OwlTail

Cover image of Kaikille teille
Society & Culture
Places & Travel

Kaikille teille

Updated 3 days ago

Society & Culture
Places & Travel
Read more

André Noël Chakerin isännöimässä podcastissa pureudutaan suomalaisuuden ja teillä liikkumisen ytimeen: maisemiin, matkan tekoon, tarinoihin ja kulttuuriin. Jokaisessa jaksossa kuullaan ajankohtaisen ja mielenkiintoisen vieraan tarinoita autoilevasta Suomesta.Podcastin tarjoaa Suomen suurin huoltoasemaketju Neste.

Read more

André Noël Chakerin isännöimässä podcastissa pureudutaan suomalaisuuden ja teillä liikkumisen ytimeen: maisemiin, matkan tekoon, tarinoihin ja kulttuuriin. Jokaisessa jaksossa kuullaan ajankohtaisen ja mielenkiintoisen vieraan tarinoita autoilevasta Suomesta.Podcastin tarjoaa Suomen suurin huoltoasemaketju Neste.

Best weekly hand curated episodes for learning

Cover image of Kaikille teille

Kaikille teille

Latest release on Aug 17, 2016

Best weekly hand curated episodes for learning

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 3 days ago

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Rank #1: Kaikille Teille: Jorma Uotinen

Podcast cover
Read more
Kaikille teille –podcastin uusimmassa jaksossa Andrén vieraana kuullaan tanssijana, koreografina sekä laulajana tunnetuksi tullutta Jorma Uotista. Paina siis ”play” ja kuuntele miksi Jorma rakastaa autolla ajamista ja minkälainen taideteos syntyi erään kerran ratin takana.

Aug 17 2016

11mins

Play

Rank #2: Kaikille teille: Jarkko Tamminen

Podcast cover
Read more
Naurulta ei voi välttyä tuoreimman Kaikille teille -jakson parissa, kun André saa vieraakseen valovoimaisen esiintyjän ja imitaattorin, Jarkko Tammisen. Jarkko on imitoinut urallaan yli sataa suomalaista julkisuudenhenkilöä ja paljastaa nyt, kenet heistä hän mieluiten ottaisi mukaan pitkälle automatkalle. Jaksosta selviää myös mistä Jarkon pitkä ura on saanut alkunsa ja mitkä kaikki kirjaimet hänen ajokortistaan löytyy.

Jul 22 2016

26mins

Play

Similar Podcasts

Erehdysekspertti

Historian nurkkapöytä

Jussi Heikelä

Ajatuspaja Libera

Anonyymit kotikiusatut.

Ali Show

Suomen Kuvalehti

Ruokatunti

ATK-hetki

Roman Schatzin Maamme-kirja

EVA Virkku

Tiedetuokio

Luontoilta

Mätäkuu Podcast

Tuija Pehkonen

Rank #3: Kaikille teille: Anne Berner

Podcast cover
Read more
Kaikille teille podcastin kymmenennessä jaksossa André saa vieraakseen liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin, jonka tausta on vahvasti yrittäjyydessä: hän on toiminut sukunsa perheyrityksen – Vallila Interiorin – johdossa vuodesta 1989 lähtien. Uransa alussa hän kuitenkin ajoi vuosittain 70 000 kilometriä esitellen yrityksen kankaita ympäri Suomea ja hänellä onkin kerrottavanaan monta mielenkiintoista tarinaa vuosien varrelta aina autokouluajoista saakka. Jaksossa André ja Anne keskustelevat muun muassa yrittäjyydestä ja liikenneinnovaatioista, Suomen ja Sveitsin liikennekulttuurien yhteneväisyyksistä ja eroavaisuuksista sekä ylinopeussakoista. Mutta mitä mieltä ministeri on Suomen sakotusjärjestelmästä ylinopeussakkojen osalta? Kuuntele ja saatat yllättyä.

Jun 30 2016

17mins

Play

Rank #4: Kaikille teille: Jussi Raittinen

Podcast cover
Read more
Pitkän linjan muusikko Jussi Raittinen tunnetaan soolouransa sekä The Boys –yhtyeen lisäksi monien kappaleiden sanoittaja-säveltäjänä sekä sovittajana. ”The Absolute Rock Legend of Finland” – kuten André Jussia kutsuu – aloitti uransa vuonna 1960 ja onkin ollut tien päällä jo huikeat 56 vuotta, joiden aikana hän on ehtinyt kiertämään Suomea ristiin ja rastiin keikkamatkoilla – mutta ei kuitenkaan koskaan kuskin paikalla. Kahden musiikkimiehen keskustelun tuoksinnassa selviää muun muassa, miksi Jussin oma autoilu-ura kesti ainoastaan viisi päivää ja miksi eräs keikkamatka Ylihärmään on yksi hänen uransa ikimuistoisimmista.

