OwlTail

Cover image of Mennesker, Meninger & Ledelse

Mennesker, Meninger & Ledelse

Popular episodes

All episodes

Read more

Samtale med Direktør Jesper Brix Læger uden Grænser

Podcast cover
Read more
Efteråret er kommet, og det er blevet tid til et nyt afsnit af Mennesker, Meninger & Ledelse. I dette afsnit besøger jeg Jesper Brix, direktør for Læger uden Grænser. Jesper har i mange år været tilknyttet Læger uden Grænser, både som udsendt til verdens brændpunkter, som bestyrelsesformand og nu som direktør for den danske afdeling. Jesper har siden sin ungdom drømt om at arbejde for Læger uden Grænser, og derfor handler vores samtale også om at sætte sig mål i livet, arbejde for dem og opnå det, man drømmer om. Derudover kommer vores samtale også ind på multikulturel ledelse, forskellen på ledelse i en privat virksomhed og en organisation som Læger uden Grænser - hvad kan vi lære af hinanden? God fornøjelse Kenneth

Sep 29 2018

43mins

Play

Samtale med Peter Beicker Andersen medstifter af Fabrikators

Podcast cover
Read more
Så er vi klar med endnu et afsnit af Mennesker, Meninger & Ledelse. I dette afsnit møder jeg Peter Beicker Andersen, der er medstifter og indehaver af Fabrikators. Vores samtaler handler blandt andet om det at være iværksætter. Fordele og ulemper ved at være selvstændig. Kunsten at rejse kapital igennem Crowdfunding og andre tips og tricks for dem som overvejer at blive selvstændige. God fornøjelse

Aug 06 2018

39mins

Play

Samtale med Paul Kofoed

Podcast cover
Read more
I dette afsnit er jeg på besøg i Roskilde Domkirke, hvor jeg mødes med tidligere sognepræst Paul Kofoed til en meget interessant snak om bl.a. det at tage medansvar både som leder og ansat. Hvorfor det er vigtigt, og hvordan vi konkret gør det.

I vores samtale kommer vi også ind på, hvorfor alle mennesker har en betydning og vigtigheden af, at vi har tid som leder.

Nøgleordene i dette afsnit er:
Evnen og pligten til at vejlede og guide andre, refleksion, tid, tillid og ikke mindst den svære samtale.

Din vært er som altid Kenneth Sejlø Andersen – god fornøjelse.

Jun 10 2018

45mins

Play

Samtale med Direktør Bo Mollerup

Podcast cover
Read more
Så er jeg klar med endnu et spændende afsnit i podcastserien

MENNESKER, MENINGER & LEDELSE

I dette afsnit møder jeg Bo Mollerup direktør i Socialt Lederforum til en samtale om bl.a. Velfærdsledelse, Det at være leder i det offentlige, Udviklingen af fagledelse og ikke mindst kampen om pladsen mellem interesseorganisationer.

May 11 2018

33mins

Play

Samtale med Anne Skare Nielsen

Podcast cover
Read more
I dette afsnit møder jeg fremtidsforsker Anne Skare Nielsen til en samtale om bl.a. forpligtende fællesskaber, vores etiske kompas og om at turde træffe beslutninger og gøre dem til de rigtige.

Apr 12 2018

42mins

Play

Samtale med Direktør Esben Danielsen

Podcast cover
Read more
Esben er direktør for Lokale og Anlægsfonden. Vi taler om følelsesmæssigledelse, udflytning af statslige arbejdspladser og at kunne se sig selv i øjnene som leder.

Mar 26 2018

32mins

Play

Samtale med Ledelsesrådgiver Markus Bjørn Kraft

Podcast cover
Read more
Podcasten ’Mennesker, meninger og ledelse’ er et samtalerum om ledelse med afsæt i, hvem vi er som personer mere end det er en opskrift på, hvad god eller dårlig ledelse er.

I dette afsnit taler vi med Markus Bjørn Kraft om Ledelse, ledelsestyper og ledelse & magt.

Mar 19 2018

40mins

Play