OwlTail

Cover image of Rejseholdet- Resten
(1)
TV & Film

Rejseholdet- Resten

Updated 20 days ago

TV & Film
Read more

Rejseholdet- Resten gennemgår verdens bedste TV-serie med en kirurgisk præcision, der kun er Boysen værdig.

Read more

Rejseholdet- Resten gennemgår verdens bedste TV-serie med en kirurgisk præcision, der kun er Boysen værdig.

iTunes Ratings

1 Ratings
Average Ratings
1
0
0
0
0

iTunes Ratings

1 Ratings
Average Ratings
1
0
0
0
0
Cover image of Rejseholdet- Resten

Rejseholdet- Resten

Latest release on Sep 01, 2019

All 30 episodes from oldest to newest

Afsnit 30 - det store finaleshow i Absalon

Podcast cover
Read more
Vi var live i Absalon. Vi gennemgik afsnit 30. Og det var en fantastisk aften! Lyt med til den store finale, hvor vi i selskab med Line Kirsten Nikolajsen, Jacob Rasmussen, Pelle Peter Jensen, Mikka Tecza og en masse Rejseholdet-fans.Vi sætter længderekord i dette afsnit, men vi skal også forbi IP's hovedløse beslutning, et lidt trist bryllup, og så skal vi have uddelt "all-time-fiduspanteren". Rigtig god fornøjelse!

Sep 01 2019

2hr 18mins

Play

Afsnit 29 - live fra Absalon

Podcast cover
Read more

Sikke en aften! Vi åbnede mobilkontoret og ind strømmede over 200 entusiatiske Rejseholdet-fans. På scenen i Absalon på Vesterbro var vi så heldige at have besøg af de to radioværter, Mads Gundersen og Anders Stegger. Lyt med når vi gennemgår det nervepirrende og intense afsnit 29, hvor vi for første gang hilser på indianeren, går IP's egenskaber som hacker efter i sømmene og planlægger polterabend i selskab med Gabys veninde, Henriette. God fornøjelse! 

Aug 22 2019

2hr 1min

Play

Similar Podcasts

Ubådssagen

Djævlen i detaljen

Myrdet af Richelsen & Grau

Lottomysteriet

Et langsomt mord

Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

Fjernsyn For Mig

Klovn podcast

Rygtet siger

Sagnfolket

Skide Godt Egon

Stream Team 2.0

Shitstorm

Englevingen

Dårligdommerne

Afsnit 28 - med Natasha Brock og Dan Andersen

Podcast cover
Read more

Det er et afsnit med fart på, som venter os i mobilkontoret, hvor vi har fornemt besøg af de to komikere og podcastere Natasha Brock og Dan Andersen. Sammen gennemgår vi afsnittets tvivlsomme engelsk, lastbilchaufførenes underverden og så siger vi hej til en perlerække af fantastiske karakterer - blandt andre en kvinde, der døjer med noget elefanthud. Rigtig god fornøjelse!

Aug 15 2019

2hr 7mins

Play

Afsnit 27 - med Pelle Peter Jensen og Anders Stegger

Podcast cover
Read more

Vi har intet mindre end forrygende selskab i mobilkontoret denne gang, hvor vi har assistance fra DJ, radiovært og ikke mindst bornholmer, Pelle Peter Jensen og radiovært på P3 Anders Stegger. Sammen drager vi et smut til Østersøens perle, og vi kommer som altid hele paletten rundt. Vi får gode insiderhistorier fra optagelserne på Bornholm, lytter grundigt efter særprægede dialekter og zoomer helt ind på nogle meget rystede helikopterskud. Ja, og så tager vi selvfølgelig også resten. Rigtig god fornøjelse! 

