OwlTail

Cover image of Beauty & Bubblor

Beauty & Bubblor

Beauty och bubblor är vad det låter som. En massa beauty så klart men även snack om annat som bubblar i livet. Nytt avsnitt varje onsdag. En podd från Aller media.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

16. Ögonbryn och ögonfransar

Eftersom frågor om ögonbryn- och fransar har vällt in från er lyssnare så har det blivit dags för ett frans-special. Hur kan man få håren att växa, vad finns det för frans-serum och brynserum, och vad är det tydligaste som Emma och Frida märkt av efter att ha testat olika tekniker och produkter? Frida har blivit helt hooked på en speciell ögonbrynsprodukt som hon givetvis berättar mer om i veckans avsnitt och det blir nästintill ett bryn-tutorial, i poddformat, där både Emma och Frida steg för steg berättar hur de gör för att få en sådan där perfekt look! Dessutom har Frida hittat ett underbart värmeskydd för håret som kommer passa perfekt nu när sommaren närmar sig. Och Emma har på sitt håll blivit frälst av ett torrschampo i mousseformat! Som vanligt kommer produktlistan i slutet av avsnittet.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

40mins

1 May 2019

Rank #1

Podcast cover

38. Nya ansiktsmasker

Emma har upplevt en otrolig massage från topp till tå, och blivit pånyttfödd. Frida har helt tvärtom blivit dunderförkyld och kurerat hemma. Men då har hon även passat på att testa en ny ansiktsmask som hon pratar mer om i veckans Beauty och Bubblor. Emma berättar i sin tur om en ny och mycket omtalad ansiktsmask som hon precis provat på. Frida har dessutom testat en ny retinolserie och jämför den med en dyrare sådan. Är det egentligen någon skillnad på budget- och exklusiva produkter om det är samma mängd syra och sting i dem? Dessutom minns Frida tillbaka till sina allra första sminkprodukter, vilka märken hade hon då och vad känner hon inför dessa idag? Produktlistan kommer i slutet av avsnittet.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

39mins

2 Oct 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

24. Mirakeltips mot dålig hy

Frida och Emma är tillbaka från Grekland och poddar denna vecka från hemort. De tittar tillbaka på semesterdagarna och dessutom är det Emmas födelsedag, som dagen till ära började med en ansiktsmask! Men bara för att våra bubbliga poddare har det toppen just nu, både i knopp och kropp, så finns det såklart dagar då hyn inte är lika glad i hågen. Det kan såklart uppstå ålderstecken men det finns också andra faktorer som påverkar. Därför delar de med sig av sina mirakeltips mot dåliga huddagar i veckans avsnitt! Så vill du ha fukt, stramhet och glow ska du lyssna, och som vanligt kommer produktlistan i slutet av avsnittet.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

45mins

26 Jun 2019

Rank #3

Podcast cover

47. Att lägga en perfekt ansiktsbas

Med nya, bländande leenden stiger Frida och Emma in i studion och berättar allt om den tandblekning de precis gjort och som bara tog 15 minuter. Temat denna vecka är dock någonting helt annat, nämligen svaret på hur man får till den bästa basen i ansiktet för en flawless look. Frida och Emma förklarar vad som är viktigt att tänka på för att slippa en ojämn, torr och smulig hud när man sminkar sig - speciellt under vintern. Det blir också tips på sätt att få till den bästa nyansen när det kommer till foundation, allt man behöver veta om concealer och information om vilken sorts applikator man kan använda när man lägger sin bas. Produktlistan kommer i slutet av avsnittet!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

59mins

4 Dec 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

51. Den maxade beauty-topplistan!

Den första januari betyder ju att läget är perfekt för att lista vad som varit bäst under det gångna året, och i den här podden görs det givetvis i tecknet av beauty. Det blir topplistor, både när det kommer till hudvård och makeup. Det presenteras även bubblare såsom nyupptäckta produkter och beauty som kommer att saknas under år 2020. Frida och Emma pratar också om höjdpunkterna som de upplevt i samband med Beauty och Bubblor, och tillsammans med er, kära lyssnare!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 1min

1 Jan 2020

Rank #5

Podcast cover

44. Vinterns vinnande hudvårdsrutin, steg för steg

Emma har haft julmiddag hemma hos sig och Frida var givetvis med på gästlistan. Den här festliga kvällen berättar de mer om i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor. Det blir också ett stort fokus på höst- och vinterrutiner. Frida och Emma berättar hur deras hudvårdsrutiner ser ut just nu, både morgon och kväll, samt hur de går tillväga med vardera produkt. Som alltid hör ni produktlistan i slutet av avsnittetSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

