OwlTail

Cover image of Body.Builder Rádió

Body.Builder Rádió

Drugs Bunny, a BB.Tv alapítója időről időre megosztja élményeit a Body.Builder Rádióban is.

Popular episodes

All episodes

Podcast cover

BB.Rádió 200

Végre egy izgalmas Mr. Olympia, végre egy jó Star wars produkció - a második évadban meglepő fináléval - de szó lesz arról is, hogy hogyan teszi tönkre az életedet a telefonos csetelés. Mindez a 200. BB.Rádióban!

1hr 41mins

1 Jan 2021

Podcast cover

BB.Rádió 199

Szakmai oldalon jön némi update a Mr. Olympiáról és elmélkedünk versenyzők problémamegoldó készségéről, vagy éppen annak hiányáról. Eközben tisztelgünk az AC/DC új albuma előtt, és érintünk tisztességes akciófilmeket, valamint nézhető vagy éppen nézhetetlen orosz sci-fiket.

2hr 10mins

6 Dec 2020

Similar Podcasts

Podcast cover

BB.Rádió 198

Superbody 2020 kibeszélő a backstage-ből és az első sorból, a helyes hozzáállás a kötelező edzőteremzárhoz és a hozadékai, plusz egy gyors Mr. Olympia előzetes áttekintés a BB.Rádióban!

13 Nov 2020

Podcast cover

BB.Rádió 193: Shawn Rhoden nemi erőszak ügye és Keanu Reeves királysága

Visszatérő rádió kiégéssel, Shawn Rhoden nemi erőszak ügyének elemzésével, John Wick 3-mal és Keanu Reeves-szel, motoros kalandokkal és fergetes zenelistával - megint BB.Rádió!

23 Jul 2019

Most Popular Podcasts

Podcast cover

BB.Rádió 192: a reklámok és a zeneipar csodálatos hatása az életedre

A borotvagyártó öntökönszúrása, a zeneipar döbbentes működése, újabb karitatív kalandok, fejlettnyugat, technológiai csodák, önértékelési abszurdum, jó filmek és rossz filmek meg minden, ami BB.Rádió!

12 Feb 2019

Podcast cover

BB.Rádió 191: nem mindenki bulizik szilveszterkor

Van olyan, hogy nem sikerül: pár dolog lemaradt, szilveszteri hangulat se jött össze, kimaradt a zeneipar, de vannak jó filmek és rettenetesek, Star Wars reset (?), az ausztrál Arnold Classic kulisszatitkai, marketing anomáliák, egy olvasónk pedig a fülével pislogott.

12 Feb 2019

Podcast cover

BB.Rádió 190: Bohém Bodybuilding

Karácsony alkalmából jelentkezünk a Bohém rapszódiával, egy rövid Stan Lee megemlékezéssel, Kai Greene aktuális ügyeivel, néhány levéllel és minden egyébbel a BB.Rádióban.

12 Feb 2019

Podcast cover

BB.Rádió 189: Superbody előzetes és közgáz józanul

Vészesen közeleg a Superbody, Phil Heath személyiségfejlődését elemezzük, együtt számolunk közgazdaságilag, megvizsgáljuk a nosztalgiafaktort és hiányoljuk Bodó Imit a BB.Rádióból.

12 Feb 2019

Podcast cover

BB.Rádió 188: Az évtized Olympiája és Star Wars hírek

A Mr. Olympia Éjszakája és a Mr. Olympia trónfosztásának értékelése jön, gyászhírek és kiváló új fejlemények a Star Wars kapcsán és sort kerítünk néhány levélre.

12 Feb 2019

Podcast cover

BB.Rádió 187: Újra BB.Rádió!

Hosszú szünet után végre összejött egy BB.Rádió, amiben minden előkerül, ami aktuális: Muscle Beach, Mr. Olympia éjszakája, gender elmebaj, Cobra kai (ami még visszatér), nevelési módszerek, seggmosó vécé, kofola és a szokásos hülyeségek.

12 Feb 2019

Loading