OwlTail

Cover image of Snygg- Helt Enkelt

Snygg- Helt Enkelt

Skönhetsjournalisten Emma Nybom Johansson och hudexperten Hanna Robinell har tröttnat på övermäktiga how to´s som inte blir till verklighet med vildbattingar kring benen. I Snygg-helt enkelt får du effektiva skönhetsknep och svar på frågor du önskar du hade ork att ställa. Unna dig en stund av skönhetspepp mellan dagishämtningar, blöjbyten och fas-analyser!

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

GlamMom- Vanja Wikström

Sprudlande positiv, supersnygg och VD för sköna mammabutiken Glammom.se är Vanja Wikström en kvinna att inspireras av. Vi tar reda på vilka hennes all time favoritprodukter är och hur hon och Niklas gör för att hålla kärleken vid liv. Dessutom snackar vi om kejsarsnitt, varför gravidkläder är så fultråkiga och hur Vanja får till sitt perfekta pastellhår!

1hr

21 Aug 2014

Rank #1

Podcast cover

“Pigg blick”

Själens spegel? Jo men vi tackar… Ögonen skvallrar snabbt om hur många (få?) timmars sömn vi fått och hur urlakade på energi vi egentligen är. Därför ger vi dig 6 smarta knep för en härligt pigg blick! Voilá!

1hr

16 Oct 2014

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

“Doftspecial”

Parfym är kanske den mest lyxiga och framförallt personlighetsskvallrande skönhetsprodukten. Men hur väljer man den perfekta doften och kan vi bära den trots amning och graviditet? Cecilia Bergman, Brand manager för dofter som bl a Versace och Lanvin, och Linda Jägre, Vice VD på Alf Sörensen, svarar på allt vi vill veta. Eftersom vi lyckades med konststycket att “missa” mikrofonen så är ljudet lite ojämnt- lyssna därför i hörlurar så hör du bättre. Vi jobbar på våra tekniska kunskaper.

1hr

26 Jun 2014

Rank #3

Podcast cover

Den perfekta basen

Bemästra en snyggt sminkad bas! BB,CC, foundation, primer, corrector, mineralpuder… Phu, det kanske verkar rörigt och invecklat? Vi guidar dig till vilken slags bas som passar din hy allra bäst och hur du får till den som ett fullfjädrat proffs!

1hr

2 Oct 2014

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

” Så väljer du rätt hudvård “

Vill du införskaffa ny ansiktskräm? Well, it’s a jungle out there! Men misströsta inte. Vi guidar dig till de rätta ingredienserna för din hudtyp och ger enkla tips på vad för slags produkter du kan satsa på för bäst resultat.

1hr

18 Sep 2014

Rank #5

Podcast cover

“Parabenchock”

Vi blir allt mer varse om vad vi masserar in på vår hud. Frågan är bara VAD det är vi ska kolla efter i produkterna för att lugna våra oroliga själar? Och- är ALLA parabener farliga? Eller, förresten- VAD ÄR en paraben?! Vi träffar Pär Svahnberg som b la jobbar med säkerhetsbedömning av hygien- och kosmetikprodukter och kemikalielagstiftning för att reda ut vad som gäller. Du blir kanske förvånad över hans svar…

1hr

13 Jun 2014

Rank #6

Podcast cover

Hudspecial med Dr Pyra Haglund

Måste vi för evigt rolla ansiktet med concealer för dölja pigmentfläckar och skavanker? Och kan vi bli av med brustna kärl på benen eller kommer vi snart se ut som om dagens outfit är en spindelmannen dräkt? Vi träffar Dr Pyra Haglund på Stureplanskliniken och reder ut vad som orsakar våra hudproblem, och viktigast av allt, hur vi besegrar dem!

1hr

30 Apr 2014

Rank #7

Podcast cover

Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2014

I torsdags var det årets gala för skönhetsbranschen och vi var där. Vi presenterar några av de vinnande produkterna som vi tror att ni härliga mamas kommer ha stor nytta av och självklart lite svaller.

39mins

5 Apr 2014

Rank #8

Podcast cover

Återställande plastikkirurgi efter graviditet

Hur påverkas kroppen av en graviditet och finns det skador som inte går att återställa utan kirurgiska ingrepp? Plastikkirurgi väcker känslor till liv. Många blir upprörda av bara ordet och andra är helt öppna med att de vill genomföra någon form av ingrepp för att återskapa den fysik de hade innan barnafödandet. Hur du än förhåller dig till ämnet tror vi att det är viktigt att prata högt om det och viktigast av allt: att tvätta bort tabun kring att vilja känna sig fin även efter en graviditet och förlossning, vare sig det innefattar plastikkirurgi eller ej. Hoppas du får svar på dina frågor eller bara har ett öppet sinne. Det försöker vi ha. Intervju med plastikkirurg Andreas Lindahl.

48mins

20 Mar 2014

Rank #9

Podcast cover

Solmyter

Är du livrädd för att komma tillbaka efter sommarledigheten och vara en blekfis för att du använt solskyddsfaktor? Och måste vi verkligen jaga rätt på vildbattingarna var och varannan timme för att smörja med solkrämen? Fungerar kosttillskott som ska göra oss mer bruna? Det och alla andra frågor du eventuellt haft om sol får du svar på när vi snackar med ingrediensexperten Pär Svahnberg och Apotekets hudvårdsrådgivare Jessica Leijon.

1hr

7 May 2015

Rank #10