33mins

13 Nov 2019

Rank #6

Podcast cover

27. Direkt från The Hamptons

Frida befinner sig i lyxiga The Hamptons, USA, och rapporterar direkt från sina äventyr, bland annat om besöket i Aeirin Lauders otroliga butik. Emma är hemma i Sverige just nu och passar på att ta upp lyssnarfrågor som inkommit till Instagramkontot “beautyobubblor”. Dessutom blir det budgettips på smink som sitter extra snyggt på solbränd hy.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

36mins

19 Jul 2019

Rank #7

Podcast cover

25. Det stora frågeavsnittet

Det är snart dags för Emma och Frida att checka ut från kontoret och inta semesterposition. Men inte checkar de ut från podden inte. Beauty och bubblor tar väl aldrig riktigt ledigt? Men innan de tar med sig sina mikrofoner på sommaräventyr så passar de på att samla ihop och besvara flera av de lyssnarfrågor som trillat in under den senaste tiden. Så håll i er, för nu blir det ett riktigt beautyfrågeavsnitt, speciellt med fokus på just sommaren!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

40mins

3 Jul 2019

Rank #8

Podcast cover

20. Glöm inte masken!

Emma och Frida har precis varit på en temalunch hemma hos Frida som en avslutning på Parisresan och passar på att podda i samma veva! Frida och Emma berättar mer om lunchen men också om den där middagen som Emma ju arrangerade för några veckor sedan! Det blir såklart också prat om ansiktsprodukter och smink då Frida bland annat har en ny SPF-spaning som faktiskt funkar utmärkt även för barn att själva applicera. Emma ska till Köpenhamn och har laddat upp med massa nya produkter som hon ska testa under resas gång. Det blir också lyssnarfrågor, bland annat om BB- och CC-creams. Ja, det är mycket nu för våra bubbliga vänner men, som Emma brukar säga: glöm inte att lägga en mask där emellan! Produktlistan kommer i slutet av avsnittet.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

30mins

29 May 2019

Rank #9

Podcast cover

46. Kroppsrutinerna du inte vill vara utan

Emma och Frida pratar ofta om ansiktsvård men i veckans avsnitt blir det fokus på kroppen! Våra bubbliga poddare presenterar en gedigen lista med sina bästa tips på kroppsvård som gör din vinterfrusna kropp alldeles sammetslen, pigg och återfuktad. Det blir steg-för-steg rutiner med favvoprodukterna som Frida och Emma inte vill vara utan. Veckans produktlista kommer i slutet av avsnittet!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

42mins

27 Nov 2019

Rank #10

Podcast cover

32. Första (beauty)gången

Frida och Emma följer upp helrenoveringen av sina ansikten som de tog sig an förra veckan och berättar hur resultaten känns i nuläget. Emma berättar också om ansiktsrutinen inför ett bröllop som hon nyligen var på, en look som duttades igång med “livets kräm”. Frida tar upp det spännande ämnet “första gången”, både ur ett beautyperspektiv, men också andra minnesvärda första gånger. Det blir med andra ord högt och lågt, i veckans Beauty och Bubblor!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

52mins

21 Aug 2019

Rank #11

Podcast cover

13. C-vitaminets superkrafter

I veckans Beauty och Bubblor så har Emma testat ett hundraprocentigt L-Askorbinsyrapulver (ren C-vitamin) och berättar hur hon hittills upplevt resultatet. Hon passar också på att svara på några av alla frågor hon fått på Instagram om just detta pulver. Förutom detta har Emma med sig en hel del nyheter till poddstudion som hon och Emma nyfiket går igenom, varav många av dem också går i C-vitaminets tecken. Det blir även en fortsättning på förra veckans avsnitt om vårtrender och Frida berättar bland annat om ett serum som som fick henne att bli glatt förvånad när hon vaknade upp på morgonen och noterade en sensation i ansiktet. Dessutom avslöjar Frida vad det är för hemligt projekt hon och hennes syster Sofi har jobbat med på sista tiden och som snart lanseras! Som vanligt kommer produktlistan i slutet av detta avsnitt.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

42mins

10 Apr 2019

Rank #12

Podcast cover

14. Million Dollar Emma

Emma har nyligen kommit hem från ett extravagant Cartier-event i Paris och delar givetvis med sig av de viktigaste detaljerna från sitt besök. Bland annat går hon igenom vad make up artisten Nora använde sig av för superknep- och produkter när hon sminkade Emma till en "Million Dollar Babe", inför den stora galakvällen. Frida har hemma i Stockholm precis gjort sin fjärde Dermapen och berättar i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor om upplevelsen, som faktiskt var lite annorlunda än tidigare “dermisar” hon gjort. Det blir också några must-haves som Emma och Frida absolut tycker man ska ha med sig i resepackningen denna sommar. I slutet av avsnittet kommer produktlistan!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

