OwlTail

Cover image of myROCK Podcast
(1)
Music

myROCK Podcast

Updated 5 days ago

Music
Read more

Rockhistorien fortalt af dem der skrev den.

Read more

Rockhistorien fortalt af dem der skrev den.

iTunes Ratings

1 Ratings
Average Ratings
1
0
0
0
0

iTunes Ratings

1 Ratings
Average Ratings
1
0
0
0
0

Best weekly hand curated episodes for learning

Cover image of myROCK Podcast

myROCK Podcast

Latest release on Dec 17, 2020

Best weekly hand curated episodes for learning

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 5 days ago

Rank #1: Guitarikonet Michael Schenker: Broderskabet, der krakkelerede - uden filter

Podcast cover
Read more
Han har inspireret mangt en guitarist med sin tone, sin vibrato - og sin helt igennem virtuose tilgang til den seksstrengede. Tyske Michael Schenker begyndte karrieren sammen med brormand Rudolph i Scorpions - et band, der både gav ham gennembruddet - men også hovedbruddet. Alt er nemlig ikke lutter lagkage i Schenkers liv - men han er en vinder - og du får hele historien fra hans perspektiv i denne uges myROCK Podcast, hvor der også bliver tid til at tale om det nye album fra Michael Schenker Fest, "Revelation".
Vært: Steen Skovgaard

Nov 27 2019

45mins

Play

Rank #2: Rewind, Replay, Rebound: Michael Poulsen fra Volbeat

Podcast cover
Read more
Den 2. august slap Volbeat deres 7. album - og i dag har de offentliggjort, at de spiller to danske koncerter henover vinteren. Derfor har myROCK Podcast fanget forsanger Michael Poulsen på en linje fra South Dakota, USA, til en snak om at være folkeeje, om det nye album, om gæsterne, om at være på tur med Slipknot, om at blive far - og selvfølgelig om de to kommende koncerter.
Vært: Steen Skovgaard

Aug 19 2019

54mins

Play

Similar Podcasts

Sort Søndag

Farrock på P6 BEAT

Længe leve albummet

Mer' Monitor

Wikibeats - podcast

Aldrig AFK

Behind The Vinyl

Planet X

Rockhistorier

Ærligt talt - Shu-bi-duas historie fortalt af Michael Bundesen

The Voice In The Mix

Stegelcast

Mediano Music

Fodboldeffekten

Næste Gear - En Formel 1 Podcast

Rank #3: Copenhell Reloaded 01/2019: Amon Amarth & Halestorm

Podcast cover
Read more
Tag med myROCK Podcast tilbage til sommerens Copenhell - og mød mange af de artister som optrådte. Den perfekte kur for din Copenhell-blues.
I denne uge kan du møde Amon Amarth og Halestorm.
Vært: Emil Schjelde

Sep 04 2019

40mins

Play

Rank #4: Undress Your Madness: Mød Paul Christensen fra Pretty Maids

Podcast cover
Read more
Den 8. november udgav Pretty Maids deres 15. studiealbum, "Undress Your Madness" - en udgivelse, der kom til at stå i skyggen af den kedelige besked, som bandet samtidigt udsendte. Forsanger Paul Christensen var ramt af lungekræft - og var allerede blevet opereret og var i gang med den efterfølgende behandling. Al promotionaktivitet, alle koncerter - ja, alt omkring bandet - blev lagt ned. Paul var dog klar til at snakke med myROCK Podcast - og resultatet kan du høre i denne episode. Vi snakker om den nye plade, om sangene, om tiden i studiet - og du får en status på Pauls sygdom.
Vært: Steen Skovgaard

Nov 21 2019

25mins

Play

Most Popular Podcasts

The Joe Rogan Experience

TED Talks Daily

The Tim Ferriss Show

The Daily

Stuff You Should Know

Oprah's SuperSoul Conversations

Armchair Expert with Dax Shepard

Rank #5: Copenhell Reloaded 02/2019: Pretty Maids & Katatonia

Podcast cover
Read more
Dansk hardrock og svensk doom - altsammen i samme podcast. Dette er myROCK Podcast - Copenhell Reloaded Edition - afsnit 2, hvor vi tager tilbage sommerens solvarme beton på Refshaleøen til et genhør med nogle af de navne, som besøgte årets tungeste festival.
I denne episode kan du møde Ronnie, Ken og Shades fra Pretty Maids og Niklas og Roger fra svenske Katatonia.
Vært: Emil Schjelde

