OwlTail

Cover image of Rød Løper

Rød Løper

Kine Falch, Jonas Hammer og Thea Hope jobber i Rød Løper, og her får de høre og vite veldig mye. I denne podkasten deler de litt av det som skjer på bakrommet i kjendisverden.  @.rod.loper

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

29 - Sesongavslutning!

Kine har vært på finalen av «Norges Tøffeste»-innspilling som eneste journalist i Norge, og vi gjennomfører en høyst formell kåring av denne vårens alt mulig rart. En god sommer ønskes fra dine venner i Rød Løper <3See omnystudio.com/listener for privacy information.

38mins

15 Jun 2022

Rank #1

Podcast cover

28 - Blodprinsens bryllup og merkelig «Farmen kjendis»-cast

«Ex on the beach»-profil Henrik Borg giftet seg i helgen og har tatt turen i studio for å servere oss the juice. Og vi har møtt neste års kjendisbønder - denne hadde vi virkelig ikke sett komme! See omnystudio.com/listener for privacy information.

49mins

1 Jun 2022

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

27 - Samtykke på «Paradise», dagens realityshows er wack & vi Johnny/Amber rettsaken - wow!

Vi har snakket med årets «Paradise»-cast og funnet hvordan nye woke-pærra vil fungere i praksis. Her skal det samtykkes både en og to ganger. Jonas mener mye om det kjente kondomet & rettsaken mellom Amber Heard og Johnny Depp er helt sinnssyk. Dessuten blir det et deilig gjenhør med to serier vi MÅ få tilbake. Kos deg!See omnystudio.com/listener for privacy information.

39mins

25 May 2022

Rank #3

Podcast cover

26 - Venninneklining provoserer, Siv Jensen blir ukomfortabel og Subwoolfer avsløring

Vi må snakke om klininga til Sophie Elise og Nora som tydeligvis provoserer det norske folk. Det er en ukomfortabel Siv Jensen i ukas engangsgrill, og derfor er dette en av Subwoolferne ;) Have fun!See omnystudio.com/listener for privacy information.

35mins

18 May 2022

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

25 - Gullruten 2022

Vi kjører Gullruten-spesial. Hør hva som skjedde under livesending på rød løper, utdelingwn og selvsagt alt fra den fuktige etterfesten. Nachet må også snakkes om, da vi var omringet av legender. En av dem fikk nachet avsluttet da et glassbord gikk i tusen knas. God fornøyelse <3 See omnystudio.com/listener for privacy information.

38mins

11 May 2022

Rank #5

Podcast cover

24 - Sexy justisminister på fest, glemt realitydeltaker røper operasjoner og Dubai Porta Potty har rystet oss

Siste uka har vært preget av kjendistyveri, forlovelse for influenser og VG har tatt Hulsker-grep. Vi gleder oss til Gullruten, og mimrer med tilbakeblikk fra nachet tre år tilbake. Men influensere som drar til Dubai har rystet en hel verden - også oss. Wtf er dette for noe?! Beklager på forhånd See omnystudio.com/listener for privacy information.

35mins

4 May 2022

Rank #6

Podcast cover

23 - Kjendisbrudd, nytt realitykonsept & Bernt Hulsker-gate

Etter en uke med promotering, fikk vi vite hva influenserne har reklamert for, og vi er litt skuffa. Dessuten har det vært kjendisbrudd og elsker alle fortsatt David? Og vi kommer ikke unna å prate om den siste ukas snakkis, nemlig Bernt Hulsker-gateSee omnystudio.com/listener for privacy information.

30mins

27 Apr 2022

Rank #7

Podcast cover

22 - PR-stunt, spytting og homo-rykter

Kine og Thea gjør påskeferie som bare de kan, så Jonas har fått med seg nok en vikar i studio.See omnystudio.com/listener for privacy information.

32mins

20 Apr 2022

Rank #8

Podcast cover

21 - Adrian Sellevoll, Linni Meisters nye flamme og dilemmas

Adrian Sellevoll har lagd en ny låt som er mistenkelig lik en legendarisk hit fra USA. Linni Meister er observert med en mystisk fyr, og sjuke påskehistorier avdekkes. God påske!See omnystudio.com/listener for privacy information.

37mins

13 Apr 2022

Rank #9

Podcast cover

20 - Kjendiskjeft, sparken etter nach & Cristian Brennhovd lager show i studio

Når Jonas Hammer ikke kan stille, får vi tvillingen Cristian Brennhovd inn. Han forteller om blendahvite tenner, provosering på Instagram og om rettsaken som snart skal opp. I tillegg fikk han fyken fra jobb etter nachspiel og kjefta på av kjendisdesigner på do.See omnystudio.com/listener for privacy information.

40mins

6 Apr 2022

Rank #10