OwlTail

Cover image of BFF-podden

BFF-podden

Känner du dig som en dålig kompis? Är din bästis otrogen med en ny bästis? Hur är det att ha bros’? Vill du hitta nya vänner, men vet inte hur? I BFF-podden grottar Tora Bolin, Amelie Dahlbäck och Sofia Neves med hjälp av en gäst ner sig i vad vänskap egentligen är. Vad det innebär att ha och att vara vänner. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

🌱 BESTIES🌱 - Olivia Gateau & Julia Victor

Först ut i vår miniserie BESTIES om två kompisar och deras historia är Olivia Gateau och Julia Victor. Den här härliga duon syns på stan här å där, har den roligaste Youtube-kanalen (@OliviaochJulia) och älskar varandra. Vi djupdyker i deras nära relation som består bl.a. av mycket kärleksförklaringar, mys framför Family Guy och att stötta varandra genom tough times. I och med vår miniserie BESTIES har vi också en sprillans ny Spotify-lista (som heter BFFpodden) där våra poddgäster får lägga in låtar som betytt mycket i deras relation. Lyssna följ och inspireras! 🌹 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

47mins

15 Mar 2018

Rank #1

Podcast cover

🚨 Amso & Sofia 🚨Frågespecial 🚨

Äntligen frågepodd extra allt med Amelie och Sofia! Vi besvarar era frågor om vänskapstrassel, ovänner, deppiga vänner och mycket mycket mer. Puss! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

31mins

1 Mar 2018

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Ji Nilsson <3 heartbreakfree <3

Vi hyllar vår vän Ji Nilssons artisteri och person. Ett djupdyk och väldigt mkt fan-girlande kring Josefinas musik och alla otroliga vänskapsreferenser. Ett samtal om stora ämnen, kärlek i gränslandet, lesbiskhet, kär eller kompiskär osv? Heartbreakfreeee yaaaaall!!!! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

49mins

15 Feb 2018

Rank #3

Podcast cover

✨ Gabrielle Chellig ✨ Stå upp för dig själv!

Gabrielle Chellig - Instagram gurun och karaoke queen hänger med oss BFF-podden 🦋 Gabrielle berättar för oss om att vara bäst på Nicki Minaj-rap-karaoke och styrkan i att fake it till you make it - både på scen och för att våga mer in life. Sedan pratar vi om kraften i att bryta med vänner och avsluta destruktiv vänskap och att vara snäll mot sig själv. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

49mins

1 Feb 2018

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Hanna Stenman - Furry Love!

VI ÄR TILLBAKA! Till första avsnittet på säsong 2 har vi bjudit tillbaka den magiska konstnären och serietecknaren Hanna Stenman. Vi snackar såklart nyårslöftemn men också masterarbete-blues, att chilla, att göra en kul grej varje dag och självklart Storm - Hannas nya bff. För kom ihåg - some angels choose fur instead of wings. PUSS! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

37mins

17 Jan 2018

Rank #5

Podcast cover

Tommie X & Julens Mirakel!

Happy holidaze! Creative directorn/stylisten/beautyfantasten å vår vän Tommie X är gäst den här veckan. Vi pratar om JUL, hans vänskapspris Gula Rosen, att fira jul med vänner, Sara Danius, inspirationskällan Camilla, att bli boostad av sina gulliga vänner och julens alla andra mirakel. God jul på er i stugorna önskar vi på BFF-podden 💖 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

30mins

14 Dec 2017

Rank #6

Podcast cover

Emilie Ebbis Roslund & ⭐️Sex⭐️

Denna vecka har vi bästa Emilie Ebbis Roslund som gäst, känd från bl.a. egna podcasten Singelrådet, sina instastorys &amp; livesändningar samt som en perfekt journalist. Vi pratar om hur sex hanteras bland vänner - hur pratar vi om sex, njutning å intimitet egentligen? Vad berättar vi för varandra? Hur definierar vi oss socialt med hjälp av roliga sexanekdoter? Å är det alltid så roligt som det låter? I sann decemberanda är vi babbliga å fnissiga. Tune in små tomtar See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

26mins

7 Dec 2017

Rank #7

Podcast cover

Hanna Johansson & The Bliss of Friendship

Den här veckan i BFF-podden blir det novembergos i form av vår gäst - skribenten, researchern och journalisten Hanna Johansson! Vi pratar om "goda bekanta", Änglagård, integritet, hur man formas till att bli en kompis-typ, myten om villkorlösa relationer, gruppchattar och hur det var där egentligen mellan åldrarna 2-4 år (STARKT). Hanna Johansson talar och vi lyssnar. &lt;3 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

34mins

30 Nov 2017

Rank #8

Podcast cover

Senait Tesfai - & Squad Goals

Den här veckan pratar vi om GÄNG. Med oss har vi projektledaren, kulturpersonligheten och vår vän Senait Tesfai. Den gyllene gruppen som vissa har som verkar skoj, men hur är det egentligen däri? Vi babblar om gruppdynamik, att va på kanten i ett gäng, att vara ledaren, logistik på resor, att skapa gruppregler och gruppchattars otroliga betydelse. Häng med för här går det undan! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

41mins

22 Nov 2017

Rank #9

Podcast cover

❤ Aida Wondimu ❤ & Fomo!

FOMO WHAT'S GOOD?!! Om den vidriga eller mest vanliga känslan "fear of missing out".Är det något vi enbart förknippar med piniga känslor av att vägra gå miste om allt kul, eller är det en naturlig instinkt att vilja känna sig som en del av sitt allra mest precious sammanhang? Vad gör instastories med våra bakishjärtan en söndagmorgon egentligen? Tune in och hör vår gäst mångsysslaren och vännen Aida Wondimu våndas i att omfamna känslan av att vilja höra till. God lyssning! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

42mins

15 Nov 2017

Rank #10