Aug 08 2019

1hr 55mins

Play

Most Popular Podcasts

The Joe Rogan Experience

TED Talks Daily

The Tim Ferriss Show

The Daily

Stuff You Should Know

Oprah's SuperSoul Conversations

Armchair Expert with Dax Shepard

Afsnit 26 - med Natasha Brock og Camilla Boraghi

Podcast cover
Read more

Det er blevet tid til én af Rejseholdets mest uhyggelige episoder, og til at gennemgå afsnittet minutiøst har vi fornemt besøg af komiker Natasha Brock og radiovært Camilla Boraghi. Vi zoomer helt ind på saunaens udvendige termostat, jubler over Boysen og Ingrid, og så inddeler vi Rejseholdet i roller på et cykelhold. Rigtig god fornøjelse! 

Jul 19 2019

2hr 4mins

Play

Afsnit 25 - med Thomas Hartmann og Adrian Adler Petersen

Podcast cover
Read more

I mobilkontoret zoomer vi denne gang ind på en familietragedie i Ringsted i selskab med komiker og statist i afsnittet, Thomas Hartmann, og Adrian Adler Petersen, som står bag P1-podcasten "Et langsomt mord". Vi diskuterer blandt andet, om det her er Rejseholdet, når de er allermest uduelige, dissekerer Fischers pludselige dialekt, og så tager vi jer med på en hæsblæsende flyjagt. God fornøjelse! 

Jul 04 2019

1hr 49mins

Play

Afsnit 24 - med Andreas Kousholt og Dorte Palle

Podcast cover
Read more

Så er vi endelig, endelig, endelig tilbage, og det er i vi i selskab med et sæt forrygende gæster. Podcastproducent, Dorte Palle, indlemmes i Rejseholdet-familien, og så har vi igen besøg af Andreas Kousholt fra P3. Intet har ændret sig, når vi gennemgår afsnittet med vanlig kirurgisk præcision, og vi kommer blandt andet forbi dyresymbolik, Ingrids evner som leder og en vanvittig værtsgave. Rigtig god fornøjelse. 

Jun 20 2019

1hr 52mins

Play

Afsnit 23 - med Ane Cortzen og Mathias Helt

Podcast cover
Read more

I Mobilkontoret holder vi mini-julefrokost, mens vi gennemgår afsnit 23. Vi er i forrygende selskab med Ane Cortzen og Mathias Helt. Vi diskuterer hvorfor det beskyttede værksted ikke har nogen form for beskyttelse, Mathias har forberedt et helt særligt lydklip, og så hylder vi en ny og fantastisk karakter, der har taget Campari med. Rigtig god fornøjelse. 

Dec 26 2018

1hr 24mins

Play

Afsnit 22 - live fra Teater Katapult

Podcast cover
Read more

Vi er rejst i afsnit 22's fodspor og er derfor at finde i Aarhus, hvor vi sender live fra Teater Katapult. Med os i mobilkontoret har vi et veloplagt publikum, hypnotisør og Bagedyst-vinder Tobias Hamann og komiker Tjelle Vejrup. Sammen får vi kørt dette dobbeltafsnit i garagen, og kommer blandt andet forbi seværdighederne i Aarhus, diskuterer om det er okay at lave en rekonstruktion foran de pårørende, og så bliver Emil, ligesom IP, hypnotiseret tilbage til barndommen. Rigtig god fornøjelse. 

Dec 13 2018

1hr 58mins

Play

Afsnit 21 - med Mikka Tecza og Mads Gundersen

Podcast cover
Read more

Til første afdeling af hypnose-mordene har vi umanerligt godt selskab i mobilkontoret i form af de to Rejseholdet-connoiesseurs Mikka Tecza og Mads Gundersen. Vi opdager, at Aarhus i virkeligheden ligger på Valby Langgade, kigger nærmere på grov udnyttelse i alle afskygninger og former, og så bliver vi hypnotiseret af Lars Mikkelsen. Rigtig god fornøjelse, og husk, at vi gennemgår anden del af dobbelt-afsnittet på Teater Katapult i Aarhus d. 1 december. 

Nov 22 2018

1hr 57mins

Play
Loading