OwlTail

Cover image of FD 60 Minuter

FD 60 Minuter

FotbollDirekts Lennart Sandahl möter spelare, ledare och andra profiler inom svensk fotboll för längre samtal. Historier som går på djupet blandas med aktuella frågor inom svensk fotboll.

Popular episodes

All episodes

Podcast cover

63. Jeppe Andersen

I avsnitt 63 träffar FD:s Lennart Sandahl ingen mindre än Hammarbys lagkapten Jeppe Andersen. Om äran att ta över bindeln från ikonen Kennedy, det tunga första halvåret, varför det var rätt att sparka Michelsen. Om åren i Danmark, när han la av med fotbollen för att festa och varför han aldrig drömt om landslaget. Dessutom "besten" Odilon, "Mujos" svaga pingisspel, nya kontraktet, "tråkiga AIK" och att det är dags för Bajen till Europa.

1hr 13mins

18 Jun 2019

Podcast cover

62. Håkan Mild

I avsnitt 62 av podcasten FD 60 Minuter träffar Lennart Sandahl en av IFK Göteborgs allra största. Håkan Mild har vunnit titlar i klubben både som spelare och som sportchef. Men sedan 2004 har han inget uppdrag i föreningen utan jobbar som "glasskung". Är han sugen på en comeback och har han fått frågan? Var förvarar han VM-bronset, klarade han verkligen ut beep-testet, hur ser han Blåvitts nya riktning och bär han något ansvar för den dåliga ekonomin? Hur är hans relation till Blåvitt idag och är han orolig för klubbens framtid?

1hr 3mins

29 Mar 2019

Similar Podcasts

Podcast cover

61. Björn Wesström

I avsnitt 61 av podcasten FD 60 minuter AIK:s sportchef Björn Wesström. Varför är inga större "bomber" presenterade? Känner han pressen från fansen eller är allt under kontroll? Vad hände med Sundgren-affären och var Stefanelli ett misslyckande. Dessutom pratar vi Mikael Lustig, 50 miljoner för Kristoffer Olsson och vem som är hans drömvärvning från en allsvensk konkurrent.

1hr 16mins

14 Feb 2019

Podcast cover

60. Kim Bergstrand

I avsnitt 60 av podcasten FD 60 minuter möter Lennart Sandahl Djurgårdens nya tränare Kim Bergstrand. Hur ser han på Aliou Badjis framtid, Mohamed Buya Turays spets och vilket spelsystem kommer Dif att spela? Vi pratar också om han och "Tolles" ledarstil, önskade nyförvärv, Kingsley Sarfo och lagkaptensvalet. Och vad är målet för klubben 2019?

1hr 11mins

23 Jan 2019

Most Popular Podcasts

Podcast cover

59. Julspecial 2018

Det vankas julspecial i FotbollDirekts podcast FD 60 minuter. Allsvenskan 2018 summeras, utmärkelser delas ut och klubbarna risas och rosas. Vi siar dessutom in i framtiden. Vilken sportchef kan ligga och jäsa i solen och vilka måste jobba övertid i mellandagarna? Programledare: Lennart Sandahl. Gäster: Ola Gustavsson, Casper Nordqvist, Anton Zetterman och Magnus Österberg

1hr 35mins

22 Dec 2018

Podcast cover

58. Linus Hallenius

I avsnitt 58 av podcasten FD 60 minuter möter Lennart Sandahl succéanfallaren Linus Hallenius, GIF Sundsvall. Det blev ett snack om en fantastisk och en mindre bra säsong i Bajen, åren i Italien (och Genoas städskrubb) som härdade honom, hjärtat för både Sundsvall och Hammarby, hur han aldrig skulle kunna gå till Djurgården och det tuffa året i Helsingborg. Från att ha funderat på att lägga av till att slåss i toppen av skytteligan och "aldrig varit så bra som nu". Hur ser han på framtiden? En ny utlandssejour och drömmer han om landslaget? Avsnittet spelades in i Sundsvall den 23 augusti.

1hr 12mins

27 Aug 2018

Podcast cover

57. Mikael Hjelmberg

I avsnitt 57 av podcasten FD 60 Minuter möter Lennart Sandahl Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg. Är livet som talangscout så glamoröst som det låter och hur många resdagar har han på ett år? Hur går arbetet till egentligen? Hjelmberg pratar också om klubbens nya vinnarkultur, ungdomssatsning, Jiloan Hamads vara eller icke vara och att han ser större potential i nyförvärvet Odilon än i självaste Joseph Aidoo. Avsnittet spelades in i Halmstad den 4 juli.

1hr 7mins

13 Jul 2018

Podcast cover

56. Andreas Brännström

I avsnitt 56 av podcasten FD 60 Minuter möter Lennart Sandahl tränaren Andreas Brännström. "Brännan" avslöjar hur miljardinvesteraren Kawa Junad tvingade Dalkurd att sparka honom och varför han inte är skadeglad med klubbens kräftgång. Vi pratar även om Brännströms fotbollsnörderi, svingandet på twitter och Östersunds FK:s och Malmö FF:s utmaningar.

1hr 1min

21 Jun 2018

Podcast cover

55. Johan Wiland

I avsnitt 55 av podcasten FD 60 Minuter möter Mårthen Bergman Hammarbys Johan Wiland. Det blir ett samtal om chocken under hans första träning med Hammarby, deppiga åren i FCK, varför Malmö har det så tufft, hur nära han var att lägga av och huruvida Bajen kan ta guld i år eller inte.

1hr 25mins

18 May 2018

Podcast cover

54. Jesper Arvidsson

I avsnitt 54 av podcasten FD 60 Minuter möter Mårthen Bergman Sirius Jesper Arvidsson. Det blir ett samtal om Stockholmsbilen, att Kjetil Rekdal och Magnus Haglund inte är på hans topplista över tränare, men att Jan Mak toppar den. Om att han inte hade gjort bort sig i Chelsea, att Zinedine Zidane var en uppgradering av Kristian ”Pligg” Bergström och inte minst om hur bitter han är över att karriären inte blivit bättre.

1hr 13mins

11 May 2018

Loading