OwlTail

Cover image of Handen på hjärtat

Handen på hjärtat

Hej och välkomna till Handen på hjärtat. En podd där dom vita lögnerna synas, där det lilla förskönande filtret av den nästan ärliga sanningen ersätts av det riktigt nakna. Ni vet den där handen-på-hjärtat-sanningen. En podd av mig Daniel Beijner, Daki Savic och Rodrigo GonzalezNi kan även följa oss på youtube: Handen på hjärtatMaila oss gärna med tankar, ämnen och frågor:handenph@gmail.com Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

”204. VASKA CHAMPANGE”

Den här veckan pratar vi om våran nyår, Danne råkade vaska en Dompa för 47 000:- Daki mår bara dåligt när han är menlös och Rodda köper sina resväskor på Lidl. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Vad tycker ni om fyrverkerier?----------------------------Veckans hit: Jireel - Dröm(låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Vi uppdaterar våra nyårslöften (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

36mins

6 Jan 2020

Rank #1

Podcast cover

”197. KÄNDAST I SVERIGE”

Den här veckan är avgör vi vem som är kändast i Sverige, Rodda har fått nytt jobb, Daki har ännu en gång missat ett plan och Danne har blivit smekt i skägget. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt.----------------------------Veckans lyssnarfråga:Min tjej hänger mycket med andra killar, hur ska jag sluta tycka det är jobbigt?----------------------------Veckans hit:Lameasfresh - Louis Buetong(låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon:Vad gör vi när våra partners är sjuka?(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

41mins

25 Nov 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

”207. VAD SKA JAG BLI NÄR JAG BLIR STOR?”

Den här veckan säger vi hej då till Rodda så det är bara Danne och Daki som diskuterar vad dom ska bli när dom blir stora. Stressen som kommer när man ska sova? vad ska det bli av oss? Vi pratar om att festa och Danne har återigen varit en usel jägare. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Min vän är skyldig mig pengar men betalar inte, vad ska jag göra?----------------------------Veckans hit: Eminem - Stepdad(låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Danne och Daki tycker vapen är coolt men inser hur töntigt det egentligen är.(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

38mins

27 Jan 2020

Rank #3

Podcast cover

”205. VILL NI KREMERA HENNE?”

Den här veckan får vi höra hur någon försökte döda Dannes hund, Rodda har är i Chile och Daki har blivit lurad på internet. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Min mamma är otrogen mot min pappa, borde jag säga nått?----------------------------Veckans hit: Abidaz ft Kaliffa - Bara min mamma(låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Rodda tjyvlyssnar på sina grannar som har sex, vi pratar om saker vi haft i oss och när vi hade högljutt sex senast. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

39mins

13 Jan 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

”203. Danne skäms över Madde”

Den här veckan gästas vi av och Danne konstaterar snabbt att han får skämmas över henne, Daki ska bli vän med lagen och Rodda vill styra sina drömmar. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Jag har blivit sexuellt utnyttjad av min halvbror, ska jag berätta för någon?----------------------------Veckans hit: (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Daki har smugglat med sig en hund från Serbien och Danne har sålt en hund på en fotbollsplan i Fittja (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

51mins

30 Dec 2019

Rank #5

Podcast cover

"202. JULSPECIAL MED LILLA AL FADJI"

Den här veckan bjuder vi på en julklapp i form av jultönten LILLA Al FADJI. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Jag är otroligt mörkrädd?----------------------------Veckans hit: (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Vi snackat med Fille lite bakom kulisserna på LAF(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

36mins

24 Dec 2019

Rank #6

Podcast cover

”198. SPENOR TILL BRÖST”

Den här veckan pratar vi om vad grejen med julbord är, maten finns ju året runt! Rodda är PK mammans moster och Danne har ännu en sjukdom. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Vi pratar om kroppskomplex.----------------------------Veckans hit: Blackbear - Hot girl bummer (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: VINN BILJETTET TILL FITNESSGALAN(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

