OwlTail

Cover image of Selvin päin

Selvin päin

Entisen skumppaa rakastavan bilettäjän matka raittiiksi ja kokonaisvaltaisesti paremmin voivaksi itsekseen! Hanna Tikander jakaa kokemuksia ja ajatuksia alkoholittomasta elämäntyylistä – sekaisin uteliaisuudesta uutta raitista elämäntyyliä kohtaan. Studiossa ollaan pohdintojen ja vaikeiden tunteiden äärellä niin yksin kuin asiantuntevien vieraidenkin kanssa.Jos pohdit motiivejasi alkoholinkäyttöön ja kenties kyseenalaistat sen vaikutuksia, niin ehkä säkin oot sekaisin uteliaisuudesta. Selvin päin -podi inspiroi ja opastaa uusien ajatusten äärelle.Seuraa Hannan holitonta elämää @hannatikander Instagram -tililtä. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

777 raittiin päivän jälkeen huippukokki Teemu Laurell puhuu ensimmäistä kertaa ongelmallisesta juomisestaan.

Huippukokki ja ravintoloitsija Teemu Laurell laittoi korkin kiinni 777 päivää sitten ja puhuu nyt ensimmäistä kertaa julkisesti ongelmallisesta alkoholinkäytöstään. Kuinka paljon rahaa ravintoloitsijalla on säästynyt raitistumisen myötä entä mikä toimii suurimpana motivaationa raittiina pysymiselle? Kuuntele jakso. 🙏 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 2mins

19 May 2022

Rank #1

Podcast cover

Somevaikuttaja Mmiisas yritti tehdä alkoholinkäytöllä vaikutuksen kumppaniinsa – ja elää nykyään absolutistina.

Kaupallinen yhteistyö @anyfin.fi 🦋 Jaksossa vieraana erittäin toivottu, inspiroiva somevaikuttaja ja absolutisti Miisa Rotola-Pukkila! Keskustellaan Miisan kanssa mm. siitä onko hänen paniikkihäiriöllä tai parisuhteella ollut vaikutusta hänen alkoholisuhteeseen. Entä tarjoillaanko kahden absolutistin häissä alkoholia? Kuuntele jakso niin tiedät. 💜 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

53mins

13 May 2022

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Millaisen alkoholikasvatuksen aiot antaa lapsellesi, Linda Juhola?

Alkoholista, alkoholittomuudesta ja äitiydestä Linda Juholan kanssa. 💜Jakso on toteutettu yhteistyössä Storytelin kanssa. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

52mins

4 May 2022

Rank #3

Podcast cover

Reino Nordin raitistui yli 4 vuotta sitten ja jäi yksin: ”Vanhat ystävät vain lakkasivat soittamasta”

Jakso sisältää kaupallisia yhteistöitä. Miltä tuntuu kun vanhat ystävät lakkaavat soittelemasta kun päättää täysraitistua? Studiossa vieraana artisti Reino Nordin, joka kertoo nyt miten elämä on raittiuden myötä muuttunut. 💜Anyfin on palvelu, joka auttaa sinua madaltamaan jo olemassa olevien kulutusluottojen korkoja. Storytel on pohjoismaiden suosituin äänikirjapalvelu. https://www.storytel.com/fi/fi/c/hannatikander See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 5mins

27 Apr 2022

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Selvin päin -podcastin spessukausi starttaa 29.4. 💜

Laitoin tulille tähän kevääseen mehukkaan minituottarin, jossa pääosassa ovat mielenkiintoiset vieraat joiden kokemukset alkoholin ja alkoholittomuuden tiimoilta polttelee. Näiden tarinoiden on nyt aika tulla kuulluksi. 💫  Toivon että spessutuottari tuo teille lisää inspiraatiota viettää raitis ja riehakas edessä häämöttävä kesä 2022! Ensimmäinen spessujakso julkaistaan perjantaina 29.4. 💜Ihanaa jos palaat kuulolle! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1min

27 Apr 2022

Rank #5

Podcast cover

Muistinmenetyksistä välikohtauksiin virkavallan kanssa - somevaikuttaja Maiju Voutilainen kertoo 5 syytä siihen, miksi juo nyt vähemmän

