OwlTail

Cover image of East FM: Intervjuer

East FM: Intervjuer

Dagligen stannar intressanta gäster till i vår studio i Linköping, här får du snacket i ren pod-version. Vi uppdaterar dagligen med nya artistintervjuer m.m.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Herbert Munkhammar

”Jag borde gjort det här för länge sen” - Herbert Munkhammar.Från att vara medlem i grupperna Afasi & Filthy, Maskinen och Ansiktet går nu Herbert Munkhammar sin egna väg och satsar nu på solokarriär.”ADHD” & ”Det Gick En Dag” är hans första singlar som sätter ton på hans solodebut, och senare i november släpper han sitt första egna album. Herbert gjorde oss sällskap här i studion förra fredagen med stöttning av sin son och kära sambo. Det snackas framtid och självklart livet som soloartist. ENJOY!

19mins

27 Jul 2018

Rank #1

Podcast cover

Viktor Jinnevång

"Jag tror att gör man en förändring när det är som sämst förutsättningar. Det är fan inte dumt, för att då kan det ju bara bli bättre” - Viktor Jinnevång.Vandringen startades från hans lägenhet i Norrköping och slutade i den heliga staden Santiago de Compostella i Spanien.Den 3645 km långa vandringen i sitt eget inre, har inte bara skapat ett lugn och öppnat Viktors sinne, utan efter ha vandrat 143 dagar och nått Fiesterra var närmare 100 000 kr insamlat till organisationen Here4U. Allt dokumenterades och efter två års arbete är nu dokumentären släppt för allmänheten. Vi hade äran att ha Viktor i studion för en intervju om Viktors äventyr och inre själsliga resa.Direktlänk till dokumentären: http://everystepcounts.se/

30mins

27 Jul 2018

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Vera Carlbom

Producent, låtskrivare och artist. Håll ögon och öron öppna för Sveriges nästa stora musikexport

16mins

20 Jul 2018

Rank #3

Podcast cover

Oscar Enestad

Oscar Enestad var tidigare en av medlemmarna i populära gruppen The Fooo (Foo&o) men nu debuterar han som soloartist med singeln “Heaven On My Skin”.

10mins

9 Jul 2018

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Joel Malka

Joel Malka är ett namn att lägga på minnet! Han berättar bl.a. om att skriva låtar till andra artister och vad det var som gjorde att han tog “Dead To The World” till sig själv och inte gav bort den till en annan svensk popduo

9mins

5 Jul 2018

Rank #5

Podcast cover

SVEA

Svea är den nyblivna studenten som på samma dag som utspring släppte sin debutsingel “Don’t Mind Me”. En stjärna är garanterat född!

9mins

21 Jun 2018

Rank #6

Podcast cover

Molly Hammar

Hon har hunnit göra både Idol och melodifestivalen, men det är en helt ny artist vi får träffa idag. Molly Hammar är aktuell med ny Ep där genomgående temat handlar om Sex.

15mins

20 Jun 2018

Rank #7

Podcast cover

Andreas Wijk

Äntligen fick vi besök av multitalangen Andreas Wijk. Det pratades om allt i från motivationen till hans enorma driv, storsatsningen på musiken, tiden i barngruppen Popcorn. Och hur ser sommarplanerna ut egentligen?

10mins

15 Jun 2018

Rank #8

Podcast cover

Yung Titties

De debuterade 2017 med singeln Tsunami och nu är de tillbaka med nya singeln “Say My Name”.

12mins

12 Jun 2018

Rank #9

Podcast cover

Christoffer Nordenrot & Jesper Barkselius

Vi hade skådespelarna Christoffer Nordenrot och Jesper Barkselius på besök, kända från bland annat det tajta samarbetet med lokala filmbolaget Crazy Pictures. Den 20:e juni ser vi dom på vita duken i storsatsningen "Den blomstertid nu kommer" och vi ville självklart ta pulsen på dessa herrar.

18mins

31 May 2018

Rank #10