OwlTail

Cover image of Sussun ja Salsan aamupalat

Sussun ja Salsan aamupalat

Hersyvää huumoria ja käsittämätöntä keittiöpsykologiaa sekä tietenkin ikuinen Stadi vastaan Lappi -asetelma, sitä on Nostalgian Aamu.Radio Nostalgian aamujuontajat Sussu ja Salsa ovat pitelemätön pari, jonka tarinointia ei voi nauramatta kuunnella.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast is a series podcast

This means episodes are recommended to be heard in order from the very start. Here's the 10 best episodes of the series anyway though!

Podcast cover

Pyllistelyä teatterissa, Salsan poikakaveri ja muita puupääjuttuja

Aamussa keskustelua herätti mm. oikeanlainen käytös teatterissa, ja Salsallahan on selkeä mielipide pyllyistä ja kikkeleistä.

5mins

9 Sep 2019

Rank #1

Podcast cover

Madonnaa, Ghostbustersia ja muita erimielisyyksiä

Madonna saa Salsan lanteet pyörimään. Ghostbusters-leffa ei purrut Salsaan ollenkaan, joten Sussun mielestä se voisi olla todellakin katsottava. Sussu ei osaa käyttää Nostalgian studion vinyylisoitinta ollenkaan oikein, jos Salsalta kysytään, ja muutenkin Sussu on sottapytty!

5mins

15 Sep 2019

Rank #2

Podcast cover

Hankalia työkavereita ja tietokilpailukysymyksiä

Sussu ja Salsa ovat kerrankin samaa mieltä, kun puhutaan hankalista työkavereista! Hänellä on teinipojan sydän ja aivot – arvaa kenellä? Aamukaksikko pääsi loistamaan vuoden 1982 SUOSIKKI-lehden tietokilpailukysymysten parissa. Salsa mököttää ja Sussu saa elämänsä naurut. Taideteollinen tomaattitarha mainittu. Ja Salsa osaa laulaa myös på svenska.

11mins

22 Sep 2019

Rank #3

Podcast cover

Espanjan lausuntaa ja Salsan ilmastosaarna

Jos joku ei vielä ole tietoinen asiasta, kerrotaan se nyt tässäkin: Salsa rakastaa Julion musiikkia. Sussu ”lausuu” espanjaa. Sussu laulaa, ja välillä hän jodlaa kuin sveitsiläinen tirolilaiskoira, sanoo Salsa. Salsa harkitsee etunimensä muuttamista, ja höyryää hulluna jalkapallosta.

7mins

29 Sep 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Nauru (ja laulu) pidentää ikää!

Salsa ei anna minkään häiritä laulamistaan jos laulattaa ja sekös Sussua naurattaa! Nämä kaksi höyrypäätä laulaa ja nauraa niin paljon, että jos nauru pidentää ikää, nämä elävät vielä sata vuotta. Apsoporoo, Elvis elää, kaikki karhut ei nuku talviunta, tekstarilla voi lähettää myös kuvia ja Salsa tykkää varsinkin vanhemmista naaraskissoista. Sussu pinnistelee pitääkseen pokan, arvaa onnistuuko?

9mins

7 Oct 2019

Rank #5

Podcast cover

Yhteislaulua ala Nostalgian Aamu!

Sussu pihtaa tietoja eikä edelleenkään hallitse (ainakaan Salsan mielestä) vinyylilevysoittimen käyttöä. Musiikki ottaa Sussun ja Salsan haltuunsa. Salsan identiteetti on suorastaan rakentunut musiikin tahtiin. Sussu tuntee kaikki suomalaiset biisit, lähtien Sleeppareista.

4mins

14 Oct 2019

Rank #6

Podcast cover

Salsa, Nostalgian Aamun luonnonoikku

Salsa on kuin Elvis ja luonnonoikku kuin revontulet. Mikä on aina Salsalla mielessä? Sussulla on varsin kantava ääni, mutta työssään hän tykkää pitää mikkiä kuitenkin auki. Salsan kaverilista on loputon ja kellojensiirtely käy työstä.

8mins

21 Oct 2019

Rank #7

Podcast cover

Nostalgian Aamu - kaikkea muuta kuin laimea!

Sussun komea työkaveri. Ärsyttäviä tapoja ja sanoja. Faxia päähän! Leffakutsuja. Ja aiheuttaako Sussu Salsan avioeron?

7mins

28 Oct 2019

Rank #8

Podcast cover

Aamunkevennys kuuntelijalta

Tällä kertaa kuullaan muun muassa Sussun ”monipuolisista” kokkailuista ja Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta. Sekin selviää, naurattaako Salsaa turkulaisvitsit. Studiossa on romantiikkaa ilmassa. Ja arvaisitko, että Sussu on joskus muinoin pelannut jääkiekkoa jätkien kanssa!

5mins

8 Nov 2019

Rank #9

Podcast cover

Aamu jolloin Salsa sulki mikrofoninsa

Salsa Sinisalo kunnostautuu urheiluselostajana ja ranskankielentaitajana, ja on ikäloppu! Sussu haluaisi päästä ilmeisesti Salsan vaimoksi ihan vain kukkien takia, ja Salsa ei suostu harrastamaan yhtään mitään Sussun kanssa.

4mins

15 Nov 2019

Rank #10