OwlTail

Cover image of Ferry Maat's Soulshow Live

Ferry Maat's Soulshow Live

Ferry Maat brengt vanuit zijn Mancave Studio op Bonaire iedere donderdag een nieuwe Soulshow. De beste Soulshow Classics, nieuwe tracks en anekdotes uit al die jaren dat het programma al uitgezonden wordt (sinds 1973). Beluister hier de nieuwste Soulshows. Meer Soulshow horen? Je kunt 24 uur per dag luisteren naar Soulshow Radio: soulshow.nl

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 7 juli 2022

This is the Soulshow.... with Ferry Maat it feels so right... Welkom bij weer een nieuwe aflevering van de Soulshow. We starten deze LIVE Soulshow met Ferry's favoriete band Earth, Wind & Fire. Er zijn leuke verzoeken en een bijzonder fragment uit 1983. Guyon Da Silva Solis is aanwezig bij een Live concert waarvan hij ook de TIP van de week geeft. En Ferry heeft natuurlijk zijn best gedaan om ook een paar mooie nieuwe tracks toe te voegen aan deze lekkere twee uur durende Soulshow.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

2hr 1min

10 Jul 2022

Rank #1

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 30 juni 2022

Het is de donderdag na de tropische storm die gelukkig langs Bonaire raasde. Weer of geen weer, the Soulshow must go on! Vandaar deze aflevering in twee aparte delen . We trappen af met een klassieker van Tavares en hoor je de nieuwe Cool Million. Guyon Da Silva Solis heeft zijn best gedaan voor een prachtige track van de week, is er een mooie BVD Mix en is er aandacht voor Luther Vandross omdat 1 juli zijn sterfdag is.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

2hr

3 Jul 2022

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 23 juni 2022

Airco aan? Check!! Oorwarmers op? Check!!Airco aan? Check!! Oorwarmers op? Check!! Vanuit de Mancave Studio op het tropische Bonaire weer een Live-Soulshow. Vandaag een denderende opening met The Isley Brothers. Verder bij de verse tracks o.a. de nieuwe van Stevie Wonder en hoor je Franky Beverly & Maze - Live in New Orleans. N-joy de Bonaire Live-Soulshow recast; download en bewaar ‘m🌴😉🌴Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

2hr

26 Jun 2022

Rank #3

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 16 juni 2022

Welkom bij een gloedjenieuwe Ferry Maat Soulshow. We trappen af met vriend van de show, helaas niet meer onder ons, George Duke. Ferry heeft onverwacht bezoek op het eiland Bonaire en daar is hij niet zo blij mee. Wel met de vele mooie nieuwe tracks en verzoeken voor dat onverwachte bezoek. Natuurlijk is er de Tip van Guyon en er een geweldige BVD mix gemaakt door DJ Foefur.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

1hr 58mins

19 Jun 2022

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 9 juni 2022

Het is weer donderdag en jawel, de Soulshow dendert weer lekker door de speakers! We trappen af met Friends van Shalamar en Ferry vertelt over zijn vriendenclubje in Bonaire. Je hoort de beste gouwe ouwe Soulshow Classics, er is een BVD Mix en natuurlijk weer mooie nieuwe tracks. Luister ook 24 uur per dag naar de beste Soulshow platen via soulshow.nl Heb je SONOS, zoek dan met de zoekbalk bij stations in jou Sonos App naar Soulshow, dan kom je deze vanzelf tegen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

2hr

12 Jun 2022

Rank #5

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 2 juni 2022

Welkom bij deze nieuwe aflevering van de Ferry Maat Soulshow. We beginnen deze alweer 49e jaargang met The Philadelphia International All-stars. En er is een jarige vanavond, Earl Young, de drummer van The Trammps die de uitvinder was van “Four on the Floor”, het bekende drumritme dat je hoort bij de Trammps en ook bij veel andere disco nummers. Hij is 82 jaar geworden. Verder nieuwe Tracks, Soulshow Classics, Guyon heeft een geweldige TIP van de week en er is een fijne BVD Mix.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

2hr

5 Jun 2022

Rank #6

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 26 mei 2022

Welkom bij alweer een nieuwe Live Soulshow vanaf Bonaire. Ook deze keer weer 2 uur met de beste Soulshow Classics en nieuwe tracks. Vandaag voor de verandering eens geen BVD-mix, maar een prachtige live opname van Luther Vandross gemaakt in februari 2003 in de Radio City Music Hall, New York. Njoy!!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

1hr 59mins

29 May 2022

Rank #7

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 19 mei 2022

Welkom bij een nieuwe Soulshow, aflevering 19 mei 2022. De show start met The Brothers Johnson. Er zijn deze week volop nieuwe platen. Verder een mooi verhaal van Guyon Da Silva Solis over een bezoek van Herbie Hancock bij Ferry thuis en natuurlijk zijn tip van de week. De BVD Mix is gemaakt door DJ Swa. En…… je hoort natuurlijk weer de allerbeste Soulshow Classics. Veel plezier!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

2hr

22 May 2022

Rank #8

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 12 mei 2022

It's the Soulshow, where the funk feels right - Tonight's The Night, dat zijn de klanken van T-Connection waarmee we deze Soulshow starten. Verder hoor je natuurlijk de beste Soulshow Classics en een aantal nieuwe tracks waaronder een productie van Ben Liebrand. Uit de archieven van de Bond Van Doorstarters (BVD) komt een fijne mix van René van Schoot. Luister ook 24 uur per dag naar Soulshow Radio via soulshow.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

2hr

15 May 2022

Rank #9

Podcast cover

Soulshow Live vanaf Bonaire 5 mei 2022

5 mei 2022, de dag dat Ferry Maat en zijn vrouw 4 jaar geleden vertrokken naar het mooie Bonaire. Het is dan ook alweer de 50ste Soulshow Live vanaf Bonaire. In deze Podcast hoor je veel nieuwe muziek en natuurlijk de mooiste Soulshow Classics. Guyon Da Silva Solis is er weer met de track van de week, hoor je een Classic BVD Mix van dj Ed en is er een emotionele brief binnen gekomen vanuit België. Kortom, genoeg redenen om te luisteren.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

2hr 2mins

8 May 2022

Rank #10