OwlTail

Cover image of Tom och Petter

Tom och Petter

En podcast till Tom Ljungqvist av Petter Egnefors. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Över Bordet #10 - Bianca Ingrosso

Sveriges största reality-profil är med i studion! Vi utnyttjar såklart hennes expertis genom att just prata om reality, men även lite om sex och sånt som ni gottegrisar gillar.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 4mins

8 Nov 2019

Rank #1

Podcast cover

Över Bordet #1 - Johanna Nordström

Premiär för Över Bordet Vodcast! Här kommer vi bjuda in och prata med intressanta människor i avsnitt som släpps varje fredag! Johanna Nordström är en vän och ett dunderstjärnskott till komiker på scen och sociala medier. Instagram - https://www.instagram.com/johannanordstrm/ Twitter - https://twitter.com/jonielol See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 11mins

6 Sep 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

9. "Donald Trump-effekten"

Avsnitt nio av Tom och Petters podcast. Vi pratar om varför vi hatar humor, gör krigstal och vad som hände mellan Petter och Shawn Mendes på hans efterfest i Stockholm i veckan.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

38mins

22 May 2017

Rank #3

Podcast cover

5. "Nu går vi upp på mitt rum"

Femte avsnittet av Tom och Petters podcast! Vad händer om man blandar politik med reality? Ska Petter raka Lasse Kroner-frisyr? Har vi hittat ett substitut till dickpics? Allt detta och mer i veckans avsnitt.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

31mins

24 Apr 2017

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

4. "Tummen upp"

Fjärde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om vad som tynger vår relation, källkritik och saker vi faktiskt hatar.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

22mins

16 Apr 2017

Rank #5

Podcast cover

47. "Vad är manlighet?"

Fyrtiosjunde avsnittet av Tom och Petters podcast! Vi pratar om Edward Blom, manlighet och LIVE-PODD!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 9mins

11 Feb 2018

Rank #6

Podcast cover

17. "Bröstmjölken"

Sjuttonde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om yttrandefrihet, summerblues, bröllop och Petters enda homoerotiska upplevelse.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

52mins

16 Jul 2017

Rank #7

Podcast cover

15. "Verbal utstrypning"

Femtonde podcasten av Tom och Petters podcast. Tom är i Spanien och solar stjärten så vår bästa vän och humorgeni Alfred Svensson hoppade in istället. Vi pratade om storstad vs småstad, att argumentera utan ego och superhjältar.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

41mins

3 Jul 2017

Rank #8

Podcast cover

46. " 150k för en avgjutning"

Fyrtiosjätte avsnittet av Tom och Petters podcast! Vi pratar om influencer-gymnasiet, Sven Wolters kommunism och om snuskiga/konstnärliga instagramkonton.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

58mins

4 Feb 2018

Rank #9

Podcast cover

16. "Vi ekar och vibrerar"

Sextonde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om skvaller, att sätta mål och naturligtvis om gaser.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

51mins

10 Jul 2017

Rank #10

Podcast cover

139. "Drevet bakar bajstårta till Måndagsvibe"

Hundratrettionionde avsnittet av Ajajaj och Ett gäng bollars podcast! Vi lär er om hur man snuskpratar! Tom har varit på en icke så känd kändisfest! Drevet har hittat nya människor att hata på! Haha! Toppenavsnitt! Lyssna!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 6mins

17 Nov 2019

Rank #11

Podcast cover

Över Bordet #6 - Alice Stenlöf

Alice Stenlöf är en influencer, youtuber, bloggare och framförallt en KOMPIS! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 3mins

11 Oct 2019

Rank #12

Podcast cover

56. "Läckta nakenbilder"

Femtiosjätte avsnittet av Tom och Petters podcast. I svallvågorna av Toms låtsläpp så pratar vi om läckta nakenbilder, konst och Papi.  Låt: JUNG - "Vera" See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

45mins

15 Apr 2018

Rank #13

Podcast cover

27. "Vi når nästan hela vägen"

Tjugosjunde avsnittet av Tom och Petters podcast. Bakfulla pratar vi om att kolla upp snoppen, att växa upp rikt, motivationsvideos och historieberättande!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

59mins

24 Sep 2017

Rank #14

Podcast cover

25. "Bubblan"

Tjugofemte avsnittet av Tom och Petters podcast. 00.00 - Intro - Vad gör ni om nätterna? 04.20 - Är Bruno i kris?  13:30 - Rädda för Nordkorea 35:10 - Förbjud mot tiggare 48:00 - Hur är man romantisk?  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

10 Sep 2017

Rank #15

Podcast cover

73. "Mingel-ångest"

Sjuttiotredje avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi har varit i GÖTEBORG på Way out west. Vi pratar om festival-fenomen och det fruktade fylle-minglet.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

57mins

13 Aug 2018

Rank #16

Podcast cover

72. "Alfahanen"

Sjuttioandra avsnittet av Tom och Petters podcast! Förbannade jävla ex on the beach har tagit över Petters liv, Tom är upptagen med att lista ut varför alla par gör slut i augusti.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 5mins

5 Aug 2018

Rank #17

Podcast cover

145. "Hemvändarna"

Hundtrafyrtiofemte avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om året som gått och vad vi har att se fram emot 2020!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

45mins

30 Dec 2019

Rank #18

Podcast cover

45. "Sexrobotar och hundar"

Fyrtiofemte avsnittet av Tom och Petters podcast! Det spretigaste och snuskigaste avsnittet någonsin, men hallå, det gillar ju ni.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

44mins

28 Jan 2018

Rank #19

Podcast cover

146. "Tom vs. Öppen bar"

Hundrafyrtiosjätte avsnittet av Tom och Petters fantasktiska podcast. Vi pratar om nakenbilder för välgörenhet, hur öppen bar tar fram det bästa ur oss och om livepodden!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

46mins

8 Jan 2020

Rank #20