OwlTail

Cover image of Vattnet går

Vattnet går

Nina Campioni träffar kända och okända kvinnor som berättar om hur det gick till när vattnet gick. Och alla andra detaljer om sina graviditeter och förlossningar. Från mamma till mamma. Support this show at http://supporter.acast.com/vattnetgarSupport till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

20. Frida Fahrman - Aldrig ge upp

I det tjugonde avsnittet av "Vattnet går" berättar modeprofilen Frida Fahrman om en rad missfall hon gått igenom, men även hennes två lyckade förlossningar. Gudrun Abascal, barnmorska på BB Sophia, svarar som vanligt på frågor som uppstår under samtalets gång. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 31mins

11 Feb 2016

Rank #1

Podcast cover

93. VG-ploggen, Knip som du aldrig knipit förr!

Vad är det med knipet som ska lösa alla graviditetens och förlossningens problem? Varför är det så viktigt att knipa? Och hur gör man egentligen rätt. Nina Campioni guidar dig igenom bäckenbottenträningens knepiga djungel. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

9mins

14 Nov 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

109. VG-ploggen, När ska man berätta?

Att berätta för omvärlden att man är gravid är både spännande och nervöst - frågan är ju bara NÄR man borde berätta? Det finns ju delade meningar om detta men Nina Campioni har ett tydligt svar. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

3mins

9 Jan 2020

Rank #3

Podcast cover

48. Katrin Zytomierska

Entreprenören, bloggaren och programledaren Katrin Zytomierska berättar om hur hennes tre söner kom till världen.Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

48mins

31 May 2018

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

74. Elina Berglund - att föda i olika länder

I veckans avsnitt gästar tvåbarnsmamman, partikelfysikern och forskaren i Nobelpristeamet bakom Higgspartikeln Elina Berglund Vattnet går. Nina Campioni är som vanligt programledare. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

26 Jun 2019

Rank #5

Podcast cover

102. Malin Gramer - graviditetsillamående deluxe

När Malin blev sugen på laktrist förstod hon att hon var gravid trots att gravditetstester visade negativt! Malin Gramer led också av hyperemesis gravidarum under båda sina graviditeter, det och mycket mer pratar vi om med denna härliga programledare. Programledare är Nina Campioni och barnmorskan Gudrun Abascal är som vanligt med!Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 13mins

16 Dec 2019

Rank #6

Podcast cover

18. Hannah Widell – In med hakan och ut med tampongen

Hannah Widell berättar för Nina Campioni om sina tre graviditeter och förlossningar. Det blir ett böljande samtal om missfallsskräck, graviditetsdiabetes, drömförlossningar och mycket annat. Gudrun Abascal, barnmorska på BB Sophia, som svarar på frågor under programmets gång spelar även en särskild roll i den här berättelsen. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

59mins

14 Jan 2016

Rank #7

Podcast cover

84. Michaela Forni - "Vi blev världens bästa team där i rummet"

Välkommen till ett superpeppigt avsnitt av gravidpodden Vattnet Går med Nina Campioni. Gäst är ingen mindre än Michaela Forni som berättar allt om sin graviditet, förlossning, strulet med amningen och Dantes magont och också - till vilken nytta ska man egentligen berätta hur lång tid det tog att bli gravid?Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 8mins

13 Oct 2019

Rank #8

Podcast cover

73. Erica Almén - att få barn med syndrom

I veckans Vattnet går möter vi Erica Almén, hon är kreditanalytikern med tre barn som upplevt tre helt olika förlossningar kantad med missfall och motgångar, när hennes son visade tecken som inte stämde överens med det "normala" sade Erica ifrån. Nina Campioni är programledare och Gudrun Abscal står som vanligt för expertisen.Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

13 Jun 2019

Rank #9

Podcast cover

11. Clara Herngren - sjubarnsmamman

 Sjubarnsmamman Clara Herngren berättar om cravings efter wienerkorvar, brutala förlossningar och att packa BB-väskan. Nina Campioni är programledare och barnmorskan Gudrun Abascal svarar på frågor som dyker upp under programmets gång. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

