OwlTail

Cover image of Graus Garage

Graus Garage

Christian Grau inviterer gæster i studiet til en snak om biler og musik.Graus Garage præsenteres i samarbejde med Bilbasen.dk

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

‘Graus Garage': Tomas Villum Jensen

Tomas Villum Jensen, skuespiller, filminstruktør og producent, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på Tomas's fascination af biler.

1hr 17mins

7 Feb 2017

Rank #1

Podcast cover

‘Graus Garage': Henrik Milling

Henrik Milling, dansk musikproducer, tv- og radiovært, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på hans fascination af biler, en rød Volvo Amazon og en af hans ældste musikalske åbenbaringer fra 80'erne, Yes med ‘Owner Of A Lonely Heart'.

1hr 40mins

24 Jan 2017

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

‘Graus Garage': Lisbeth Østergaard

Lisbeth Østergaard, tv- og radiovært, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på hendes nuværende bil en BMW 320, og en af hendes yndlings køre-numre, Johnson med ‘V8'.

1hr 16mins

10 Jan 2017

Rank #3

Podcast cover

‘Graus Garage': Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen, kendt for De Sorte Spejdere, Zirkus Nemo og som vært på Det Nye Talkshow, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på hans første bil, som var en Volkswagen, og et nummer som kan få døde mennesker til at dø – Lehon Cold med ‘You want it darker'.

1hr 30mins

27 Dec 2016

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

‘Graus Garage': Søren Østergaard

Søren Østergaard, skuespiller og gøgler, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på at han faktisk ikke ville have et kørekort, at hans første bil var en sølvgrå Mazda 323 og sangerinden Dolly Parton med sangen ‘Jolene'.

1hr 5mins

13 Dec 2016

Rank #5

Podcast cover

‘Graus Garage': Le Gammeltoft

Le Gammeltoft, ejer og stifter af Heartbeats, DJ og radiovært, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på bilmærket Fiat, om The Willow Band og om at nærme sig de 40, hvor man er rigtig voksen…

1hr 22mins

29 Nov 2016

Rank #6

Podcast cover

‘Graus Garage': Frederik Lentz Andersen

Frederik Lentz Andersen, moderedaktør for Euroman, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på at Frederik slet ikke har et kørekort, bilmærket Volvo og Dionne Warwick.

1hr 12mins

15 Nov 2016

Rank #7

Podcast cover

‘Graus Garage': Esben Bjerre

Esben Bjerre, radiovært, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på bilmærket Mercedes, bilernes by, slips og Sivas.

1hr 23mins

1 Nov 2016

Rank #8

Podcast cover

‘Graus Garage': Bent Fabricius-Bjerre

Bent Fabricius-Bjerre, komponist og pianis, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på sportvogne, musiknummeret Alley Cat, og landet Spanien.

59mins

18 Oct 2016

Rank #9

Podcast cover

‘Graus Garage': Brian Holm

Brian Holm, tidligere professionel cykelrytter og sportsdirektør, er på besøg i studiet hvor samtalen kommer ind på at være amar'kaner, køre i BMW, David Bowie og lytte til The Jam.

1hr 18mins

4 Oct 2016

Rank #10