Sep 11 2019

50mins

Play

Rank #6: Copenhell Reloaded 05/2019: Glenn Hughes, Kvelertak & Municipal Waste

Podcast cover
Read more
Denne uges myROCK Copenhell Reloaded er et vaskeægte triple-shot - sådan som vi bedst kan lide dem på kaffebaren! Her er det dog musikken der taler - og i denne episode kommer du helt tæt på den legendariske "Voice of Rock", Glenn Hughes, med en fortid i bl.a. Deep Purple, Black Sabbath og Black Country Communion. Derudover kan du møde crossover-trash-bandet Municipal Waste fra Virginia - og endelig bliver det tid til sort norsk med Kvelertak...
Velkommen tilbage på betonen!
Vært: Emil Schjelde

Oct 16 2019

39mins

Play

Rank #7: Fra King Diamond over Motörhead til Scorpions: Mød den svenske trommelegende, Mikkey Dee

Podcast cover
Read more
Han har altid været midt i orkanens øje, der hvor det hele sker. Navnet er Micael Kiriakos Delaoglou - bedre kendt som Mikkey Dee. I løbet af sin karriere har han både boet i København, spillet med King Diamond, overtaget trommerne fra Phil "Philthy Animal" Taylor i Motörhead - og giver pt. tyske Scorpions en tiltrængt vitaminindsprøjtning, som den nye trommeslager.
I denne episode af myROCK Podcast kan du høre en del af Dees livshistorie - og det er ikke kedeligt.
Vært: Steen Skovgaard

Jan 15 2020

19mins

Play

Rank #8: Genuine S.O.B.'s: Shotgun Revolution fejrer 10 års jubilæum

Podcast cover
Read more
Shotgun Revolution blev dannet i 2009 - og har siden da været en fast bestanddel af den danske rockscene - både som liveband og som indspillende. Siden det 3. album, der udkom i 2016, har bandet sagt farvel til deres pladeselskab - og lever nu det frie, uafhængige liv med de fordele og ulemper, som det nu medfører.
Snart drager de på turné Danmark rundt - og med sig i baggagen har de en spritny sang, som du kun kan finde på myROCK og Youtube - ingen downloads, ingen streams, no nothing... Den hedder "Cold Star Light".
Derfor har myROCK Podcast i denne specialudgave allieret sig med forsanger Ditlev Ulriksen, der er et mange-faceteret talent: Han laver reklamer, han synger, han underviser, han er dommer på tv og meget mere...
Lyt med på denne podcast - og få også et lyt på den helt nye sange Shotgun-sang.
Vært: Steen Skovgaard

Sep 30 2019

55mins

Play

Rank #9: Copenhell Reloaded 04/2019: Stone Temple Pilots & Terror

Podcast cover
Read more
Copenhell er for længst overstået - men derfor kan man jo godt drømme sig tilbage til betonen. I myROCK podcast tager vi dig med tilbage til sommerens fedeste fest - og du kan genhøre både musikken - og interviews med de kunstnere, som vi nåede at tale med. I denne uge er hovedpersonerne kongerne fra hver sin genre: fra grungen Stone Temple Pilots og fra hardcoren Terror - med andre ord: lidt for enhver smag.
Vært: Emil Schjelde

Oct 02 2019

50mins

Play

Rank #10: Splid, sammenhold og succes: Kvelertak

Podcast cover
Read more
I Norge er de alles kæledægger - og har hjemtaget masser af priser - og resten af verden har også taget nordmændene til sig efter deres gig som support for Metallica på "Hardwired"-turen. Nu er sekstetten klar med nyt album, Splid, det første i 4 år - og i den anledning har myROCK Podcast været i audiens hos bandet.
Det er der kommet en snak om skænderier, USA - og hvad man kan slippe afsted med at sige på scenen, når nu publikum ikke forstår norsk.
Vært: Emil Schjelde

