OwlTail

Cover image of THPFC Podcast

THPFC Podcast

Podcast by Patriots.hu

Popular episodes

All episodes

Read more

Podcast by Patriots.hu

THPFC 104

Podcast cover
Read more
Brady visszavonulása és a McDaniels-Ziegler duó távozása miatt ismét összeültünk Kennyvel és Tzimisce-sel. Szót ejtettünk még a legújabb NFL-botrányról, valamint arról is, hogy eladóvá vált az egyik NFL-franchise. Sajnos technikai problémáink adódtak, így most intro és outro nélkül kerül ki az adás, amit még február első hetében vettünk fel, a csúszás miatt is elnézéseteket kérjük.

Feb 16 2022

1hr 44mins

Play

THPFC Podcast 103

Podcast cover
Read more
Elérkezett a szezonzáró adás, amelyben beszéltünk a Bills elleni csúfos Wild Card-vereségről, összegeztük a csapat 2021-es szezonját és kiosztottunk néhány díjat is!

Jan 21 2022

1hr 40mins

Play

THPFC Podcast 102

Podcast cover
Read more
Egy év elteltével ismét rájátszásba jutott a Patriots a Jaguars elleni győzelmének köszönhetően. Kennyvel és Tzimisce-sel beszélgettünk erről a találkozóról és a vasárnapi Dolphins elleni utolsó alapszakaszmeccsről.

Jan 08 2022

1hr 21mins

Play

THPFC Podcast 101

Podcast cover
Read more
Zsinórban két vereség, a pihenőhét óta nem úgy szerepel a Patriots, ahogyan az azt megelőző időszakban, ez pedig a csapat kiemelésén is meglátszik. Kennyvel és Tzimisce-sel megbeszéltük a Bills elleni találkozó tanulságait és hibáit, illetve felvezettük a csapat első 2022-es meccsét a Jaguars ellen.

Dec 31 2021

1hr 14mins

Play

THPFC Podcast 100

Podcast cover
Read more
Íme a THPFC Podcast jubileumi, századik adása, ahol ezúttal velünk volt a Pats.hu főszerkesztője és tulajdonosa Danna, a Podcast két korábbi házigazdája Spigo és Paul is, valamint az idén megszokott duó: Kenny és Tzimisce. Beszélgettünk a podcast elindulásáról, az idei szezonról, valamint a Colts és Bills elleni találkozókról is.

Dec 24 2021

2hr 8mins

Play

THPFC 99

Podcast cover
Read more
Egészen szürreális meccsen győzött a Patriots 14-10-re a Bills ellen, mi ennek örömére rekordhosszú adást prezentálunk Nektek Kennyvel. Beszélünk arról is, hogy milyen esélyekkel várja az utolsó négy meccset az AFC első négy helyezettje, valamint az idei Pats.hu-s karácsonyi ajándékról is esik néhány szó

Dec 10 2021

1hr 45mins

Play

THPFC Podcast 98

Podcast cover
Read more
A Tennessee legyőzésével 4-0-ás novembert hozott le a Patriots és az AFC második helyéről várja a Bills elleni csoportrangadót. Erről a két meccsről beszélgettünk Kennyvel, de szóba került Bill Belichick és az Év Edzője díj is.

Dec 02 2021

1hr 23mins

Play

THPFC Podcast 97

Podcast cover
Read more
A Falcons elleni győzelemnek és a Bills vereségének köszönhetően ismét az AFC East élén áll a csapat. Ebben az adásban Tzimisce-sel beszélgettünk az atlantai meccsről, a hétvégi Titans elleni rangadóról, illetve az AFC rájátszáshelyzetéről is.

Nov 23 2021

1hr 16mins

Play

THPFC Podcast 96

Podcast cover
Read more
Zseniális teljesítményt nyújtott a Browns ellen a csapat, így ismét pozitív hangulatban beszélgettünk erről a találkozóról Kennyvel. A Patriots híresen jól muzsikál a TNF-en, és abban is egyetértettünk, hogy ezt a Falcons ellen is tovább kell vinni.

