Cover image of OA-podden
News

OA-podden

Updated 4 days ago

News
Read more

Her finner du alle podkastene fra Oppland Arbeiderblad.

Read more

Her finner du alle podkastene fra Oppland Arbeiderblad.

Cover image of OA-podden

OA-podden

Latest release on Sep 18, 2020

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 4 days ago

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Rank #1: OA-podden med Jørn Wroldsen og Torvild Sveen

Podcast cover
Read more

- En eventyrlig utvikling, sier Gjøvik-ordfører Torvild Sveen om den tidligere høgskolen i byen som i dag er NTNU Gjøvik. Om viserektor Jørn Wroldsen framskriver utviklingen i takten til nå, vil universitetet om 20 år ha 12.000 studenter, 12-1300 ansatte og fylle hele Kallerud-platået med bygg. Allerede om noen uker starter byggingen av 3000 nye kvadratmeter på campus. Dette og mye mer kan du høre i denne utgaven av OA-podden. 

Sep 18 2020

52mins

Play

Rank #2: Backstage - 73 - Anniken Ottersen Lindbak

Podcast cover
Read more

1950-tallets harmonier klinger godt i ørene til Anniken Ottersen Lindbak fra Raufoss og hennes medentusiaster i vokalgruppa Attitunes. Men det er ikke bare leggevann og hårruller som står i hodet på raufossingen:  Hun er i tillegg levende opptatt av å produsere levende kunst og underholdning på såvel hesteryggen og musikkscena som i dubbestudio.

Sep 14 2020

58mins

Play

Rank #3: OA-podden live

Podcast cover
Read more

– Min første tanke var at dette var forferdelig, sier tidligere ordfører Bjørn Iddberg om funnet av metangass på Huntonstranda. I OA-podden forteller han om hele prosessen og hvordan advarselen fra 1993 kunne bli glemt. Intek-sjef Anita Hager forteller om hvordan vi skal få 20.000 nye arbeidsplasser i Innlandet de neste årene, og varaordfører Anne Bjertnæs i Gjøvik ser spennende muligheter i framtida. 

Sep 11 2020

52mins

Play

Rank #4: OA Podden med Mette Foss Dalseg

Podcast cover
Read more

Det er få jenter som velger industriteknologi. Men nå har vi to og vi jobber med å få flere, sier Mette Foss Dalseg, leder av Læringsfabrikken på Raufoss. Onsdag tok hun i mot statsminister Erna Solberg for å vise frem det unike undervisningstilbudet som binder industri, forskning og utdanning sammen i Innlandet. Foss Dalseg snakker også om korona og kultur med parhestene Stina Håkensbakken Roland og Erik H. Sønstelie i dagens utgave av OA Podden.

Sep 04 2020

1hr 2mins

Play

Rank #5: Backstage - 72 - Silvertone

Podcast cover
Read more

Et tilfeldig møte med en en haiker i Østerdalen resulterte i plateinnspilling med mannen bak Alexander Rybaks største hits for totningene i Silvertone.  

Aug 31 2020

51mins

Play

Rank #6: OA Podden med Tom Søgård

Podcast cover
Read more

Idyllisk ved Mjøsas redder skulle det bygges hundrevis av nye boliger og et kulturhus.  Direktør Tom Søgård i Gjøvik og omegn boligbyggelag hadde store planer på Hunton-stranda. Men jorda er så full av metan at området er ubeboelig. I denne utgaven av OA Podden snakker Søgård om skuffelsen, om byutvikling og om parkanlegget Hunton bør  gi noen millioner til.

Aug 28 2020

1hr 2mins

Play

Rank #7: Sommer uten sensur 3 #6

Podcast cover
Read more

Sesongavslutning der Nora har skrevet brev til presidenten og opplever en voldsom dragning mot boller. Marie har også mye på asjetten og blir stilt overfor vanskelige utfordringer. 

Aug 26 2020

47mins

Play

Rank #8: OA Podden med Mari Cathrine Brostuen Hagen

Podcast cover
Read more

Mari Cathrine Brostuen Hagen, kjent profil i Vestopplands kulturliv, klinket til mot kulturdekningen i Oppland Arbeiderblad. Det satte fyr både på debattspalter og sosiale medier. OA Podden inviterte henne som denne ukens gjest. Debattredaktør Stina Haakensbakken Roland er ringdommer når MC møter ansvarlig redaktør og daglig leder Erik H. Sønstelie til dyst i podkast-studioet. Men trioen tar også for seg andre ting fra ukens nyhetsbilde - både skolestart, korona-smitten og streikefaren er temaer det snakkes om.

Aug 21 2020

1hr 18mins

Play

Rank #9: Sommer uten sensur 3 #5

Podcast cover
Read more

Marie forteller om en skummel Tinder-date, mens Nora har vært på en båttur som holdt på ende med at hun matet fiskene i havet. Begge to begynner å bli lei av mobiltelefonene sine og så blir det en saftig Ukas hemoroide og vel så bloddryppende Kill, fuck, marry.

Aug 19 2020

50mins

Play

Rank #10: Backstage - 71 - Simen Strand

Podcast cover
Read more

Livet har vært en eneste solid trommehvirvel for Simen Strand som har valgt det dristige trekket å mer eller mindre leve av å spille trommer. Hva har han ofret for å leve slik han ønsker og hvem har han å takke for at han slipper å leve streit? Det blir også tid til litt herlig tromme- og Kiss-nerding, så party on!

Aug 17 2020

58mins

Play