OwlTail

Cover image of Skriv en bok om det

Skriv en bok om det

Har du lyst til å dele noe du har lært, eller noe du er interessert i med andre? Være en som inspirerer, en som blir intervjuet, som holder foredrag og som lever av det du liker best å drive med? Da er det smart å skrive en sakprosabok. En bok som kan hjelpe og inspirere andre – samtidig som den skaper nye muligheter for deg som forfatter.I denne podcasten lærer du hvordan du kan finne ditt budskap, hvordan du skriver en bok om det og hvordan du kan bruke den boken til å skape akkurat det livet du drømmer om.Å skrive en sakprosabok vil gi deg en solid plattform for alt annet gøy du har lyst til å drive med. Perfekt for deg som er en coach, leder eller gründer. Og for deg som har store mål, eller som drømmer om å jobbe med noe du er genuint interessert i.  Podcasten ledes av forfatter, gründer og forlegger Tina Holt. Og det handler om alt fra budskap, bøker og business til selvutvikling, spiritualitet og sunn livsstil. Å skrive en bok kan endre livet ditt. Her får du vite hvordan du kan gjøre det på en effektiv og inspirerende måte. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Hvordan starte å skrive en bok?

Mange som drømmer om å skrive bok, starter med nettopp det: å skrive bok. Og det er jo helt naturlig å tenke at det er måten å gjøre det på, men det er noe annet du bør gjøre først. Å bare starte å skrive er nemlig en klassisk nybegynnerfeil, og i denne episoden skal jeg fortelle deg hvorfor. Samtidig gir jeg deg 5 enkle steg for å sikre deg den aller beste starten på ditt bokprosjekt.Shownotes finner du her: https://www.tinaholt.no/9Still spørsmål om Forfatterprogrammet her: https://www.instagram.com/forfatterprogrammet/Sett deg direkte på venteliste her: https://www.tinaholt.no/forfatterprogrammetFølg Tina på Instagram her: https://www.instagram.com/tina_holt_/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

24mins

12 May 2022

Rank #1

Podcast cover

Dette kan stoppe deg fra å bli forfatter

Har du veldig lyst til å skrive bok, men så er det hele tiden noe som stopper deg? Kanskje du har for liten tid, for lite energi, eller er redd for hva andre skal si? Dette skjer med de fleste av oss! Hemmeligheten bak, hvordan DU kan få det til likevel får du i denne episoden.Og her er en invitasjon til deg: Torsdag 20. januar holder jeg min mest populære workshop digitalt og helt gratis. Hold av plassen din her: https://www.tinaholt.no/bliforfatter Shownotes finner du her: https://www.tinaholt.no/8 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

26mins

13 Jan 2022

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Skrivemodus for uinspirerte dager

Kanskje du kjenner deg igjen i dette: Du har kjempelyst til å skrive bok, men likevel klarer du ikke finne tid til å sette deg ned og skrive? Eller så kommer ikke ordene ut når du først ha satt deg ned… du blir kanskje bare sittende og stirre på tastaturet?Høres det kjent ut? Da har jeg 3 magiske skrivenøkler som kan hjelpe deg med å få fullført manuset ditt! Og de får du i denne episoden.Jeg holder forresten noen få digitale workshops i året, og neste er 20. januar. Hold av plassen din her: https://www.tinaholt.no/bliforfatterShownotes finner du her: https://www.tinaholt.no/7 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

22mins

14 Dec 2021

Rank #3

Podcast cover

Hvilken idé skal du gå for først?

Føles det som at du har altfor mange ideer? At du har flere bøker du har lyst til å skrive, kurs du vil lage, foredrag du vil holde og masse spennende ting du har lyst til å få til? Da er denne episoden for deg! Her skal vi snakke om hvordan du kan velge hvilken idé du skal gå for først.Jeg holder digitale foredrag et par ganger i året og neste er 20. januar. Hold av plassen din her: tinaholt.no/bliforfatterShownotes finner du her: https://www.tinaholt.no/6 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