Nov 16 2021

1hr 20mins

Play

THPFC Podcast 95

Podcast cover
Read more
Igazi védelmi csatát hozott a Panthers elleni találkozó, de a győzelemmel már zsinórban három W-t tudhat magáénak a csapat, amivel már wild card helyen is áll a Patriots. Magáról a meccsről, Mac Jones-féle szituációról és a közelgő Browns elleni összecsapásról beszélgettünk ezen a héten Kennyvel és Tzimisce-sel.

Nov 09 2021

1hr 29mins

Play

THPFC Podcast 94

Podcast cover
Read more
Szoros győzelem a Chargers ellen, Kennyvel pedig átbeszéltük, mi vezetett ehhez az eredményhez, majd felvezettük a vasárnapi Panthers elleni találkozót is.

Nov 05 2021

1hr 18mins

Play

THPFC Podcast 93

Podcast cover
Read more
Nagyon sima győzelmet aratott a csapat a Jets felett, így mi is sokkal pozitívabban álltunk a Chargers elleni hétvégi találkozóhoz, még akkor is ha bőven van még hova fejlődnie a csapatnak.

Oct 29 2021

1hr 12mins

Play

THPFC Podcast 92

Podcast cover
Read more
A Cowboys ellen is végig meccsben volt a csapat, ám akárcsak a Buccanneers ellen, ezúttal is vereség lett a vége. Kennyvel erről a meccsről, a vereség okairól, valamint a Jets elleni találkozóról is beszélgettünk a podcast során.

Oct 19 2021

1hr 11mins

Play

THPFC Podcast 91

Podcast cover
Read more
Ebben az adásban Kennyvel beszélgetünk a Texans elleni nyögvenyelős győzelemről pár érdekes statisztikával fűszerezve, majd felvezettük a hétvégi Cowboys elleni összecsapást is

Oct 16 2021

1hr

Play

THPFC Podcast 90

Podcast cover
Read more
Brady immár mind a 32 csapatot legyőzte az NFL-ben, mi pedig természetesen főleg erre a mérkőzésre koncentráltunk. Ezután szót ejtettünk még a távozó Gilmore-ról, az ismételten visszatérő Collinsról, valamint felvezettük a hétvégi Texans elleni mérkőzést.

Oct 08 2021

1hr 3mins

Play

THPFC Podcast 89

Podcast cover
Read more
Ebben az adásban Kennyvel próbáltunk rájönni mi vezethetett a Saints elleni vereséghez, hol kell mindenképpen fejlődni a továbbiakban, valamint felvezettük az idei szezon egyik legjobban várt mérkőzését is!

Oct 02 2021

1hr 11mins

Play

THPFC Podcast 88

Podcast cover
Read more
Újabb hét, újabb podcast! Ezúttal Kenny is csatlakozott hozzánk, hárman beszéltük ki a Jets elleni mérkőzést és vezettük fel a vasárnapi Saints elleni összecsapást.

Sep 23 2021

1hr 8mins

Play

THPFC Podcast 87

Podcast cover
Read more
Megkezdődött az alapszakasz, mi is érkezünk egy podcasttel, amiben beszélünk Newton távozásáról, Jones bemutatkozásáról a Dolphins ellen, valamint felvezetjük a Jets elleni csoportrangadót is.

Sep 18 2021

56mins

Play

THPFC Podcast 86 - Draft után

Podcast cover
Read more
Ahogyan ígértük, érkezünk a draftértékelő podcastünkkel, de természetesen nem csak az újoncokról lesz szó, beszélünk az elmúlt másfél hónapban visszavonult két korábbi Patriots-kedvencről és egy nagyon fontos személyről, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a Patriots-dinasztia felemelkedésében.

May 29 2021

1hr 16mins

Play

THPFC Podcast 85

Podcast cover
Read more
Ahogyan a múltkor megígértük, igyekszünk ezentúl gyakrabban jelentkezni podcastekkel. A célkeresztben ezúttal már az idei draft. Azokról az első körös irányítókról beszélgettünk, akiknél reális esély van arra, hogy a Patriotsnál landoljanak

Apr 08 2021

1hr 5mins

Play