OwlTail

Cover image of Digitale Tanker

Digitale Tanker

Digitale tanker af digitale indfødte. Et fagligt frirum til dig. Om alt fra digital marketing og forandringskommunikation til neuromarketing og ledelse.

Popular episodes

All episodes

Read more

Digitale tanker af digitale indfødte. Et fagligt frirum til dig. Om alt fra digital marketing og forandringskommunikation til neuromarketing og ledelse.

Episode 100: Gæsternes gode råd til 2021

Podcast cover
Read more

I denne episode får du en masse gode råd til 2021. Vi har alle haft et turbulent år i år, og derfor tænkte vi at episode 100 skulle handle om at se fremad, med gode råd fra eksperterne vi har haft som gæster i nogle af de andre episoder.

Tema: Gæsternes gode råd til 2021

Vi har fået 8 gode råd + lidt ekstra varierende over nedenstående temaer. Vil du blive klogere på hvad de gode råd konkret handler om? Ja så må du lytte med i podcastepisoden.

 • Fleksibel planlægning - et system der kan håndtere de ændringer vi oplever
 • Pomodoro og det effektive arbejde - selv når vi fortsat arbejder hjemmefra
 • Tag temperaturen i jeres team - spørg hvordan I har det!
 • Fokusere på det relevante - det du kan gøre noget ved
 • Kend din målgruppe - de er eksperten i deres hverdag
 • Genfremkald de gode historier - og brug tid på at fortælle dem (20-30 sekunder)
 • Træn din kreativitet - og find ud af graden af kreativitet der er behov for
 • Match dine marketingsindsatser med din overordnet strategi - så I arbejder i samme retning, også når teknologien udvikler sig og omverden forandre sig.

Og kære lytter. Der sker noget andet i 2021 som er, at vi tager noget tid væk fra podcasten. Det er ikke et farvel og slut. Det er heller ikke et “vi ses om tre måneder”. Det er mere som en orlov på ubestemt tid, hvor vi har brug for at finde inspirationen og motivationen frem til fremtidige episoder.

Så behold os i dit feed, bliv ved med at subscribe. Og indtil da, så skal du være velkommen til at genlytte nogle episoder, rate podcasten og fortsat dele den med andre.

Vi håber, at du har nydt et stund i dit faglige frirum - vi ses. 

Glædelig jul og godt nytår.

Dec 20 2020

55mins

Play

Episode 99: Webdesign og neuromarketing

Podcast cover
Read more
Kender du følelsen af overskuelighed, når du lander på en hjemmeside? I denne episode ser vi på hjernens processer når den interagerer på en hjemmeside, og hvorfor mange besøgende forlader hjemmesiden, inden de er nået i mål. Lyt med og få tips til hvordan du selv tester din hjemmeside for hjernevenlighed!

Dec 06 2020

40mins

Play

Episode 98: Influencer marketing i en 6-trinsmodel med Louise Bonfils Høck

Podcast cover
Read more
I denne episode bliver du klogere på influencer marketing og hvordan du selv kan arbejde med influencer marketing igennem en 6-trins mode: Strategi, kreativ koncept, udvælgelse, prisforhandling, eksekvering og rapportering.

Nov 23 2020

56mins

Play

Episode 97: Få gode vaner med Atomic Habits

Podcast cover
Read more
I denne episode lærer du at tage overhånd på dine vaner, og finder ud af hvordan du anlægger nye vaner som holder! Det hele tager udgangspunkt i Atomic Habits.

Nov 08 2020

41mins

Play

Episode 96: Danskernes læsevaner

Podcast cover
Read more
I denne episode bliver du klogere på læsevaner - både danskernes og Puk og Caspers. Lyt med til, hvordan får Puk og Casper tid til at læse bøger i deres travle hverdag.

Oct 25 2020

56mins

Play

Episode 95: Et godt hjemmenetværk

Podcast cover
Read more
Ingen af os er vilde med udfald på vores internet derhjemme, men er der noget du selv kan gøre for at sikre det ikke sker? Anita flyttede og det gav anledning til Thomas kom forbi og kiggede på hjemmenetværket.

Oct 18 2020

36mins

Play

Episode 94: Onlinehandel i coronatider

Podcast cover
Read more
Hvordan har COVID-19 ændret vores købsmønstre og i særdeleshed, hvordan har det ændret onlinehandlen. Puk og Thomas kommer nærmere ind på dette i denne episode med gode tal og analyser fra FDIH.

Oct 11 2020

36mins

Play

Episode 93: Kan man få nære relationer via digitale samtaler?

Podcast cover
Read more
Kan man få nære relationer via digitale samtaler? Det undersøger vi gennem et interview med Anette Grønning, der forsker i digitale samtaler.