24mins

30 Nov 2021

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Dette ser forlagene etter

Hvert eneste år får forlagene i Norge tilsendt veldig mange manus. Derfor er det utrolig viktig at du skiller deg ut i mengden. Og for at du skal få boken din antatt, må du vite hva forlagene ser etter.I denne episoden har jeg samlet innsidetips fra flere forlagsredaktører i de største forlagene i Norge. Du får også vite hva jeg ser etter når jeg vurderer forfattere til mitt eget forlag nor-agency.no. Her får informasjonen du trenger for å bli publisert på det forlaget du drømmer om.Har digitale foredrag eller workshops et par ganger i året og neste er 20. Januar. Hold av plassen din her: tinaholt.no/bliforfatterShownotes finner du her: https://www.tinaholt.no/5 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

23mins

16 Nov 2021

Rank #5

Podcast cover

5 grunner til å skrive bok NÅ

Er du i tvil om du burde skrive en bok? Da kan denne episoden hjelpe deg med nettopp det. Kanskje er du sånn som meg, som har drømt om å skrive bok veldig lenge. Eller kanskje har du nylig blitt nysgjerrig på hva det vil si å skrive en type sakprosabok. Hvis du har et ønske inni deg – en slags gnist, en tanke eller en idé om at du har lyst til å skrive en bok – så tror jeg det er meningen at du skal gjøre det. Jeg sier det med et lite glimt i øyet, men at alle kan skrive bok, det vet jeg😘 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

25mins

20 Sep 2021

Rank #6

Podcast cover

Hvordan finne den perfekte tittelen

Mange tror at det viktigste ved en boktittel er at den er vakker og inspirerende. Men i en sakprosatittel er ikke det nok. Den må også inneholde noe som viser leseren at det er nettopp denne boken hun leter etter. Lag en tittel som gjør at boken din når ut til de du ønsker å nå. Tipsene du trenger får du i denne podcastepisoden. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

22mins

14 Sep 2021

Rank #7

Podcast cover

Prosessen fra idé til ferdig bok

Å skulle skrive en bok, uten å ha skrevet en bok før, kan føles som en lang reise, hvor du ikke aner hvor du skal, eller hva du kan møte på på veien.I denne episoden er jeg din reiseleder, som sørger for at du har papirene i orden, og at du kommer deg trygt frem.I denne episoden vil du lære følgende:Reisen til min metode (1:02)Overordnet om de fire stegene (05:40)Steg 1 – Planlegging (07:30)Steg 2 – Skrive (11:18)Steg 3 – Redigere (14:46)Steg 4 – Publisering (15:22)Shownotes finner du her: https://www.tinaholt.no/2 Gratis guide med skrivetips finner du her: https://www.tinaholt.no/skrivemodus See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

28mins

7 Sep 2021

Rank #8

Podcast cover

Hvorfor skrive sakprosa?

Sakprosaens verden er en verden av uante muligheter for deg som er interessert i å utvikle deg både personlig og faglig, og for deg som vil dele noe viktig i en bok. Alle kan, og burde, bli en sakprosaforfatter😉 I denne episoden kan du høre mer om hvorfor du burde bli en forfatter, hvilke muligheter som kan dukke opp og hva slags type bøker sakprosabøker er.Ta forfattertesten her: https://www.tinaholt.no/forfattertestShownotes finner du her: https://www.tinaholt.no/1 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

24mins

31 Aug 2021

Rank #9

Podcast cover

Trailer

Velkommen hit til podcasten Skriv en bok om det! Er så glad for at du er her og vil vite mer om å skrive en superbra bok. Jeg heter Tina Holt og er forfatter og mentor – og driver et helt unikt forlag for sakprosaforfattere som vil dele noe viktig. I denne podcasten kommer jeg til å snakke mye om hvordan du finner ditt unike budskap og skriver en bra bok som et forlag vil utgi. Men også mer generelt om selvutvikling, bra livsstil og ny kunnskap. De siste årene har jeg jobbet med hundrevis av damer som har store drømmer, og et mål om å skrive en bok som kan inspirere andre. Og i denne podcasten får du mine aller beste tips samlet på ett sted. For jeg vil at DU skal skrive boken din. Det å skrive en sakprosabok kan skape så uendelig mange muligheter for deg, og berike livet ditt på uante måter. Drømmer du om å kunne leve av noe du er genuint interessert i å drive med? Kanskje få spennende oppdrag som konsulent, foredragsholder, coach eller ekspert? Da er denne podcasten perfekt for deg. Verden venter på din bok.Ta forfattertesten her: https://www.tinaholt.no/forfattertestShownotes finner du her: https://www.tinaholt.no/0  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

9mins

16 Aug 2021

Rank #10