OwlTail

Cover image of Tech-Talk

Tech-Talk

Testing Technology

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

TT0027: SciFi og Fremtiden – podcast med Universal Futurist

Hvad sker der når teknologi-nørden og to fremtidsforskere snakker om SciFi og fremtiden? Well – det bliver sjovt, nørdet og meget futuristisk. Henrik Hovgaard og Anne Skare Nielsen er igen mine gæster, og vi snakker om Science Fiction og fremtiden. Vi er alle vilde med de emner, og vi er svære at lukke munden på. Men lyt med med og lær meget mere om, hvad vi synes er god SciFi, hvad vores favoritter er, og stift bekendskab med nogle scifi-bøger og film du næppe anede eksisterede. Husk at du meget gerne må smide en kommentar. Vi vil gerne høre hvad du synes om SciFi.

1hr 36mins

26 Apr 2021

Rank #1

Podcast cover

TT0026: Teknologi og klima – podcast med Universal Futurist

Velkommen til den anden udgave af Tech-Talk sammen med Univesal Futurist. Denne gang snakker vi om klima og teknologi. Vi prøver at finde ud af, om teknologien kun er en synder i denne henseende, eller om den rent faktisk også kan bidrage med noget godt. En af de pointer der kommer frem er, at vi har langt flere muligheder for at udøve vores magt som forbruger i dag, men at vi ikke altid gør det – fordi det er svært. Lyt med, og kom meget gerne med dine holdninger til emnet her i kommentarsporet. Og om et par dage så kan du møde os på Clubhouse, hvor vi vil snakke om netop dette emne.

1hr 16mins

16 Mar 2021

Rank #2

Podcast cover

TT0025: 2020 var et GODT år – podcast med Universal Futurist

Velkommen til den første udgave af en helt ny podcast som jeg laver sammen med Universal Futurist. I denne udsendelse snakker vi om, hvorfor 2020 faktisk var et rigtig godt år. Vi snakker om alle de ting der er gået rigtig godt i 2020, og vi vender blandt andet: Corona-hundeVaccineudviklingVideosoftware til undervisningMarslandingenAI-styret forskningsskib med twitterbotInnovationer lavet til Mars vil hjælpe jordenHuse der skal være sin egen energikilde og indtægtskildeBæredygtighed er blevet en forretningsmæssig fordelTrumps farvel til magtenMeToo – vi er blevet gode til at se problemer i øjnene5G-udrulningen3D scannede og printede bukser / gamingstoleIngen har sexSelvkørende og el-bilerPlantebaseret madRouter der også er overvågningsalarm Og mød os også på Clubhouse, hvor du kan komme med dine kommentarer til at det gode der skete i 2020.

1hr 11mins

28 Feb 2021

Rank #3

Podcast cover

TT0024: Teaser for ny podcast

Tech-Test har indgået et samarbejde med Universal Futurist om at lave podcast sammen. Så de næste mange podcast bliver sammen med de to utrolig dygtige Futursiter (eller fremtidsforskere om du vil), Henrik Hovgaard og Anne Skare Nielsen. Vi skal snakke om Tech, Fremtid, ledelse, ‘få så fingeren ud’, den nye normal og meget mere. Jeg håber du vil nyde vores lille improviserede teaser, og at du vil følge med når de ‘rigtige’ podcast går i luften meget snart.

26mins

17 Feb 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

TT0023: Myter om it-sikkerhed

Du har sikkert hørt dem – myterne om it-sikkerhed. De har eksisteret lige så længe som der har været it-trusler, og de vil nok være her lige så længe computere, smartphones og andet it findes. Men er der sandhed i nogle af myterne? Jeg har snakket med Christian Heinel, chef for cybersikkerhed hos Cisco i Nordeuropa, for at prøve at finde ud af, hvad der er myter, og hvad der er sandt. Og lad mig bare slå en pæl igennem en af de meget vedholdende: “Der findes ikke malware/virus til Mac-computere”. For det gør der – MacOS er et Unix-system, og har lige så mange huller som Unix har. Det kan du høre Christian Heinel fortælle om, og om meget mere, i denne udgave af Tech-Talk. Jeg hedder Lars Bennetzen, og du kan altid fange mig på: lars(@)tech-test.dk, og hvis du skulle have lyst til at sponsorere denne podcast, så er du også meget velkommen til at kontakte mig.

35mins

12 May 2020

Rank #5