OwlTail

Cover image of Mo & Co. - Det Sorte Værksted

Mo & Co. - Det Sorte Værksted

Cykelpodcast som går ind under huden på cykelverdenen, den gode historie. Tips og tricks. Sjov og ballade med alverdens gæster, håber i vil lytte med!

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Mads Würtz om ZLM tour, Dauphine, DM & Tour de France

Mads er tilbage i Danmark hvor vi under åben himmel og høj solskin snakker hele hans sommer igennem og vender de største løb, farvoritter til Touren, den grønne trøje, prikker osv. Mange gode røverhistorier og meninger holdninger i det store felt. Om Mads kommer med til Touren må vi vente på med spænding. Vi krydser alt hvad vi har.

56mins

24 Jun 2019

Rank #1

Podcast cover

Alexander Kamp er med fra Riwals trænings lejr i Spanien.

Alexander Kamp er med fra Spanien hvor han fortæller om sin fortid og fremtid i cykelsporten. World-tour ambitioner, højde trænings lejr og hvilket løb Alexander aller helst vil vinde i 2019. Skynd dig ind og lyt med.

28mins

4 Feb 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Kasper Asgreen er med til en snak om 2019 sæsonen med Quick-step og ikke mindst Tour de France i Danmark.

Kasper Asgreen kom 1. april 2018 til verdens mest vindende cykelhold Quick-step. Han er med til en snak om den nye sæson. Vm-holdløb og selvfølgelig Tour de France 2021 i Danmark. Mulighed for Roubaix, vuelta og vm.

39mins

22 Feb 2019

Rank #3

Podcast cover

Cafe Grock på frederiksberg og vores møde med Brian Holm fra Radio Godefroot.

Hør masser af gamle røverhistorier fra Brian Holm under de autentiske forhold på Brians stamcafe, Cafe Grock på Frederiksberg. Der er baggrunds musik, julebryg og den ene gode historie efter den anden.

53mins

7 Jan 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Mads Würtz med direkte fra Tour de France på 2. hviledag 2019

Mads Würtz Schmidt er med direkte fra Tourens 2. hviledag. VI snakker om alle etaperne, farvoritterne, hvad man laver på en hviledag, sjove historier, danskerne og ikke mindst vores bud på hvem der vandt inden starten og hvem vi tror der vinder nu. Til sidst vender vi skuffelserne og overraskelserne.

49mins

22 Jul 2019

Rank #5

Podcast cover

Alex Rasmussen fortæller om hans nedtur og sikkerhed på landevejen.

Alex gæster det store studie til en lang snak om mange gode emner. Det sorte hul, Giroen, Dm, Touren og sidst men ikke mindst sikkerhed på landevejen.

1hr 1min

11 Jun 2019

Rank #6

Podcast cover

Mads Würtz er med til en snak om Omloop på lørdag, touren 2021 og hans vintertræning.

3 ud af 4 medlemmer af Det Sorte Værksted er samlet til en opsamling på hvad de tre har lavet siden 1. januar og hvordan Mads Würtz har trænet gennem vinteren. Hør om hans ambitioner for Omloop Het Nieuwsblad på lørdag & Kuurne - Bruxelles - Kuurne på søndag. Vi snakker også meget om ruterne til Tour De France og Mads mulighed for at lave The Double i Touren og måske tage den gule trøje, sidst han kørte en enkeltstart i København husker vi alle hvordan det gik. Skynd dig ind og lyt med!

41mins

28 Feb 2019

Rank #7

Podcast cover

Det forsømte Forår med Michael Valgren

Vi snakker om de danske UCI-løb, Riwal vs Coloquick. Tour of Yourkshir. Episodens Hovedet emnet i denne uge er Michael Valgrens forsømte forår. Hør alt om træning, tanker op til løbene, mellem klassikerne, Amstel, liege, wallone, omloop, træningslejr, pause i Aarhus. Ny start, ny træner, forberedelserne op til touren og ikke mindst fed fredag i friheden med Dodo and the Dodos. Skynd dig ind og lyt med.

46mins

14 May 2019

Rank #8

Podcast cover

Steffen Munk er med til en snak om continental cykling, Touren og øgenavne i cykelsport.

Steffen Munk Christensen er med i studiet til en snak om Touren, livet som continental rytter og øgenavne i cykling. Skynd dig ind og lyt den her.

1hr 5mins

5 Aug 2019

Rank #9

Podcast cover

Mo & co. sæson 3- Episode 3- Paris-Nice, inden Enkeltstarten idag.

