OwlTail

Cover image of Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Genpres - Podcast om fodbold med Tom Carstensen

Genpres er en podcast, hvor vores vært, Tom Carstensen, har besøg af forskellige gæster med prominente navne indenfor fodboldverdenen. Tom og vennerne taler om forskellige fodboldemner og deler sine holdninger og synspunkter med hinanden og dig.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

FCM-tæsk i Århus, Brøndby vinder hele tiden og FCK svingende

FCM kom tilbage til virkeligheden efter sejren ude mod Røde Stjerne med en 0-3 lussing til AGF. Krogh er tilbage fra Rom og er naturligvis ikke lykkelig over den kamp.  Olsen er glad for Brøndby, der vinder og vinder i Superligaen.  Tom er lykkelig over Europa - men knap så tilfreds med, hvad FCK præsterer i Superligaen. 

56mins

11 Nov 2021

Rank #1

Podcast cover

FCK’S LILLEPUTHOLD, BRØNDBYS FREMGANG OG LÆNGDEN PÅ DAVID NIELSENS SNOR I ÅRHUS

FCM-mand Karsten Krog spiser pizza i Rom, så Tom Carstensen og Morten Olsen har hentet hjælp ind fra Henrik Hvillum. Hvillum er mangeårig fodboldkommentator for blandt andet SBS. Og så er han inkarneret AGF’er. Sammen med Tom og Morten forsøger han at finde frem til XG’en for AGF, og så giver han sit bud på, hvor lang snor David Nielsen egentlig har i Århus. Olsen er ganske glad. Tom er – som sædvantligt – pænt gnaven. Vi har fået ny sponsor. www.manscaped.com – det bedste i mens grooming. Brug promokoden GENPRES for solid rabat. Lyt med!

1hr 16mins

4 Nov 2021

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Nedsmeltning i FCK?

Dagens sureste mand er FCK-fan og chefredaktør på FCK’s fanklubs magasin Brølet, Tom Carstensen. I denne udgave af Genpres harcelerer han over kaotiske kampe og mangel på taktisk linje, usikkerhed om klubbens fremtidige konstruktion, håbløs kommunikation og ikke mindst fyringen af koryfæet Per Wind. Brøndbymand og bagmand til podcasten Den Gamle Hytte, Morten Olsen er i glimrende humør, og FC Midtjylland-mand Karsten Krogh er også godt tilfreds med, hvordan det går på Heden. Velkommen tilbage til Genpres efter en – ufrivillig lang – pause.

1hr 30mins

6 Oct 2021

Rank #3

Podcast cover

FCK nummer et - og gennemgang af transfervinduet

FCK er for første gang i mere end to år tilbage på Superligaens førsteplads.  Brøndby har endelig vundet en Superligakamp i denne sæson.  FCM har købt solidt ind.  I denne udgave af Genpres står vi derfor i den uvante situation, at både Carstensen, Krogh og Olsen faktisk er ret godt tilfredse. 

1hr 13mins

10 Sep 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Brøndbykrise og parløb mellem FCM og FCK

Brøndby har kun fået fire point i sæsonens første 6 kampe - og er helt uden sejr, så på Vestegnen diskuteres der livligt.  I toppen af Superligaen ligner det parløb mellem FCM og FCK, hvor Jess Thorup ser ud til at have fået styr på københavnerne, der dog nu må undvære profilen Daramy, der ryger til Amsterdam. 

1hr 5mins

26 Aug 2021

Rank #5

Podcast cover

Superligastart og Transfervindue

Genpres er tilbage efter lang sommerferie.  Tom, Morten og Karsten har meget, der skal vendes, så derfor hermed velkommen til den længste udgave af Genpres nogensinde.  I programmet kigger Carstensen, Olsen og Krogh på deres tre respektive hold FCK, Brøndby og FCM. Der bliver gået i dybden med de kampe, der allerede er spillet både i Superligaen og Europa.  Og der bliver diskuteret livligt om de tre klubbers transfervinduer, hvor specielt Brøndbyfan Morten Olsen ikke er det mest optimistiske menneske.  Krogh er glad for at Kaba snart er fortid, og Carstensen er glad for det, der er kommet ind og ikke specielt imponeret over måden Victor Fischer forlod klubben på. 

1hr 44mins

10 Aug 2021

Rank #6

Podcast cover

BIF mestre - flopsæson for FCM og FCK

Vestegnen kogte over i kæmpefest, da BIF tog deres første mesterskab i 16 år.  I København og Herning må man sidde med en absurd dårlig smag i munden.  Hør sæsonens sidste Genpres, hvor en lykkelig Morten Olsen er i studiet med Karsten Krogh og Tom Carstensen, hvis humør er af en lidt anden kaliber. 

1hr 4mins

27 May 2021

Rank #7

Podcast cover

FCM og BIF i endelig guldduel

FCM ligger nummer et. Det ændrer ikke på, at Karsten Krogh er sur og giver Brøndby favoritrollen. Morten Olsen gengælder tjenesten.  Tom Carstensen har afskrevet FCK som kandidat. Til gengæld har han haft en stor griner over AGF's raseri over Victor Fischer. Men han er ikke overbevist om, at Jes Thorup er fremtidens træner i FCK.  Det - og meget andet - denne udgave af Genpres. 

1hr 8mins

29 Apr 2021

Rank #8

Podcast cover

Nedtur for BIF, optur for FCK og FCM tilbage som DM-favoritter

FCK-fans – inklusive Tom Carstenen -  er nok ved at bløde lidt op overfor det element, som Morten Olsen konsekvent omtaler som ”FCK’s nummer 9”. Brøndby er løbet ind i modvind og er nu kun 4 point foran FCK. Karsten Kroghs FC Midtjylland lader til at have fået gang i maskinen, der skal køre dem

59mins

15 Apr 2021

Rank #9

Podcast cover

BIF vinder grundspillet, men kan de holde hjem?

Joviale Jess Thorup, polemiske Pione Sisto, mageløse Maxsø og Toms yndlingsminister Joy Mogensen er blandt de personer, vi diskuterer i den nyeste Genpres.

57mins

25 Mar 2021

Rank #10