Kaupallinen yhteistyö @storytel_fi 🧡 Toisen tuotantokauden vika jakso ja jännittävä, pitkään salattu uutinen paljastuu! Studiossa mun kanssa somevaikuttaja Maiju Voutilainen, joka on joutunut alkoholin vaikutuksen alaisena vaarallisiin tilanteisiin, ollut tekemisissä virkavallan kanssa, ja päätynyt hakemaan muutosta omaan alkoholikäyttäytymiseen. Jaksossa Maiju jakaa 5 syytä miksi juo nyt tiedostavammin kuin ennen. 🦋 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr

10 Mar 2022

Rank #6

Podcast cover

Lieminen raitistui 3 vuotta sitten päivänä, joka jäi suomalaiseen historiaan - artisti haki apua AA-ryhmästä

Kaupallinen yhteistyö @anyfin.fi 💜Artisti ja ravintolayrittäjä Lieminen eli Jaakko Luomanen on omien sanojensa mukaan bailannut läpi kaikki mahdolliset bailut mitä on ollut bailattavana. Elämä Helsingin Punavuoren bailukuplassa oli kosteaa, eikä ympärillä ollut raittiita ihmisiä. Mitä vanhemmaksi Jaakko tuli, sitä runsaammaksi alkoholinkäyttö ältyi. Lieminen tajusi kolme vuotta sitten että kaikki negatiiviset asiat mitä hänen elämässään oli liittyi alkoholiin. AA-ryhmä ja läheisten tuki on pitänyt Liemisen selvin päin. 💫 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 12mins

4 Mar 2022

Rank #7

Podcast cover

"Mulla ei oo mitään mitä ajattelin että mulla olis, mut mulla on kaikki muu." 28-vuotiaan Hannan pohdintaa elämästä selvin päin!

Miten hyvältä tuntuu kun elämänrakkauden läsnäolon tuntee, minkälaisia muistoja vartalossa on 10 vuoden takaisilta 18-vuotis syntymäpäivältä ja miksi julkaisen itsestäni puolialastomia kuvia kaikkien nähtäväks? Pitkästä aikaa randomjakso, täynnä pohdintaa elämästä selvin päin 28-vuotiaana. 💫 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

45mins

25 Feb 2022

Rank #8

Podcast cover

Musamaailman kulisseissa Gasellien Hätä-Miikan kanssa: ”Yks elämän parhaista päätöksistä oli lopettaa viinan juominen, mut kaikista paras päätös oli…"

Kaupallinen yhteistyö @Storytel_fi 🧡 Studiossa Selvin päin -podin kuulija ja Gasellit yhtyeen Hätä-Miikka. Viina oli Hätikselle pitkään rakas ystävä, ennen vuoden 2018 käänteentekevää päätöstä lopettaa juominen. Miten päätös jättää alkoholi muutti jo nuoruudessa Ale Pubin vessassa bissepalkalla freestailanneen Hätä-Miikan elämää? Entä miltä retkahtaminen tuntu? Maistuuko viina samalla tavalla kuin ennen, monen vuoden tipattoman ajanjakson jälkeen? Kuuntele jakso! ✨https://www.storytel.com/fi/fi/c/hannatikander See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 14mins

17 Feb 2022

Rank #9

Podcast cover

Syväsukellus päihteisiin, syrjäytymiseen ja raitistumiseen feat. Linda-Maria Roine aka Mercedes!

Miltä tuntuu kun ihmiset ympärillä vähättelee huumeiden haittavaikutuksia kun on itse kokenut miten ne voi tuhota oman tai läheisen elämän? Mikä tekijät vaikuttaa syrjätymiseen ja kuka voi auttaa syrjäytyneen avunpiiriin? Entä minkälainen päihdekulttuuri vallitsee räppiskenessä? Studiossa mun kanssa näistä aiheista keskustelemassa 11 vuotta sitten raitistunut kirjailija, aktivisti ja rap-artisti Linda-Maria Roine aka Mercedes.Lisää fiiliksiä holittomasta elämästä jaan @hannatikander Instagram -tilillä. 💜 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 9mins

9 Feb 2022

Rank #10