Cover image of Update Insight
Business
Education
Careers
Management

Update Insight

Updated 8 days ago

Business
Education
Careers
Management
Read more

Ledelseskommunikation med Update Insight. En podcast fra Danmarks Medie-og Journalisthøjskole om at kommunikere oppefra og ned, indefra og ud. Trine Nebel fra Update, afdelingen for Kurser & videreuddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, besøger virksomheder og interviewer ledere om deres kommunikation. Hvad tænker de, og hvorfor gør de som de gør. Hvilke overvejelser har en leder om strategi, omdømme, medarbejdere og effekt af kommunikation.

Read more

Ledelseskommunikation med Update Insight. En podcast fra Danmarks Medie-og Journalisthøjskole om at kommunikere oppefra og ned, indefra og ud. Trine Nebel fra Update, afdelingen for Kurser & videreuddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, besøger virksomheder og interviewer ledere om deres kommunikation. Hvad tænker de, og hvorfor gør de som de gør. Hvilke overvejelser har en leder om strategi, omdømme, medarbejdere og effekt af kommunikation.

Cover image of Update Insight

Update Insight

Latest release on Apr 24, 2017

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 8 days ago

Warning: This podcast has few episodes.

This means there isn't enough episodes to provide the most popular episodes. Here's the rankings of the current episodes anyway, we recommend you to revisit when there's more episodes!

Rank #1: Hella Joof om at lede og arbejde med store egoer

Podcast cover
Read more
Hella Joof er her, der og alle vegne.   Nu er hun også gæst i Update Insight.   I denne episode af Update Insight taler vi om ledelseskommunikation generelt og ledelsen af kreative sjæle og store egoer specifikt.   Hvordan skal store egoer behandles, hvordan påvirker de en arbejdsplads og et produkt - og hvad skal der til for at lede dem, så resultatet bliver så godt som muligt, og ingen er løbet skrigende bort undervejs.   Hella Joof taler lige ud af posen om sine erfaringer med ledelse og kommunikation, så hvis du elsker at høre Joof udlægge teksten i Mads & Monoplet, vil du også kunne lide denne episode af Update Insight.   Trine Nebel, der underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, er vært for podcasten og besøger virksomheder og interviewer ledere om deres kommunikation.

Apr 24 2017

31mins

Play

Rank #2: Hans Henrik Knoop om Stress, ledelse og kommunikation

Podcast cover
Read more
Ledelse hænger sammen med stress.   Dårlig eller mangelfuld ledelse påvirker mere end noget andet vores stressniveau på jobbet.   Muligheden for at gøre en helhjertet indsats, være en del af en større sammenhæng og se en sammenhæng er afgørende vigtige faktorer i vores arbejdsliv, hvis vi vil undgå stress.   I denne episode af Update Insight går Trine Nebel tæt på videnskaben bag stress og har Hans Henrik Knoop fra Aarhus Universitet til at forklare det komplekse ved stress.   Hør podcasten før din leder og bliv klogere på stress - og hvad der skal til for at undgå det.

Mar 24 2017

36mins

Play

Rank #3: Mads & Monopolet - at lede Danmarks mest lyttede radioprogram

Podcast cover
Read more
Over 1 mio. danskere lytter med hver lørdag med på Mads & Monopolet, eller henter episoderne på et senere tidspunkt som podcast.   Emnerne er små og store, og ansvaret for et ordentligt program påhviler monopolets leder Mads Steffensen. Han prøver at beskytte dilemmaernes hovedpersoner og maskerer gerne afslørende detaljer.   Lyt med og hør om hans ledelsesmæssige overvejelser.   Bonusinfo: Du får også at vide, hvornår programmet sender for sidste gang!   #Mads_&_Monopolet #MadsogMonopolet #Monopolet #P4 #Preben #Berit #Dilemma #Bonusinfo #podcast #Lyttere

Feb 24 2017

34mins

Play

Rank #4: Danske Banks langsigtede arbejde med omdømme

Podcast cover
Read more
Danske Bank har fået slag og er blevet grint ad. En kampagne slog fejl, måske også en strategi, kunderne strøg afsted til konkurrenterne - og kommunikationsrådgivere fik en ny case at kloge sig over. Noget måtte gøres og Thomas Mitchell blev sat til at gøre det. Som ny chef for Personal Banking i Danske Bank måtte Mitchell igennem en sand erkendelsesrejse - fra finanser til følelser - for at kunne arbejde med Danske Banks omdømme.    #Danske Bank #Omdømme #Imagemåling #Thomas Mitchell #Ledelseskommunikation #Forandringsledelse #Banksektor #Branding

Jan 24 2017

25mins

Play

Rank #5: Motivation af vidensmedarbejdere med Helle Hein

Podcast cover
Read more

Som ledelsesforsker er Helle Hein nok især kendt for begrebet 'primadonnaledelse', men generelt arbejder Helle Hein ud fra det grundprincip, at man ikke kan sige noget om, hvad god ledelse er, før man som minimum har forstået medarbejdernes og arbejdets karakter.

Sådan står der på Helle Heins hjemmeside, og når du hører denne episode, er du ikke i tvivl om, at Helle Hein om nogen ved, hvad hun taler om. En opfordring herfra skal derfor lyde: Hør episoden før din leder ;)

Hvis din leder ikke forstår dig, kan det nemlig skyldes, at han eller hun ikke kender din motivationsprofil. Men kender du den selv? Det går over stok og sten, når Helle Hein på en forrygende lille halv time gør os klogere på, hvad motivationsprofiler og god ledelseskommunikation er. Den korte udgave er, at lederen skal forstå medarbejdernes motivationsprofil. God ledelse kræver nemlig både indsigt og refleksion. Selv den bedste ledelsesmodel eller det bedste ledelsesredskab bliver et farligt redskab i hænderne på den leder, der ikke reflekterer over rækkevidden af det værktøj, han står med i hånden. Den lange udgave af god ledelse findes i Helle Heins mange publikationer som vi linker til her: http://hellehein.dk/publikationer-og-omtale/publikationer-2/

Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles afdeling for Kurser & videreuddannelse laver interne og eksterne kurser for både mediearbejdspladser, kommuner, fagforeninger, regioner, organisationer og private virksomheder.

* Har du spørgsmål til kurser på vores hjemmeside kan du ringe på tlf.: 89 440 440.

* Har din arbejdsplads ønsker eller idéer til interne kurser eller kompetenceforløb kan du ringe til Trine Nebel på 50831006 eller læse mere på http://www.dmjx.dk/kurser-og-videreuddannelse

* Har du forslag til andre ledere, vi skal interviewe i podcasten, så kontakt værten Trine Nebel på tne@dmjx.dk eller læs mere på hjemmesiden via dette link: http://www.dmjx.dk/case/view/kurser-for-virksomheder

Trine Nebel på Twitter: @TrineNebel

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på Twitter: @dmjx

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole: www.dmjx.dk

Helle Heins hjemmeside: http://hellehein.dk/

Artiklen “Motivation og ledelse af kreative og højtspecialiserede medarbejdere” som vi omtaler i episoden:

http://docplayer.dk/711202-Motivation-og-ledelse-af-hoejtspecialiserede-kreative-medarbejdere.html

#primadonnaledelse

Dec 23 2016

39mins

Play