OwlTail

Cover image of Transportstyrelsens poddradio

Transportstyrelsens poddradio

Podcast by Transportstyrelsen

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast has few episodes.

This means there isn't enough episodes to provide the most popular episodes. Here's the rankings of the current episodes anyway, we recommend you to revisit when there's more episodes!

Podcast cover

Maria Ågren - Transportstyrelsens generaldirektör

För få poliser på våra vägar och bättre samverkan mellan olika myndigheter. Det är några av kommentarerna som framkommit från branschföreträdare i Transportstyrelsens poddradio. I den avslutande poddsändningen intervjuas Transportstyrelsens generaldirektör Maria Ågren som kommenterar de tidigare poddar som gjorts med transportbranschen.

23mins

21 Dec 2015

Rank #1

Podcast cover

Pia Berglund - vd för branschorganisationen Svensk Sjöfart

Att företag och branscher jublar när en ny skatt införs hör inte till vanligheterna, men det var just vad som hände när regeringen aviserade att en tonnageskatt ska införas under 2016. Det säger Pia Berglund, vd för branschorganisationen Svensk Sjöfart i Transportstyrelsens poddradio.

22mins

14 Dec 2015

Rank #2

Podcast cover

Torborg Chetkovitch - vd på Swedavia

Antalet flygresenärer fortsätter att öka och trenden pekar fortsatt uppåt. Det säger Torborg Chetkovitch, vd på Swedavia i Transportstyrelsens poddradio.

21mins

10 Dec 2015

Rank #3

Podcast cover

Claudio Skubla - t f förbundsdirektör på Svenska Taxiförbundet

Avregleringen var bra men det ställer krav på att myndigheter samarbetar och verkligen gör tillsyn av taxibranschen. Det säger Claudio Skubla, t f förbundsdirektör på Svenska Taxiförbundet i Transportstyrelsens poddradio.

22mins

7 Dec 2015

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Berit Johansson - ordförande i Sveriges Trafikskolors Riksförbund

Sveriges Trafikskolors Riksförbund vill införa mer egenkontroll av trafikskolor. Det säger Berit Johansson, riksförbundets ordförande i Transportstyrelsens poddradio med olika branschföreträdare.

22mins

2 Dec 2015

Rank #5

Podcast cover

Intervju med Richard Gegö - vd för Sveriges Åkeriföretag

Med sina 7000 medlemsföretag är Sveriges Åkeriföretag en av de största branschorganisationer. Det är också en bransch som kännetecknas av dålig lönsamhet. I Transportstyrelsens podradio kan du lyssna till deras vd, Richard Gegö och hans syn på utvecklingen inom åkeribranschen.

23mins

26 Nov 2015

Rank #6