi nagelfar även ELLE-galan som i år hade tema hållbarhet och erkänner att vi faktiskt är lite besvikna på upplägget.

Jan 27 2020

26mins

Play

Rank #7: S07E01 - Nyköp,historia och utmaningar

Podcast cover
Read more

Vi inleder säsong sju med att prata om finfina GOTS-märkta strumpbyxor. Erika har även besökt utställningen Göteborgs garderob och är lyrisk. Vi startar också upp #ecofashionistautmaningen och gläds åta att det i år går att inhämta hållbara modetips från catwalken.

Jan 20 2020

26mins

Play

Rank #8: Black week, luciatåg och juloutfits

Podcast cover
Read more

Med denna veckans avsnitt passar vi på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år. Vi avslutar vårt hållbara modeår med att prata om black monday samt hållbara skidkläder. Vi pratar också om hur vi tänker när det gäller outfits till jul och nyår.

Dec 16 2019

21mins

Play

Rank #9: Att anordna klädbytardagar

Podcast cover
Read more

Erika har anordnat årets fjärde klädbytardag och vi pratar därför om vad som är skillnaden mellan att anordna klädbytardagar privat och offentligt.Vad du ska tänka på, upplägg och smarta idéer samt våra bästa tips och trix är sådant vi bjussar på.  

Oct 28 2019

6mins

Play

Rank #10: Är second handmarknaden mättad?

Podcast cover
Read more

Vi avhandlar den senaste klädbytardagen och funderar över om det kan finnas ett motstånd att se sina "gamla" kläder på någon annan på en mindre ort, varför folk hellre skänker bort till second hand än köper själva och vi tipsar om olika möjligheter att ge bort kläder till dem som behöver dem mest.

Oct 21 2019

20mins

Play