Cover image of Nanna Foss

Nanna Foss Podcasts

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Nanna Foss. A collection of podcasts episodes with or about Nanna Foss, often where they are interviewed.

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Nanna Foss. A collection of podcasts episodes with or about Nanna Foss, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

Nanna Foss og Boris Hansen - 60 uger til udgivelse

Play
Read more

"Vi sad faktisk i det der sommerhus, hvor vi tit er på skrivecamps sammen og tænkte: Hvad nu hvis vi faktisk bare gik all in på det her, og lavede en dokumentar om hvordan det er at lave en bog, fra første idé til færdig udgivelse."

Boris Hansen er cand it. og forfatter til blandt andet “Panteon-sagaen”, der kombinerer science fiction og fantasy på en unik måde. Nanna Foss er uddannet fra fra Forfatterskolen i Børnelitteratur og forfatter til sci/fi-serien SPEKTRUM og en række noveller i forskellige antologier. Sammen har de skabt projektet 60 UGER TIL UDGIVELSE, en dokumentarserie der inviterer seerne med ind i alle dele af processen med at skrive en bog, både sejre og nederlag. Du kan se med her: http://www.60uger.dk/

I denne samtale kommer vi ind på arbejdsmetoder, feedback og mavefornemmelser, om sociale medier og forfatterlivet som konkurrence. Og hvordan skrivearbejdet bliver udfordret og styrket, når man skal dokumentere processen undervejs.

"Der kan komme mange ting i vejen for udgivelsen. Men uanset hvad det er, så vil det være en del af fortællingen om, det at være forfatter."

Jan 31 2020 · 1hr 7mins
Episode artwork

PlotCast LIVE – Morten Pape, Nanna Foss og Benni Bødker

Play
Read more

I anledning af PlotCast's 3-års jubilæum optog vi denne episode live foran et lille publikum i Thiemers Magasin på Vesterbro. Gæsterne i panelet var Morten Pape, Nanna Foss og Benni Bødker. Forhåbentlig kan du fornemme den gode stemning i optagelsen her!

Jan 30 2017 · 1hr 3mins
Episode artwork

Nanna Foss - Blindtest og tidrejser

Play
Read more

"Det første jeg skrev, det var så en murstensroman..."

Nanna Foss er studerende på Forfatterskolen for Børnelitteratur og debuterede i 2014 med den over 500 sider lange ungdoms-tidrejseroman "Leoniderne" på Forlaget Tellerup. I februar 2015 mødte hun PlotCast's Palle Schmidt på Hald Hovedgaard, og det udviklede sig til en samtale om den svære toer, det at skrive i tog og med æggeur, om at savne en søgefunktion til sin egen hjerne og om at grave dybere huller, end man kan komme op af igen.

"Det er nemmest for mine nerver, hvis jeg tænker relativt kort frem i tiden" siger hun til spørgsmålet, om det ikke er angstfremkaldende, at debutere med en 500 siders murstensroman, som er blevet annonceret som bind 1 af 9. Men hun siger også:

"Bind to bliver længere. Det skal nok blive sjovt!"

Mere om Nanna på nannafoss.dk

Jun 30 2015 · 54mins