28mins

2 Dec 2019

Rank #7

Podcast cover

”201. ONE NIGHT STAND”

Den här veckan pratar vi om julen och vad det innebär för vissa. Vi pratar tatueringar, one night stands och Daki har blivit blåst på en milkshake. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt.----------------------------Veckans lyssnarfråga:Hur kan man hjälpa folk som mår dåligt på julen?----------------------------Veckans hit:Dennis Doff - Badman(låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon:Vi delar med oss av lite avsugningshistorier.(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

48mins

23 Dec 2019

Rank #8

Podcast cover

"200. LUCIAPODDEN"

Den här veckan diskuterar vi Luica, vad är det för nått och vad i hela helvete sjunger dom om egentligen? Danne är dålig jägare och Daki har gett bort 1200 mjukglassar. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt.----------------------------Veckans lyssnarfråga:Jag är 26 år och bor hos min mamma, hur hanterar jag det när det kommer till att ta hem tjejer?----------------------------Veckans hit:Alibrors - Om himlen har en förort(låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon:Alla pattar över 15 dollar får en julklapp. Danne bjuder oxå på ett smakprov från sin föreläsning.(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

47mins

16 Dec 2019

Rank #9

Podcast cover

”199. ALLA ÄLSKAR ZLATAN”

Den här veckan diskuterar vi Zlatans senaste affär, Danne har dragit ut en tand och köpt ett nytt vardagsrum, Daki har fått en pung i halsen och Rodda får årets garvnoja. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Måste man bjuda in hela sin svärfamilj när man fyller år?----------------------------Veckans hit: Sami - Ba lev (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Vi pratar black friday och julklappar.(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat) ----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

50mins

9 Dec 2019

Rank #10

Podcast cover

"256. NYÅRSLÖFTEN"

Den här veckan pratar vi om det nya året och vad vi har för löften, kommer Daki få tillbaka körkortet? Varför gjorde Danne inbrott på ett hotell och vad åt Rodda för speciellt på nyårsafton?Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

33mins

4 Jan 2021

Rank #11

Podcast cover

”255. SOAKINGSEX”

🖐🏻Handen på hjärtat 2.0❤️”255. SOAKINGSEX”Den här veckan pratar vi om den försvunna soldaten, strypsex och hur mormoner kringgår sex genom att ha soaking sex. Som vanligt högt och lågt med en jävla massa skratt.----------------------------Veckans lyssnarfråga:----------------------------Veckans hit: (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans eftersnack på Patreon: (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du medwww.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

37mins

28 Dec 2020

Rank #12

Podcast cover

”224. BRINN I HELVETET”

Den här veckan har Danne varit på sjukhus och Daki avfärdar det som hypokondri vilket slutar i att någon ska brinna i helvetet, vi pratar oxå en hel del om mäns ansvar i samhället, känslig men viktig fråga. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga?Hur berättar jag för han jag dejtar att jag vill fortsätta dejta andra oxå?----------------------------Veckans hit: Alpis ft Wahl och DC Grimsta - det fanns (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Den här veckan blandar vi vilt mellan samtalsämnena. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

57mins

25 May 2020

Rank #13

Podcast cover

”222. GANGSTER VS GANGSTER”

Den här veckan pratar vi om den nya gangstertrenden som ekar genom Sverige, vi pratar fördommar, är svenskar verkligen snåla? och vem grillar egentligen bäst kött, Danne eller Daki? Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Min tjej slår mig på fyllan, vad ska jag göra?----------------------------Veckans hit: Linda Pira ft Houman Sebghati och Finess - Allt för konsten(låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Danne har fått nog av bröderna Schulman. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

42mins

10 May 2020

Rank #14

Podcast cover

”221. SEBBA - RODDAS GANGSTERKUSIN”

