OwlTail

Cover image of Tech-Talk

Tech-Talk

Testing Technology

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

TT0028. Episode 28 i podcast Tech-Talk. Denne gang om Appificering

Vi bruger apps til flere og flere ting. Vores lys styres fra vores smartphone, fjernbetjeningen til tv’et ligger på mobilen, vores køleskab kan overvåges fra vores smartphone, vores alarmsystem ligger i den lille mobile lommecomputer og vores bil kan styres og startes fra samme enhed. Men er appificering ved at gå for vidt? Skal vi acceptere at vi bruger apps til alt, og er det i virkeligheden den vej det går? Lyt med i denne podcast, så kan du høre hvad Henrik og jeg mener, og ikke mindst så kan du høre hvad John G. fra MereMobil.dk og Torben Vognsen fra Fremtidens hjem har at sige. I podcasten kan du finde de fulde interviews med John G. og Torben i slutningen af podcasten, eller du kan lytte til dem fra nedenstående links. Og du bør virkelig lytte til dem, både John G. og Torben har nogle meget spændende perspektiver. Interview med John G. Interview med Torben Vognsen

58mins

25 Apr 2022

Rank #1

Podcast cover

Tech-Talk ekstra: Interview med Torben Vognsen

Kan det passe at man ikke kan tænde lyset i lejligheden fordi man ikke har den rigtige app? Skal vores hjem virkelig styres fra vores smartphone? Det snakker jeg med Torben Vognsen fra Fremtidens hjem om her i dette telefoninterview.

17mins

25 Apr 2022

Rank #2

Podcast cover

Tech-Talk ekstra: Interview med John G.

Her kan du finde det fulde interview med John G. Han fortæller blandt andet om hans oplevelser med apps til styring af hans nye hus. Samt hans holdning til et køleskab der overvåges af en app.

17mins

25 Apr 2022

Rank #3

Podcast cover

TT0027: SciFi og Fremtiden – podcast med Universal Futurist

Hvad sker der når teknologi-nørden og to fremtidsforskere snakker om SciFi og fremtiden? Well – det bliver sjovt, nørdet og meget futuristisk. Henrik Hovgaard og Anne Skare Nielsen er igen mine gæster, og vi snakker om Science Fiction og fremtiden. Vi er alle vilde med de emner, og vi er svære at lukke munden på. Men lyt med med og lær meget mere om, hvad vi synes er god SciFi, hvad vores favoritter er, og stift bekendskab med nogle scifi-bøger og film du næppe anede eksisterede. Husk at du meget gerne må smide en kommentar. Vi vil gerne høre hvad du synes om SciFi.

1hr 36mins

26 Apr 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

TT0026: Teknologi og klima – podcast med Universal Futurist

Velkommen til den anden udgave af Tech-Talk sammen med Univesal Futurist. Denne gang snakker vi om klima og teknologi. Vi prøver at finde ud af, om teknologien kun er en synder i denne henseende, eller om den rent faktisk også kan bidrage med noget godt. En af de pointer der kommer frem er, at vi har langt flere muligheder for at udøve vores magt som forbruger i dag, men at vi ikke altid gør det – fordi det er svært. Lyt med, og kom meget gerne med dine holdninger til emnet her i kommentarsporet. Og om et par dage så kan du møde os på Clubhouse, hvor vi vil snakke om netop dette emne.

1hr 16mins

16 Mar 2021

Rank #5