OwlTail

Cover image of Motocast

Motocast

Motocasts er Danmarks førende podcast indenfor Motocross. Her er altid højt humør, eksklusiv insiderviden og de bedste tilbageblik på sporten.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

#22 - MXoN optakt. Mikkel Haarup, Bastian Bøegh Damm, Emil Larsen.

Motocast er tilbage - med lidt signalproblemer, det beklager vi! Men Motocross of Nations er på tapetet i denne weekend - og vi varmer op til årets løb ved at snakke med 2/3 af det danske hold, nemlig Bastian Bøegh Damm og Mikkel Haarup, og selvfølgelig landstræner Emil Larsen.

59mins

23 Sep 2021

Rank #1

Podcast cover

Motocast Showet #1 - TKO, Gryning, Wendelboe

I første udgave af Motocast Showet besøger jeg Mathias Gryning, der fortæller om hans oplevelser til dette alternative Danmarksmesterskab i år. Mikkel Wendelboe fra MX-Index ringer ind og beretter fra afdelingen i Mors.Og så ringer vi til Danmarks bedste crosskører, 2 gange VM bronzevinder og 1 gang VM sølvvinder, Thomas Kjer Olsen, der fortæller om hans status før VM genoptager i Italien den kommende weekend.

1hr 15mins

2 Sep 2020

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Hele Historien #12 - En ny vej

Tiden var kommet til, at Rasmus måtte indstille sin aktive karriere, og en ny måtte påbegyndes.Han identificerede hurtigt, at det han var bedst til var Motocross - og en ny kometkarriere var undervejs.Sponseret af:Søhus TattooDonér til Motocast:Mobile Pay: 23 888 192www.paypal.me/motocast

1hr 22mins

3 Jul 2020

Rank #3

Podcast cover

Hele Historien #11 - Nu er det tid

Mange ville nok have ment, at Rasmus burde have stoppet karrieren efter sit danmarksmesterskab i 2012 - men det var ikke nok for ham.

58mins

19 Jun 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Hele Historien #10 - Det største

I sorgens tid for familien Krogh Jørgensen, har Rasmus ét eneste mål, og han sætter alt ind på at realisere det.

59mins

12 Jun 2020

Rank #5

Podcast cover

Hele Historien #09 - Comeback

Efter et år på sidelinjen, og med en dom fra lægerne om, at han aldrig ville køre motocross igen, havde Rasmus kæmpet sig tilbage på motorcyklen. På rekordtid havde han nået et niveau, som ikke engang 1% af andre nogensinde når til.Det var tid til Rasmus’ comeback.

48mins

5 Jun 2020

Rank #6

Podcast cover

Hele Historien #08 - Du kommer aldrig til at køre igen

På vej til genoptræning af sit knæ, op mod sin første sæson i VM-serien, bliver Rasmus kørt ned i trafikken.Med ét var drømmen knust – og Rasmus skulle finde sig til rette i en tilværelse med et handicap, uden motocross, fremtidsudsigter eller håb.Præsenteret i samarbejde med:www.stratuswear.dk - for 50% rabat, brug koden "motocast"Søhus Tattoo v/ Morten Jørgensen - www.s-hustattoo.dk

49mins

29 May 2020

Rank #7

Podcast cover

Hele Historien #07 - "Jeg vil gøre alt"

Efter et hårdt år i 2008, gik Rasmus op til 2009 igennem en løsrivelse.Fra gamle sponsorer, sin trygge base og sin far.Året 2009 skulle blive året, hvor Rasmus bragede ind på VM-scenen i en vanvittig debut – og også året, hvor drømmen blev knust.

1hr 6mins

22 May 2020

Rank #8

Podcast cover

Hele Historien #06 - En kamp

Billedet til det her afsnit er et symbol på Rasmus' år 2008. Det er taget til EM i Randers, hen mod slutningen af et år hvor intet var gået hans vej. Og til EM i Randers, et år efter hans hidtil største triumf, lå han til at gøre det igen. Endelig en optur. Men det endte med ansigtet begravet i hænderne. Foran tusindvis af danske fans. 2008 er året Rasmus helst ikke vil tænke på, men som han nu kan se, at han lærte allermest af.

38mins

15 May 2020

Rank #9

Podcast cover

Hele Historien #05 - Vejen er banet

Den vilde sæson 2007 fortsætter – og tiden er kommet til Rasmus’ første EM. Og så endda i Danmark. Rasmus leverer en debut, der efterlader publikum mundlamme, og vejen til Factory Suzuki er slået fuldstændig fast.Stiger det det unge stjernefrø til hovedet?

35mins

8 May 2020

Rank #10