Mar 04 2020

47mins

Play

Rank #11: På kanten af afgrunden - og tilbage igen: Five Finger Death Punch

Podcast cover
Read more
Forsanger Ivan Moody har fra kanten af scenen offentliggjort, at nu var det slut - Five Finger Death Punch var fortid... men så kom han i behandling for sit alkoholmisbrug. Nu er bandet tilbage - uden alkohol - men med masser af gå-på-mod - og tro på, at ting kan ændre sig, hvis man gør en indsats i tide. myROCK Podcast har mødt guitarist, Zoltan Bathory, til en snak om alkohol, opbrud, frygt, skæbne, en ny trommeslager, om workflow og at polarisere - for enten elsker eller hader man 5FDP.
Lyt med - og få alle historierne i denne - temmeligt omfattende podcast.
Vært: Steen Skovgaard

Jan 29 2020

1hr 7mins

Play

Rank #12: myROCK Copenhell Special 2019 #7

Podcast cover
Read more
Så er vi klar med sidste omgang af den ultimative opvarmning til årets Copenhell... Vi har fundet masser af musik frem fra årets line-up, vi checker vejrudsigten, kloger os på Haka-dans ooooog så skal der også lodses billetter ud over rampen.
Enjoy!
Værter: Emil Schjelde & Steen Skovgaard

Jun 16 2019

1hr 34mins

Play

Rank #13: myROCK Copenhell Special 2019 #6

Podcast cover
Read more
Så er der ikke lang tid til årets Copenhell - og i denne episode af myROCK Copenhell Special kan du, ud over masser af god musik fra årets program, også møde Mark Morton fra Lamb Of God - og få seneste nyt om Glenn Hughes, som tidligere i år har måttet aflyse flere shows på sin turné.
Sidst - men ikke mindst - så er vi i gavehumør - og deler masser af billetter ud til årets festival.
Værter: Emil Schjelde & Steen Skovgaard

Jun 09 2019

1hr 30mins

Play

Rank #14: A Prayer For The Loud: D-A-D er tilbage!

Podcast cover
Read more
Der har været op- og nedture... der har været kreative pauser, kunstneriske breaks og soloprojekter... der er gået 8 år siden Danmariks rockmastodonter, D-A-D, sidst sendte et album på gaden - men 2019 skulle altså blive året, hvor kvartettens 12. album endeligt rammer gaden.
Den 31. maj er "A Prayer For The Loud" på gaden - og det er revitaliseret D-A-D, der er tilbage med 11 tracks fyldt med slet skjulte hentydninger til, hvad der betyder mest for dem i verden - om det så er blues, soul eller hvinende guitarer.
myROCK Podcast har mødt Jesper Binzer til en ærlig snak om albummet, om statussen i bandet, om økonomi - og om, hvorfor det er så vigtigt at forny sig. Det hele bliver helt eksklusivt krydret med 4 nye numre, som er at finde på albummet - og som altså først udkommer den 31. maj.
Vært: Steen Skovgaard

May 29 2019

44mins

Play

Rank #15: myROCK Copenhell Special 2019 #4

Podcast cover
Read more
I denne uges myROCK Copenhell Special kan du møde danske BAEST, som tidligere har spillet på Copenhell - men som i år er lovet en upgrade fra den lille Pandæmonium-scene til en af de to hovedscener. Du kan også høre, hvordan det går med produktionen af det kommende album, som følger lige i slipstrømmen på 2018s Danse Macabre. Derudover kan du møde Saul Hudson, som du måske bedre kender som "manden med hatten" aka Slash fra Guns 'N' Roses - og som frontmand for det projekt, der går under det mundrette navn: Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators. Du får historien om navnet - og du kan høre, hvordan Slash ser frem mod Copenhell.
Sidst - men ikke mindst - så er der masser af musik fra årets line-up - og din chance for at vinde billetter til årets festival.
Værter: Emil Schjelde & Steen Skovgaard

