OwlTail

Cover image of Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Standard er et destillat af de fedeste tracks og vigtigste tendenser fra hiphoppens verden.Værterne Kristian Karl og Mads Viktor gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere hiphoppens dominerende rolle – også i mode, tv, film og overalt på internettet.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Værterne siger farvel: Derfor lukker vi Standard

Efter tæt på 150 episoder, tre et halvt år og en masse gæster, har vi valgt at lukke og slukke for lysene i Standard-studiet: Denne uges afsnit af Standard bliver også det sidste. Siden det første afsnit i maj 2017, hvor Kesi kom forbi, har vi haft besøg af rappere som Suspekt, Tessa, Benal, Emil Stabil, Carmon, Kidd, Artigeardit og mange, mange, mange flere. Derudover har vi også talt med folk som producerne Hennedub, Lille Høg og Mike Lowrey samt eksperter som Pelle Peter Jensen, Astrid Storm, Ali Sufi, Danijel Drux og Fie Neergaard. For ikke at glemme de mange livepodcasts, vi har optaget til Podcast Festival eller INPUT Live, hvor vi fik besøg af folk som Reza, Lillebittebock, Jannic The Jeweler og (igen!) Suspekt og Kesi. Vi har også sendt fra Roskilde Festival, For Evigt Hip Hop og Distortion. Det har været en kæmpe glæde og lykke at få lov til at lave podcast hver uge med så mange geniale mennesker. Og det har været en kæmpe ære at have så dedikerede og fantastiske lyttere, at vi kunne lave en hel episode kun med spørgsmål fra dem. Det har alt i alt været nogle vanvittig spændende år at dække hiphopscenen. Og det har været sindssygt dejligt og privilegeret at tale direkte til vores lyttere hver uge. Så hvorfor stoppe? Det er et spørgsmål, der er lidt svært at forklare, for vi har indtil det sidste haft det ekstremt sjovt med at lave Standard. Hvilket vi også håber, skinner igennem i podcasten. Men tre og et halvt år er lang tid. 150 afsnit er virkelig mange. Og på et tidspunkt tror vi bare, man helt naturligt er nødt til at skifte spor. Prøve noget nyt og udfordre sig selv. Så derfor vil Kristian Karl – og Soundvenue – nu forsøge at udvikle nogle nye podcastformater i stedet. Vi kan ikke sige meget om, hvad det bliver. Men vi kan godt love, at vi ikke er færdige med at lave podcasts. Hvis du mangler en smule Standard-vibes i mellemtiden, har vi også en anbefaling: Tech-podcasten 56K, som Mads Viktor bestyrer, og som er helt vildt god (på trods af noget med, at værterne har et lidt stort forbrug af naturvin.) Ellers er der ikke så meget andet at sige, end skud ud til alle dem, der har lyttet med de sidste 3,5 år. Det her været en fornøjelse og en ære <3

23mins

29 Oct 2020

Rank #1