OwlTail

Cover image of Kenza & Dani - När livet händer

Kenza & Dani - När livet händer

Vad vore livet utan familj, hopp och kärlek? I den här podden får ni följa två vänner med olika förflutna men med en och samma dröm. Med ett par månaders skillnad i graviditeten delar nu Danijela Pavlica & Kenza Zouiten Subosic med sig av livet som soon-to-be moms. De kommer ta med er på sina resor genom graviditeter, framgångar och motgångar. Genom glädje och genom sorg. En podcast om allt som sker När livet händerProducerad av Magnus "Mangz" Silfvenius Öhman @ maggieprod

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

2. Allt om våra graviditeter

Tjejerna är tillbaka i studion för att berätta allt om sina graviditeter. När är bebisarna beräknade? Hur gick det till när paren kände sig redo för att bli föräldrar? Kommer de visa upp barnen på sociala medier? Och hur berättar man för sin vän att man är gravid om man vet om att vännen har svårt att bli med barn?See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 15mins

23 Jan 2019

Rank #1

Podcast cover

3. Greken som försökte sälja hemlisar till Blondinbella

I veckans avsnitt berättar Kenza och Dani om sina första kärlekar, tidigare relationer och hjärtekross. Hur träffade tjejerna sina partners? Vem fick en tunga nerkörd i halsen i fjärde klass? Kan man förlåta otrohet? Och vem var greken som skulle sälja hemlig information till Blondinbella? Välkomna till kärleksavsnittet!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 6mins

30 Jan 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

19. Stellz & Vanz gästar Kenz & Daniz

...See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 9mins

22 May 2019

Rank #3

Podcast cover

7. Danis förlossningsberättelse

Den 20e februari, prick på beräknat födelsedatum, kom Danis dotter till världen. Hör tjejerna prata om ALLT som hände den dagen. Hur lång tid tog det från första värken? Hur var ”the ring of fire”? Sket Dani på sig? Välkomna till avsnittet då livet hände på riktigt!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

52mins

27 Feb 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

11. Så mycket kostade Kenzas bröllop

Tjejerna välkomnar sin första gäst till podden, vännen och influencern Ines Kokic! De pratar om helgens storslagna frieri och bröllopsdrömmar, om att som 10-åring fly kriget och hamna i Östersund, och om allt som händer när tre nära vänner väntar barn samtidigt.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 11mins

27 Mar 2019

Rank #5

Podcast cover

16. Vänner och ovänner

Dani har lunchat med Prinsen och Kenza har panikåkt till förlossningen. Efter att spåkorten på ett event tagit upp en trasig vänskapsrelation så djupdyker tjejerna i ämnet. Vad betyder vänskap och hur tar man hand om en vänskapsrelation? Kan man förlåta en vän som har sårat en? Välkomna till vänskapsavsnittet!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 6mins

1 May 2019

Rank #6

Podcast cover

17. Margaux Dietz gästar podden

Kenza & Dani får besök av influencern & powermamman Margaux Dietz, vars karriär tog fart i sekunden hon publicerade sin förlossning på Youtube. De pratar om hennes tuffa start i graviditeten, vad man inte fick se från förlossningen, att kombinera karriär och bebis samt hur man hanterar all mom-shaming. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av När livet händer!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 7mins

8 May 2019

Rank #7

Podcast cover

5. När det övernaturliga är på besök

Kenza och Dani tittar tillbaka på en spårad tjejresa till Barcelona. De pratar också om bebisarnas kön, hur kunde egentligen Kenza veta könet på sin bebis direkt när hon blev gravid? De tar även upp sina erfarenheter av spådamer, medium och det övernaturliga. Vem är den krullhåriga tanten som vakar över Dani, och vad händer efter döden? Välkomna till ett lite kusligare avsnitt!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 11mins

13 Feb 2019

Rank #8

Podcast cover

4. Alla dessa jävla pekpinnar

I fjärde avsnittet av När livet händer pratar tjejerna om förlossning samt sina förväntningar inför det nya livet. Är det bye bye till parrelationen? Kommer livet med bebis verkligen bli så jobbigt som alla säger? Och varför har så många mammor behovet av att läxa upp andra mammor?See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr

6 Feb 2019

Rank #9

Podcast cover

13. När man är bästis med Kanye West

Ta fram popcornen, sätt er bekvämt och gör er redo, för veckans avsnitt är SMASKIGT. Tjejerna berättar sånt de aldrig har berättat innan. Kenza berättar äntligen om hur hon och Kanye West blev bffs och Dani berättar historian om när en Hollywood-skådis bjöd in till lite myspys. Vem av tjejerna fick en lapdance av Bruno Mars? Och varför stampade Prinsen på Babaks jacka? Välkomna till skvalleravsnittet!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 1min

10 Apr 2019

Rank #10