Sep 13 2020

58mins

Play

Episode 92: Fokus og forstyrrelser

Podcast cover
Read more
Forstyrrelser og afbrydelser er noget, som vi bør undgå. Det bør vi, fordi det stresser os, da arbejdspresset skal forøges efter en forstyrrelse.

Aug 30 2020

55mins

Play

Episode 91: Få styr på din indbakke

Podcast cover
Read more
I denne episode snakker vi nærmere om mailindbakken, mappestruktur og -regler. Hvordan får du styr på indbakken med gode værktøjer som Boomerang og Amy. Lyt med!

Aug 16 2020

33mins

Play

Episode 90: Digital Sikkerhed

Podcast cover
Read more

Tema: Digital Sikkerhed

Ligesom vi bliver fortalt, at vi skal bruge cykelhjelm, når vi cykler. Så bliver vi også fortalt, at vi skal lære at beskytte os selv og vores computer imod digitale trusler.

I denne episode fokuserer vi på, hvad du kan gøre for at sikre dig digitalt, og vi kommer rundt om følgende:

 • Hvordan kan du vurdere din egen digitale sikkerhed?
 • Hvad kan du gøre for at være mere sikker online?
 • Hvad er de 5 digitale sikkerhedsråd?
 • Er der forskel på digital sikkerhed derhjemme og på arbejde?

Flere links:

Og husk. Brug to-trins login og en password-manager for at være sikker. Genbrug aldrig adgangskoder.

Aug 02 2020

37mins

Play

Episode 89: Spot falske anmeldelser online

Podcast cover
Read more
Det kan være næsten umuligt at spotte falske anmeldelser. Lær hvad du skal være opmærksom på og hvordan du spotter disse anmeldelser i episode 89.

Jul 19 2020

44mins

Play

Episode 88: Adfærdsændring

Podcast cover
Read more
Du kender nok en, som har en dårlig vane. Måske er det dig selv eller en, du holder af. Hvis du vil blive klogere på, hvordan du ændrer et bestemt vane, så skal du lytte til denne episode.

Jul 05 2020

44mins

Play

Episode 87: Fødselsdag og episodebingo

Podcast cover
Read more
Fire år er gået siden første episode udkom, og det fejre vi med et tilbageblik. Lyt med og hør hvad vi har lært efter fire år som podcastværter.

Jun 21 2020

40mins

Play

Episode 86: Kampagneledelse

Podcast cover
Read more
Har du egentlig kampagnelederhatten på, men I har ikke fået snakket om hvad det indebærer i organisationen? Lyt med og hør Anitas erfaring som kampagneleder.

Jun 07 2020

39mins

Play

Episode 85: Smarte rutiner i det intelligente hjem

Podcast cover
Read more
Denne episode er en opfølgning på episode 70 om det intelligente hjem. I den episode talte vi om smarte gadgets vi har i vores hjem og smarte gadgets vi gerne vil have i vores hjem. Feedback fra en flittig lytter - tak til Anders - resulterer i denne episode, hvor vi deler ud af hvilke smarte rutiner vi har sat op med vores smarte gadgets - og hvilke smarte rutiner vi kunne drømme om.

May 24 2020

32mins

Play

Episode 84: YouTube og Podcast – når formatter blandes

Podcast cover
Read more
En del podcasts er begyndt at bruge YouTube til at hoste og markedsføre sig på. Det kan have sine fordele og ulemper. For hvad skal du være opmærksom på, når formatter såsom det auditive og visuelle blandes?Det taler Puk og Casper mere om i episode 84.

Apr 26 2020

44mins

Play

Episode 83: Kender du (person)typen?

Podcast cover
Read more
Anita og Puk er blevet nysgerrige på persontyper og personprofiler, og er dykket ned i et hav af tests (okay, kun fire). Nysgerrig? Lyt med.

Apr 11 2020

37mins

Play

Episode 82: Personaliseret marketing

Podcast cover
Read more
I denne episode skal vi tale om Personaliseret marketing, fordi kunderne forventninger skræddersyet oplevelser, hvor de, deres behov og problemstillinger er i centrum. Det skærper kravene til de data og værktøjer, som marketingafdelingerne arbejder med, og det har jeg inviteret Thomas i studiet for at gøre os klogere på.

Mar 29 2020

52mins

Play

Episode 81: Markeret med reklame

Podcast cover
Read more
Ved du, hvornår du burde skrive reklame eller annonce i et opslag på Instagram? Har du styr på de regler og love, som en influencer skal overholde? Og hvornår er du egentlig en influencer?Alt dette vil du blive klogere på i denne episode af Digitale Tanker.

Mar 15 2020

34mins

Play