OwlTail

Cover image of Marketing Brief Extended

Marketing Brief Extended

Marketing Brief Extended er 1 time lange podcasts, der går i dybden med emner inden for online marketing som fx e-mail automation, leadgenerering og PPC. Dine værter er Emil Kristensen (CMO i Sleeknote) og Halfdan Timm (Partner i Obsidian Digital).

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Extended: Marketing Attribution

Marketing attribution handler om at tilskrive retmæssig værdi til de kanaler og kampagner, der skaber dine salg. Hvis en kunde starter på Google Ads og så klikker på retargeting på Facebook, skal de så bare have 50 % af værdien - eller hvordan fordeler man værdien i en verden med stigende kompleksitet og opbrudte kunderejser? Bliv skarp på marketing attribution i en times selskab med Halfdan & Emil her.

55mins

9 Nov 2019

Rank #1

Podcast cover

Extended: Online marketing til e-commerce

SEO, Google Ads, Facebook Ads, E-mail marketing, marketing automation ... der er mange trafikkanaler, når du arbejder med e-commerce. Den her Extended-episode handler om online marketing til e-commerce. Vi kommer med vores bedste tips og prioriteringer til at bygge en profitabel forretning.

59mins

25 Nov 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Extended: E-mail Marketing 2020

Er du klar til at sætte rekorder med din e-mail marketing i 2020? Brug en time sammen med os - vi giver alle vores bedste tips, både til B2B og B2C. Se den fulde indholdsfortegnelse på MarketingBrief.dk.

56mins

6 Apr 2020

Rank #3

Podcast cover

Extended: Facebook og LinkedIn Annoncering for B2B

Facebook og LinkedIn annoncering er backbone for både Sleeknote og Obsidian Digital. I denne episode går vi i dybden med, hvordan vi bruger de to annonceværktøjer til at vækste vores virksomheder - inkl. målretning, content, samspil med salg og meget mere. Marketing Brief Extended er 1 times-episoder med den sædvanlige opskrift - ingen salg og bullshit, men vores allerbedste tips direkte til dig.

56mins

15 Dec 2019

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Content Marketing for B2B-Virksomheder

Sleeknote og Obsidian er to eksempler på inbound drevne B2B-virksomheder. For begge gælder det, at +95 % af omsætningen kommer fra inbound marketing, der i begges tilfælde er drevet i høj grad af content marketing. Men her hører lighederne også op, da Sleeknote har valgt en tilgang med både paid og organic, hvor Obsidian næsten kører rent paid og anser organic som en bonus, de ikke kan regne med. I denne episode af Marketing Brief Extended går vi i dybden med content marketing for B2B-virksomheder. Hvorfor, hvordan gør du og hvad er vores bedste tips? Lyt med her:

58mins

27 Oct 2019

Rank #5