OwlTail

Cover image of Dobbeltmordet

Dobbeltmordet

I 1948 blev det pæne ægtepar Jacobsen brutalt myrdet i deres herskabelige lejlighed på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Af mange mystiske spor var der blandt andet placeret en stok på hver lig, og sagen er siden blevet danmarkshistoriens største uopklaret mordgåde. Hjælp os med at samle samtlige teorier om Dobbeltmordet: Kontakt os på dobbeltmordet@dr.dk, telefon 35 20 30 10 eller per brev til DR Byen, Emil Holms Kanal 20, 0999 Kbh., mærket "Dobbeltmordet" Tilrettelæggelse: Julie Thing & Mads Petter Kühnel.Manuskript og instruktion: Thomas Bjerregaard Nielsen. Fortæller: Margaret Lindhardt. Redigering: Mikkel Rönnau. Redaktør: Rune Sparre Geertsen.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Warning: This podcast is a series podcast

This means episodes are recommended to be heard in order from the very start. Here's the 10 best episodes of the series anyway though!

Podcast cover

Dobbeltmordet Eps. 1 - Røde tulipaner

Drabsdagen betyder meget for Doris, som hvert år tænder lys for at mindes ægteparret Jacobsen. Før vi begynder at afdække forskellige teorier om, hvad der skete for næsten halvfjerds år siden, skal vi også lige have styr på, hvad vi er helt sikre på."Forfatteren Peer Kaae har ikke ønsket at medvirke i programmet".

26mins

26 Feb 2017

Rank #1

Podcast cover

Dobbeltmordet Eps. 2 - Spåkællinger

Julie er hjemme og besøge Suzanne Wowern, som i tidens løb har samlet sit eget arkiv om Dobbeltmordet. Suzanne føler, hun har en helt særlig forbindelse til Fru Jacobsen og har drømt, at hun var Inger Margrethe i dødsøjeblikket. I mens finder Mads Petter endelig en vigtig mappe på Rigsarkivet. I mappen ligger rapporter, som antyder, at Fru Jacobsen nok så en anden mand.

27mins

5 Mar 2017

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Dobbeltmordet Eps. 3 - En fandens karl

Fru Jacobsens hemmelige elsker er ikke så hemmelig længere, det er nemlig strømmet ind med henvendelser, som byder ind på Basses identitet. Så i denne episode skal vi have teorien om ham. Samtidig er Julie taget på værtshus for at mødes med en spændende mand, som siger han ved noget."Forfatteren Peer Kaae har ikke ønsket at medvirke i programmet".

29mins

12 Mar 2017

Rank #3

Podcast cover

Dobbeltmordet - Opråb

Ved du noget? Vi samler samtlige teorier om danmarkshistoriens største mordgåde. Intet er for skørt og alle henvendelser vil blive taget seriøst. Alle kan bidrage med noget.

3mins

19 Feb 2017

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Dobbeltmordet Eps. 8 - En mødom er som en rude

Hvad skal der egentlig til for at opklare Dobbeltmordet og er det overhovedet muligt? På baggrund af de seneste 7 episoder, og alle henvendelserne fra borgere som måtte vide noget, har vi nu lavet en helt frisk teori.

33mins

8 Apr 2017

Rank #5