Den här veckan gästas vi av Roddas kusin Sebba han definierar sig själv som gangster, spelat in porrfilm, smugglat droger, suttit på kåken, bott i Indien i 10 år. Han berättar sin story och som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Jag är grabb på 16 år som är bi, ska jag berätta för mina kompisar?----------------------------Veckans hit: Allyawan - Ganja (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Vi får höra hur hela processen kring att spela in Chiles första porrfilm. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdasSupport this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr

4 May 2020

Rank #15

Podcast cover

”220. SNUTEN SOM BLEV INDIAN”

Den här veckan gästas vi av Conny Andersson, den föredetta snuten som blev Indian och lärde sig allt inom spårteknik. Vi pratar om hans tid som snut, hur han var med och spårade rånarna från helikopterrånet, vilka tekniker han använder sig av. Vi belyser oxå ämnet att han har sagt att han spårar bättre än en jakthund , vi pratar oxå en hel del konspirationsteorier. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt.----------------------------Veckans lyssnarfråga:Vad tror ni om att Corona är ett planterat virus för att ta bort fokus från andra viktiga saker i världen?----------------------------Veckans hit:Ken Ring - Leva i frid(låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon:Vi pratar med Conny om hans upplevelse kring korrupta poliser.(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback!Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 16mins

27 Apr 2020

Rank #16

Podcast cover

”219. HAR HAN VARIT DET LÄNGE?”

Den här veckan är Annie tillbaka och vi pratar om första gången vi träffade Rodda, hur vi förvaltar tiden i karantän och vad man har för konstiga rutiner, och självklart lite Corona. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Min man missbrukar kokain, hur ska jag få han att sluta. ----------------------------Veckans hit: Dani M - Story of my life (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Danne ringer till polisen.. eller polisen ringer Danne, mycket konstigt samtal. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

54mins

20 Apr 2020

Rank #17

Podcast cover

”218. DANNE SER SJUK UT”

Den här veckan pratar vi om den omvälvande nyheterna att Danne har rakat skägget och alla taskiga kommentarer han fått, varför super folk på flygplan? Och självklart lite Corona. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Hon låg med min kompis 6 månader innan jag träffa henne, jag kan inte komma över det?----------------------------Veckans hit: Tony Ejremar - Pomperipossa (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Danne har fått en flaska i huvet... typ(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

43mins

13 Apr 2020

Rank #18

Podcast cover

”217. DANNES DOTTER”

Den här veckan gästas vi äntligen av Dannes dotter Melody, hur är det egentligen att vara hans dotter, vad är det sätta och bästa med han som pappa, ja ni fattar själva. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Min kille ljuger om att han likear andra tjejer på insta, varför?----------------------------Veckans hit: Jidenna - Vaporiza(låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Melodys tipsar om hur föräldrar borde vara.(varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

48mins

6 Apr 2020

Rank #19

Podcast cover

”216. DEN EKONOMISKA KRISEN”

Den här veckan gästas vi av Jan Emanuel och pratar om Corona ur det politiska och ekonomiska perspektivet. Hur ser worst case scenario ut? Och mycket mer. Som vanligt blandar vi högt och lågt med en jävla massa skratt. ----------------------------Veckans lyssnarfråga:Hur kommer det sig att det är alla stora bolag med mycket pengar som skriker högst om stöd?----------------------------Veckans hit: Kapten Röd - En miljon nollor (låten finns i sin helhet på våran spellista på Spotify - Handen på hjärtat)----------------------------Veckans Patreon: Vi pratar om börsen, aktier och investeringar, kommer onekligen finnas en hel del bra köp framöver. (varje vecka släpper vi bonusmaterial till våra pattar, bli en du med www.patreon.com/handenpahjartat)----------------------------Vad tycker du om veckans avsnitt? Lämna gärna lite feedback! Puss och kram shurdas.Support this show http://supporter.acast.com/handen-pa-hjartat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 5mins

30 Mar 2020

Rank #20