OwlTail

Cover image of HÅRPODDEN med Linda Beronius
Arts
Fashion & Beauty

HÅRPODDEN med Linda Beronius

Updated about 1 month ago

Arts
Fashion & Beauty
Read more

Sveriges bästa pod för hårintresserade

Read more

Sveriges bästa pod för hårintresserade

Best weekly hand curated episodes for learning

Cover image of HÅRPODDEN med Linda Beronius

HÅRPODDEN med Linda Beronius

Latest release on Sep 07, 2018

Best weekly hand curated episodes for learning

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail about 1 month ago

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Rank #1: Tre gäster i dagens avsnitt! Angelina Bergqvist, Olivera Bobuiescu och Daniel Blomqvist.

Podcast cover
Read more

I dagens avsnitt kommer Angelina Bergqvist, Olivera Bobuiescu och Daniel Blomqvist på besök. Angelina och Olivera ingår i Team Grazette som visningsfrisörer. Daniel jobbar på Frisörföretagarna och gemensamt har de att de är involverade i "Highlights on Tour" som går av stapeln till hösten. En Sverigeturné med inspirationsdagar för frisörer över hela landet. Mer om det i avsnittet, trevlig lyssning!

Sep 07 2018

1hr 5mins

Play

Rank #2: Johan Hellström från Björn Axén är på besök!

Podcast cover
Read more

Hej kära lyssnare! Nu har vi kommit fram till säsongsavslutningen av HÅRPODDEN och idag gästas vi av en riktig tungviktare i branschen, nämligen Johan Hellström från Björn Axén. Vi pratar om den dagen då Johans liv förändrades för alltid. Samtalet som gjorde gällande att Johan blott 27 år gammal stod som arvtagare till legendaren Björn Axéns livsverk. Vi pratar även om Frisörföretagarna, hans tid som dansare, hur man ser på kundrelationer, branschens utveckling och mycket mer. Trevlig lyssning! 

Jun 21 2018

1hr 3mins

Play

Similar Podcasts

Beauty For Real by NordicFeel

Snygg- Helt Enkelt

On Fleek med Celina och Styleelin

Modepodden

Kom in i garderoben

Frisörpodden

Daisy Beautys söndagsmask

Skönt Snack Om Skönhet

Hårpodden

Ytligheter

STILPODDEN

Hair Talks

Skönhetspodden

STILSNACK Althin Wistrand

Drivet

Rank #3: Erica Blomberg och Sofia-Li Molin från Swedish Fashion Council gästar Hårpodden

Podcast cover
Read more

Idag gästar Erica Blomberg och Sofia-Li Molin HÅRPODDEN. De båda jobbar för Swedish Fashion Council vars uppgift är att främja, stötta, inspirera och utveckla modeföretag. Vi får en inblick i det dagliga arbetet och lär oss bland annat att ingen dag är sig lik. Fokus ligger något på mode i veckans avsnitt men mot slutet blir det även en hel del prat om hår vilket vi gillar! Trevlig lyssning! 

Jun 08 2018

50mins

Play

Rank #4: De två frisörerna Jesper Ekberg och Yildis "Idde" Charbachi på besök

Podcast cover
Read more

I dagens avsnitt kommer två frisörer som har stor erfarenhet av att jobba på den internationella scenen, nämligen Jesper Ekberg och Yildis "Idde" Charbachi. London, modevisningar runt om i världen, att tävla, kund-konsultation och peruker pratas det bland annat om. Hoppas ni gillar avsnittet! 

May 24 2018

54mins

Play

Most Popular Podcasts

The Joe Rogan Experience

TED Talks Daily

The Tim Ferriss Show

The Daily

Stuff You Should Know

Oprah's SuperSoul Conversations

Armchair Expert with Dax Shepard

Rank #5: Frisören, makeup-artisten och koloristen Marielle Ecklund är på besök!

Podcast cover
Read more
I dagens avsnitt kommer Marielle Ecklund på besök. Frisören, makeup-artisten och koloristen har efter två vändor i Los Angeles tillslut slagit sig till ro i Uppsala. Färg är något av ett tema för avsnittet och vi djupdyker in i denna härliga värld. Vi pratar även om skillnader mellan USA och Sverige, hur frisörbranschen har utvecklats och hur man egentligen läser av en färgkarta. Trevlig lyssning!

May 10 2018

56mins

Play

Rank #6: PR- och influencer-proffsen John Valencia och Johan Andreas Larsson är på besök

Podcast cover
Read more

I dagens avsnitt kommer John Valencia och Johan Andreas Larsson på besök! Dessa killar har verkligen många strängar på sina lyror och sysslar bland annat med bloggar, Instagram, podcast och musik. Vi pratar mycket om influencer-världen och PR men självklart klämmer vi in en hel del hår, skönhet och mode också. Trevlig lyssning! 

Apr 13 2018

59mins

Play

Rank #7: De prisbelönta frisörerna Sofia Geideby och Annie Ankervik är på besök

Podcast cover
Read more

Idag kommer två utav de tre medlemmarna från Kollektivet KAI på besök till vår studio, Sofia Geideby och Annie Ankervik! Med en rad priser i bagaget kan de utan att skämmas titulera sig som två utav Sveriges bästa frisörer. Hur det är att vara en del av ett kollektiv, hyrstolar, modejobb, att hitta balansen i livet och berättelsen om ett glas juice som startade deras samarbete är några av de många saker som tas upp i dagens avsnitt. Glad påsk! 

Mar 29 2018

1hr 8mins

Play

Rank #8: Legendariske frisören Håkan Lindo på besök

Podcast cover
Read more

Idag kommer den legendariske frisören Håkan Lindo på besök. Han började som lärling hos ingen mindre än Björn Axén och idag driver han sin egen salong Haven på Östermalm i Stockholm. Vi pratade om hur det är att byta riktning i livet, skägg-trenden, klädmärket Zara, hur nervös man kan bli inför bröllopsuppsättningar och mycket mer. Trevlig lyssning!

Mar 15 2018

46mins

Play

Rank #9: Emir Kapetanovic tar oss med bakom kulisserna på Melodifestivalen

Podcast cover
Read more

Säsongspremiär av HÅRPODDEN! Poddstudion gästas idag av Emir Kapetanovic som ger oss en inblick i hur det är att jobba med Melodifestivalen. Han har klippt och stylat artisterna i 14 år och bjuder på många godbitar. Vi pratar även om Top Model, hur det är att driva egen salong, peruk-resor till London, Loreens lugg, Stockholms-stress och mycket mer. Trevlig lyssning! 

Mar 01 2018

51mins

Play

Rank #10: JULSPECIAL: Det bästa från HÅRPODDEN

Podcast cover
Read more

Denna veckan kommer en specialare, nämligen det bästa från HÅRPODDEN så här lång! Annica Englund, Firo Esmer och Antonio Axu är några av de gäster som vi åter igen får stifta bekantskap med. Hårpodden är tillbaka nästa år med nya spännande gäster och fram tills dess önskar vi er alla god fortsättning och ett Gott Nytt År! 

Dec 28 2017

54mins

Play