May 26 2016

24mins

Play

Most Popular Podcasts

The Joe Rogan Experience

TED Talks Daily

The Tim Ferriss Show

The Daily

Stuff You Should Know

Oprah's SuperSoul Conversations

Armchair Expert with Dax Shepard

Rank #5: Kaikille teille: Bettina Sågbom

Podcast cover
Read more
”Suomessa usein tuntuu tosi vaaralliselta mennä tien yli”, kertoo Bettina S. –keskusteluohjelmasta sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta tuttu Bettina Sågbom. Kaikille teille -podcastin kahdeksannen jaksossa Andrén ”yhteiskunnaliseksi näkijäksi” tituleerama Bettina antaa suomalaisten autoilijoiden kuulla kunniansa, mutta muistattaa toisaalta että autoilukulttuurissamme on myös paljon hyvää. Bettina kertaa jaksossa niin kauneimpia kuin dramaattisimpia tien päällään kokemiaan hetkiä raadollisen rehellisesti, mutta missä ja milloin Suomen teiden varsien maisemat ovat hänen mielestään upeimmillaan?

May 09 2016

28mins

Play

Rank #6: Kaikille teille: Juhani Tamminen

Podcast cover
Read more
Tällä kertaa André saa vieraakseen suuren jääkiekkomiehen Juhani "Tami" Tammisen. Koko häkki täyttyy energiasta, kun Aurinkokuningas kertoo Andrélle, mikä on hänen ikimuistoisin jääkiekkojoukkuematkansa ja minkä tien hän osaa ajaa omien sanojensa mukaan vaikka silmät sidottuna, keskellä yötä ja takaperin. Arvaatko miksi HIFK:n jääkiekkojoukkueen bussimatka Poriin 1974 on jäänyt Tami Tammiselle kaikista ikimuistoisimpana pelireissuna ja mikä auto on Tamin mielestä yhtä sisukas ja kestävä kuin Suomi?

Apr 22 2016

21mins

Play

Rank #7: Kaikille teille: Kaj Kunnas

Podcast cover
Read more
Andrén vieraana on tällä kertaa energinen urheilutoimittaja Kaj Kunnas, joka tosin perheensä mielestä on aivan liian hidas ja puhelias kuski. Tämä kaksikielinen sanaseppo paljastaa, miksi Volvo ei olekaan ruotsalainen. Kuuntele, ketä rallikuskia Kaj fanittaa ja mitä sattumuksia kävi Kunnaksen perheen tehdessä 70-luvulla automatkan Neuvostoliittoon? Ja mitä tekemistä sukkahousuilla oli matkan kanssa?

Apr 05 2016

34mins

Play

Rank #8: Kaikille teille: Aki Riihilahti

Podcast cover
Read more
Viidennessä jaksossa Andrén kanssa tarinoi valovoimainen Aki Riihilahti. Hän muistelee jalkapallouransa aikaisia pelimatkoja, joihin kuului olennaisesti räävitön huumori ja takapenkin korttirinki. Akin mukaan “kun on viettänyt puolet elämästään tien päällä, oppii katsomaan asioita eri perspektiivistä.” Jaksossa innostutaan myös puhumaan ranskaa ja kuullaan, kenet Aki ottaisi mukaan ajomatkalle Helsingistä Inariin. Osaatko arvata, mikä suomirockin klassikkokappale on ex-jalkapalloilijan mielestä parasta kuunneltavaa automatkoille?

Mar 23 2016

24mins

Play

Rank #9: Kaikille teille: Esko Aho

Podcast cover
Read more
Neljännessä jaksossa Andrén vieraaksi saapuu politiikan konkari ja Pohjanmaan kasvatti - entinen pääministerimme Esko Aho. Suomea 18-vuotiaasta asti kiertäneenä hän uskoo, että aina ei kannata noudattaa annettuja sääntöjä, sillä vain silloin syntyy elämyksiä. Kuulemme nostalgisia tarinoita sattumista tien päältä sekä kotimaasta että ulkomailta. Mitä tapahtui, kun Eskon auton tankki tyhjeni juuri ennen bensa-asemaa? Entäpä kenet Esko ottaisi mukaan automatkan tiukkaan visailuun?

Mar 09 2016

20mins

Play

Rank #10: Kaikille teille: Marita Taavitsainen

Podcast cover
Read more
Kolmannessa jaksossa Andrén kanssa kahvikupin äärelle istuu koko kansan suosikki Marita Taavitsainen. Luvassa on paitsi tarinoita autoilusta Suomessa ja maailmalla myös spontaania yhteislaulua. Siinä sivussa selviää mikä kappale saa Maritan laulamaan äänensä käheäksi ratin takana.

Feb 27 2016

27mins

Play