51mins

24 Sep 2015

Rank #10

Podcast cover

110. Lina Wall Borgenbring - "Det blir lite som att sitta i fängelse"

Lina Wall Borgenbring hade varit ute på middag när hon plötsligt kände att något var på gång, men det var ju tidigare än tänkt, hur skulle det nu gå? Här kommer berättelsen om Julius som föddes prematurt och hur det oftast går mycket bättre än man kan tro. Programledare är Nina Campioni och barnmorska Gudrun Abascal förtärker med sin expertis.Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

57mins

13 Jan 2020

Rank #11

Podcast cover

16. Nina Campioni - förlossningsrädslor

I det här avsnittet berättar Nina Campioni om sin egen graviditet och förlossning. Brita Zackari, som själv är gravid just nu, sätter sig i programledarstolen och som vanligt är barnmorskan Gudrun Abscal redo att besvara de frågor som uppstår under samtalets gång.Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

47mins

3 Dec 2015

Rank #12

Podcast cover

53. Asabea Britton - barnmorska on a mission

Asabea Britton fick nyligen sitt första barn och dessutom blev hon relativt nyligen klar som barnmorska. I det är avsnittet berättar hon för Nina Campioni om den noga planerade graviditeten, den utdragna förlossningen och hur hon tänker kring kommande barn. Asabea ger oss även sina bästa barnmorsketips till dig som är gravid eller går i tankar om att skaffa barn.Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

57mins

6 Sep 2018

Rank #13

Podcast cover

120. Hanna Alenskog - "Det är två, det är två, herregud!"

Äntligen tvillingdags! Hanna Alenskog är youtubern som gick från enbarnsmamma till trebarns-dito på kort tid. Hur fixar man omställningen? Och hur är det egentligen att föda två barn? Som vanligt är det Nina Campioni programleder. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 12mins

16 Feb 2020

Rank #14

Podcast cover

12. Mathilda Wilhelmsdotter fick enäggstvillingar

Hur är det att bli gravid med tvillingar och vilka komplikationer kan det innebära? Hör den tårdrypande historien om Mathilda Wilhelmsdotter Gundmarks graviditet. Nina Campioni är programledare och barnmorskan Gudrun Abascal svarar på frågor som dyker upp under programmets gång. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

39mins

8 Oct 2015

Rank #15

Podcast cover

98. Klara Doktorow - "Vi är sugna på en 3:a!"

Programledaren Klara Doktorow fick hjälp av epiduralen att öppna sig efter att ha haft krävande värkstormar utan att öppna sig så klev epiduralen in och gjorde att det hela drog igång, vi pratar också  om viljan att få ett tredje barn samtidigt som man har klimatångest. Programledare är Nina Campioni och som vanligt är barnmorskan Gudrun Abascal med på ett hörn!Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 16mins

2 Dec 2019

Rank #16

Podcast cover

70. Helle Carlstedt - att köra poledancing i vecka39

I veckans Vattnet går möter Nina Campioni den graviddansande på pole-stången Helle Carlstedt som berättar om sin positiva syn på livet och hur det är att bo i kollektiv som gravid. Gudrun Abscal står som vanligt för expertisen! Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

59mins

2 May 2019

Rank #17

Podcast cover

15. Lovisa "Lofsan" Sandström – Revanschen

Träningsexperten, bloggaren och den personliga tränaren Lovisa "Lofsan" Sandström berättar om sina två graviditeter och förlossningar som var som natt och dag.Nina Campioni är programledare och barnmorska Gudrun Abascal svarar på frågor som dyker upp under programmets gång.Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

19 Nov 2015

Rank #18

Podcast cover

68. Louise Winblad - humor och en rejäl dos sanning

Veckans gäst av Vattnet går är ingen mindre än det komiska geniet och kvinnan med den vassa illustratörspennan Louise Winblad, a.k.a Hej hej vardag. Nina Campioni är programledare och Gudrun Abscal står för expertisen. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

52mins

3 Apr 2019

Rank #19

Podcast cover

65. Frida Lund - den långa vägen till ett barn genom IVF och missfall

Frida Lund driver instagramkontot goda.grejer och berättar i veckans avsnitt öppet och ärligt om IVF, missfall, akupunktur och depression. Nina Campioni är programledare och Gudrun Abscal svarar på frågor.  Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

20 Feb 2019

Rank #20