49mins

17 Apr 2019

Rank #13

Podcast cover

52. En skönhetsbomb med lyssnarfrågor

Beauty och Bubblor fokuserar helhjärtat på lyssnarfrågor i denna veckans podd. Frida och Emma gör alltså sitt bästa för att svara på undringar om beauty. Allt från smink, ansiktskrämer, tips på världens mysigaste morgonrockar, hårprodukter och ansiktsbehandlingar. Ett skönhetsavsnitt med smarta frågor och effektiva svar!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

24mins

8 Jan 2020

Rank #14

Podcast cover

15. Budget-beauty

Det har blivit Fridas tur att planera sin look inför ett kommande galej, och bortsett från från klänningsval ligger givetvis fokus på ansikte. Hur förbereder man sig på bästa sätt för ett fejs med raket-glow, när man ska på event? Emma presenterar i veckans avsnitt ett väl utvalt recept på detta, men hon har också kuren som löser dagen efter-hyn. Det blir också en genomgång av olika gadgets för ansikte och kropp, både originalprylar och billigare kopior som numera är lätta att hitta på stan. Och på tal om budget: Frida och Emma ger sina bästa förslag på syror och smink som inte kostar skjortan men som fortfarande håller i vått och torrt! Som vanligt kommer produktlistan i slutet av avsnittet.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

50mins

24 Apr 2019

Rank #15

Podcast cover

48. Här är årets bästa skönhetsprodukter

Det nalkas mot jul och i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor berättar Emma och Frida vilka beautykalendrar de har börjat öppna luckorna på. Även 2019 går mot sitt slut och det innebär att listan på årets bästa skönhetsprodukter har korats av ELLE. Givetvis kommer Frida och Emma gå igenom det som ska vara bäst för håret, kroppen, ansiktet och i doftväg. Många av topp-produkterna håller Frida och Emma med om men absolut inte alla.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

48mins

10 Dec 2019

Rank #16

Podcast cover

37. Beauty-uppenbarelsen

Frida är tillbaka från sin Honeymoon som hon tillbringat på italienska ön Capri, och hon har tagit med sig den magiska energin till veckans podd! Frida berättar hur hon och hennes man spenderade dagarna i paradiset, utan dator, och med begränsad tid på sociala medier. Hon delar såklart också med sig av allt beautyrelaterat som hon stötte på. Emma berättar om trendspaningen som hon och Kakan nyligen höll på en scen framför 400 personer, och så får vi veta vad det är för beauty-uppenbarelse som Emma precis varit med om. Någonting som resulterade i att hon nu vet exakt vad hon behöver för det perfekta fejset, både till vardags och till fest. Veckans produktlista kommer i slutet av avsnittet!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

48mins

25 Sep 2019

Rank #17

Podcast cover

31. Den magiska krämen

I veckans avsnitt av Beauty och Bubblor är det ettårsjubileum! Detta ska givetvis firas och därför passar Emma och Frida på att tävla ut ett kit av härliga beautyprodukter som de älskar. In på instagramkontot “beautyobubblor” och se till att det blir ditt! Dessutom har Emma en jubileumspresent till Frida med någonting alldeles extra som Emma drömt om länge. Frida och Emma har också precis varit på en superbehandling i 12 steg som de givetvis berättar allt om. Och Emma har även varit på ett annat besök i skönhetsstolen, som innebar nålar i ansiktet...See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

35mins

16 Aug 2019

Rank #18

Podcast cover

55. Makeupartisten Nora Kourkis avslöjar: hemligheterna bakom den perfekta basen

Emma och Frida får den här veckan främmande och det är ingen mindre än makeupartisten och ELLE-bloggaren Nora Kourkis som knackar på! Idag är dagen då hon svarar på den stora frågan: hur lägger man den perfekta makeup-basen? Nora leder oss noggrant igenom sin bästa rutin och avslöjar också en del hemligheter bakom en flawless bas som både ser naturlig ut och sitter som berget. Dessutom har Nora tagit med sig några produkter som hon uppskattar extra mycket just nu, vilket hon berättar mer om i veckans avsnitt.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

56mins

29 Jan 2020

Rank #19

Podcast cover

34. Full face makeup

Emma har med sig en perfekt honeymoon-present till Frida, och det blir alltså paketöppning live i veckans podd! På tal om festligheter, Emma har haft makeup-artisten Nora hemma hos sig för att bli sminkad inför en fest. Steg för steg berättar Emma om förberedelserna och hur själva makeupen sen tog plats på hennes ansikte. Frida har också varit piffig på NK-galan och berättar i sin tur om stilen hon valde, som hon dessutom slängde ihop på ungefär 22 minuter. Pricken över i:et blev fejkfräknar som hon nu hittat en mirakelpenna till. Frida och Emma avslöjar också vem vinnaren är från den senaste Instagramtävlingen! Produktlistan kommer i slutet av avsnittet.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

39mins

4 Sep 2019

Rank #20