Få nyeste indsider fra Paris-Nice om enkeltstarten. Wurtz og Valle har prøvet ruten af og kommer med deres indvendinger her.

2mins

11 Mar 2020

Rank #10

Podcast cover

Mo & co. sæson 3- Episode 2- ISI, cykelefterskolen

I dette afsnit sætter vi fokus på livet som cykelrytter og dét at gå på efterskole. Troels er i Calpe med efterskolen ISI og snakker med linjeansvarlig Morten Knudsen, nuværende og tidligere elever. Her kommer snakken til at handle om efterskolen, træning, talentudvikling og ikke mindst stikker vi fingren ned i efterskolelivets mangfoldighed

50mins

3 Mar 2020

Rank #11

Podcast cover

Mo & co. sæson 3 - Episode 1 - Fugle tema. Bjarne Riis & Jakob Fuglsang

Vi er tilbage efter en pause med ny episode. Vi sætter skarpt på de "Hotte" emner lige nu. Bjarne Riis tilbage venden til verdenstoppen og beskyldningerne/rygterne mod Jakob Fuglsang om muligt samarbejde med Michelle Ferrari.

39mins

5 Feb 2020

Rank #12

Podcast cover

Mo & co. Comeback i storms Pakhus Odense til Zwift event

Lyt til drengene igen fra Det Sorte Værksted i endnu en live udgave fra live lokation i Odense hos storms pakhus til zwift event. Hør bla. om FUSION cykeltøj, den danske zwift mester og Europamester Rasmus Lund.

59mins

15 Nov 2019

Rank #13

Podcast cover

Mo & co. On Tour - PNDR 3.etape Vejle, Frederik Svenden Mekaniker Team Sunweb

Jeg tager en snak med Frederik om livet som mekaiker og livet på world touren med 200 rejse dage. Cervelo, skive bremser, lukket ringe osv. Så skynd dig id og lyt med inden næste etape går igang.

8mins

24 Aug 2019

Rank #14

Podcast cover

Mo & co. On Tour - Mads Wurtz i førertrøjen og Louis Bendixen med debut.

23mins

23 Aug 2019

Rank #15

Podcast cover

Mo & co. On Tour - 1.Etape PNDR Mads Würtz Schmidt

En af de store farvoritter til PNDR titlen Mads Wurtz schmidt snakker med Christian Moberg om livet efter touren, Artice race, mærkelig trøjer og titler i cykling. Skynd dig ind og lyt med

23mins

21 Aug 2019

Rank #16

Podcast cover

Mo & co. On Tour - PNDR - Niklas Larsen

Hør Baronen snakke Post Nord danmark rundt igennem med Nikals Larsen, som er Coloquicks kaptajn i løbet.

19mins

20 Aug 2019

Rank #17

Podcast cover

Veloropa & Mo & Co.s nytårskavalkade

Veloropa og Mo&Co siger farvel til 2018 og goddag til 2019 i denne fælles-podcast foran et veloplagt publikum på Veloropa caféen. Der bliver uddelt priser til årets bedste indenfor en række kategorier. Magnus Cort og Mads Würtz fortæller om deres sæson og forventninger til 2019 og så svarer Christian Moberg, Troels Vinther, Stefan Djurhuus og Kim Plesner på spørgsmål fra publikum og de sociale medier.

1hr 25mins

30 Dec 2018

Rank #18

Podcast cover

Jesper Tikiøb gæster studiet til en snak om bla. Lance Armstrong

Jesper Tikiøb gæster studiet til en snak om Hadsten gadeløb, alle stjernerne, uci løb i Aarhus, start af 3. divisions hold i Østjylland. Det og meget mere i denne udgave af Mo & co. skynd dig ind og lyt med!

47mins

21 Dec 2018

Rank #19

Podcast cover

Gran Canaria SPECIAL! Michael Valgren & Tom Jelte Slagter fortæller om den nye sæson på Team Dimension Data

Fantastisk indblik i Dimension Data forberedelser til den nye sæson 2019, Michael Valgren & Tom Jelte Slagter gæster studiet og vi får alle et helt vanvittigt godt indblik i livet som prof. cykelrytter. Valle fortæller om: Første samling, træningslejr, gasparotto kærlighed til øl, sproget på holdet, velgørenhed, ny træner, sæson mål og meget mere. Tom Jelte Slagter fortæller om hans familie, forberedelser, træningslejr, vigtige løb, juletraditioner i Holland, hans navn og sjoveste holdkammerat som er en helt speciel herre. skynd dig ind og lyt med her.

36mins

17 Dec 2018

Rank #20