OwlTail

Cover image of Radioapans mysterier i Barnradion

Radioapans mysterier i Barnradion

Radioapan råkar ut för hemligt kluriga mysterier i Sagoskogen.Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Radioapans mysterier: Den vimsiga vinden

Solen skiner och Radioapan ska ut och spela in ljud. Då kommer det plötsligt en väldigt stark vind. Bubbel vindsurfar i sin skål och ekorrungarna hoppar fallskärm. Men så slutar det tvärt att blåsa?

6mins

4 Apr 2017

Rank #1

Podcast cover

Radioapans mysterier: De sjungande bananerna

Någon har lämnat fyra fina frukostbananer utanför Radioapans koja. Så snällt! Men plötsligt börjar bananerna sjunga!? Laaa-laaa! Går de att äta då?

5mins

4 Apr 2017

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Radioapans mysterier: De superhårda isbitarna

Radioapan har picknick med Ljudmonstret. De dricker bananjosdrinkar och Radioapan ska hämta lite is. Men vad är det för konstigt hårda isbitar han får tag på? Det är hemligt, apigt, klurigt!

7mins

4 Apr 2017

Rank #3

Podcast cover

Radioapans mysterier: Nattbullret

Det är kväll i Sagoskogen och Radioapan ska sova. Men han blir väckt av ett mystiskt bullrande på taket till sin koja. Vad kan det vara? Tassa får komma och sova över.

7mins

4 Apr 2017

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Radioapans mysterier: Skattjakten

Bubbel hittar en skattkarta och Radioapan följer den för att se vart den leder. Det blir en skattjakt med ledtrådar genom hela Sagoskogen. Det är hemligt, apigt, klurigt!

6mins

4 Apr 2017

Rank #5

Podcast cover

Radioapans mysterier: Allt är upp och ner

Radioapan vaknar i sin koja och gör sig klar att sända radio. Men vad nu, alla lyssnare är ju upp och ner? Till och med guldfisken Bubbel! Det är hemligt, apigt, klurigt! Manus: Jesper Lundqvist. Medverkande: Elsa Breitfeld Tafvelin, Alice Nordmark, Linnéa Samec, Albion Paulsson, Zlata Randzhelova, Jakob Munck, Karin Strand med flera. Ljud: Magnus Lindberg. Illustratör: Patrik Lindvall. Producent och regi: David Silva, Munck Ab. Exekutiv producent: Kristina Pérez.

6mins

11 Jun 2015

Rank #6

Podcast cover

Radioapans mysterier: De nysande ljudburkarna

Radioapan ska lyssna på regndropp ur en av sina ljudburkar, men burken bara nyser. Vad som än hänt, är det hemligt, apigt, klurigt! Manus: Jesper Lundqvist. Medverkande: Elsa Breitfeld Tafvelin, Alice Nordmark, Linnéa Samec, Albion Paulsson, Zlata Randzhelova, Jakob Munck, Karin Strand med flera. Ljud: Magnus Lindberg. Illustratör: Patrik Lindvall. Producent och regi: David Silva, Munck Ab. Exekutiv producent: Kristina Pérez.

7mins

3 Jun 2015

Rank #7

Podcast cover

Radioapans mysterier: De försvunna plaskpölarna

Det är supervarmt och Emmot vill bada. Men i plaskpölarna finns inte den minsta droppe vatten kvar. Vart har allt vatten tagit vägen? Vilket mysterium!

6mins

4 Apr 2017

Rank #8

Podcast cover

Radioapans mysterier: Den ekande mikrofonen

Radioapan ska sända radio, men mikrofonen låter skumt. Han har fått eko i den! Emmot tycker det är tjusigt och tror att mikrofonen kanske känner sig ensam. Tur att Tassa kan reda ut mysteriet!

4mins

4 Apr 2017

Rank #9

Podcast cover

Radioapans mysterier: Den sjunkande sjögrässalladen

Emmot ska bjuda Radioapan på lunch vid floden. En stor tallrik färskt smaskigt sjögräs. Men innan de hinner börja äta har halva Emmots sallad försvunnit? Det är hemligt, apigt, klurigt!

6mins

4 Apr 2017

Rank #10