May 26 2019

1hr 33mins

Play

Rank #16: I den tyske baggård: Dizzy Mizz Lizzy på klubtour

Podcast cover
Read more
Søren, Martin og Tim alias Dizzy Mizz Lizzy er netop hjemkommet fra en klubtour i Tyskland og Holland - en rejse tilbage til rødderne for bandet, som igennem efterhånden mange år har været vandt til at kun at spille de store steder. Turen bød på både nightliner, et besøg i baggård i St. Pauli og en del snorkeri.
Du får historien om turen - og om, hvordan Dizzy Mizz Lizzy har tænkt sig at gribe det an, når de for første gang som band skal rundt med den grønne sommerkaravane. Der er også nyt om det kommende album, som ifølge hårdnakkede rygter allerede nærmest var klar til udgivelse sammen med "Forward In Reverse" (der udkom i 2016).
God fornøjelse!
Vært: Steen Skovgaard

May 08 2019

25mins

Play

Rank #17: Rock Till You Drop: Fra Sheffield til Hall Of Fame - Joe Elliott fra Def Leppard

Podcast cover
Read more
Du kender dem allesammen: Animal, Rocket, Foolin', Photograph, Pour Some Sugar On Me - hitsene fra Pyromania og Hysteria. To af de store 80'er albums, som var med til at sætte dagsordenen for rocken, der blev båret frem af spandex, puddelhår og store, britiske flag. Bandet bag hedder Def Leppard - og de er det bedstsælgende britiske NWOBHM-band med mere end 100 millioner solgte eksemplarer.
I denne uges myROCK Podcast hedder hovedpersonen Joe Elliott, der er forsanger i bemeldte foretagende - og sammen med resten af bandet er han netop blevet indlemmet i Rock 'N' Roll Hall Of Fame. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at alle mål er nået - og de er klar til at blive rockpensionister... så langt fra! Sammen med Bon Jovi vælter de Sønderjylland til sommer og headliner utallige festivaler rundt om i verden.
Så hvis du vil have status på, hvordan tingene forholder sig i DefLep-lejren, så lyt med...
Vært: Emil Schjelde

Apr 24 2019

1hr 27mins

Play

Rank #18: Hell Bent For Leather: 50 år med Judas Priest

Podcast cover
Read more
De var ikke Judas Priest fra starten... men de blev det - og ovenikøbet blev de metalguder. Dem, man så op til, når man ville spille metal - eller bare gerne ville høre, hvad de ypperste havde at byde på.
I denne episode af myROCK Podcast kan du møde det eneste tilbageværende medlem af Judas Priest, der har været med på samtlige indspilninger, bassist Ian Hill, og trommeslager Scott Travis, der er kommet til senere.
Det bliver en snak om tilblivelsen af bandet, om Rob Halfords afgang - og tilbagekomst, om tiden med Tim "Ripper" Owens, om venskabet med Black Sabbath og mange, mange andre ting.
Vært: Steen Skovgaard

Apr 10 2019

29mins

Play

Rank #19: Foo Fighter eller Cowboy? Mød guitarist Chris Shiflett

Podcast cover
Read more
Hvordan er det at stå i skyggen af Dave Grohl - og hvorfor vælger man at gå countryvejen, når Foo Fighters er ens levebrød? Dette og meget mere får du svar på i denne episode af myROCK Podcast, hvor vi går helt tæt på guitaristen Chris Shiflett, der udover at være den seksstrengede betvinger i Foo Fighters - også begår sig som soloartist i countryens navn.
Vært: Emil Schjelde

Apr 03 2019

30mins

Play

Rank #20: Coverdale: Stemmen bag Whitesnake og Deep Purple

Podcast cover
Read more
Han startede karrieren i Deep Purple - og var stemmen på legendariske albums som "Burn" og "Stormbringer". Efter perioden med Blackmore og co. var det tid til at skabe noget selv - og resultatet blev ikke mindre legendarisk: Whitesnake. Mød manden bag lyden af 80'er-rocken, David Coverdale, i denne uges myROCK Podcast til en snak om tiden i Purple, dannelsen af Whitesnake, om ikke at give op - og det mislykkede forsøg på at pensionere sig selv.
Vært: Steen Skovgaard

Mar 06 2019

26mins

Play