OwlTail

Cover image of Rejseholdet- Resten
(1)
TV & Film

Rejseholdet- Resten

Updated 3 days ago

TV & Film
Read more

Rejseholdet- Resten gennemgår verdens bedste TV-serie med en kirurgisk præcision, der kun er Boysen værdig.

Read more

Rejseholdet- Resten gennemgår verdens bedste TV-serie med en kirurgisk præcision, der kun er Boysen værdig.

iTunes Ratings

1 Ratings
Average Ratings
1
0
0
0
0

iTunes Ratings

1 Ratings
Average Ratings
1
0
0
0
0

Best weekly hand curated episodes for learning

Cover image of Rejseholdet- Resten

Rejseholdet- Resten

Latest release on Sep 01, 2019

Best weekly hand curated episodes for learning

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 3 days ago

Rank #1: Afsnit 3- Mathias Helt er tilbage!

Podcast cover
Read more

Nu kulminerer det endelig, og i dette afsnit skal vi have smidt nogle forbrydere i spjældet. Mobilkontoret er tilbage i Horsens, og vi har overtalt radiovært på Radio24syv, Mathias Helt, til at være med os igen. Vi zoomer helt ind på Timm Vladimirs skuespil, snakker om mænds lægevaner og går helt tæt på nogle mystiske snegle. God fornøjelse. 

Nov 30 2017

1hr 26mins

Play

Rank #2: Afsnit 20 - med Cecilie Nielsen og Anders Hagen

Podcast cover
Read more

Vi er nået til ét af de allermest ikoniske afsnit af Rejseholdet, og vi har samlet et stærkt hold bestående Cecilie Nielsen (P1 og DR K) og Anders Hagen (vært på P3). Der opstår nærmest tumult i mobilkontoret, når vi gennemgår Johnnys Polen-tur, vi sætter fokus på IP's evner som komiker, og så siger vi hej til den mest legendariske birolle i hele serien i form af Otto Lykke Larsen. Rigtig god fornøjelse! 

Nov 08 2018

1hr 53mins

Play

Similar Podcasts

Djævlen i detaljen

Ubådssagen

Myrdet af Richelsen & Grau

Lottomysteriet

Rygtet siger

Et langsomt mord

Fjernsyn For Mig

Klovn podcast

Sagnfolket

Tue og Tonys TV-Klub - Gift Ved Første Blik

Matador med mere / med Martin og Mathilde

Skide Godt Egon

Englevingen

Stream Team 2.0

Dårligdommerne

Rank #3: Afsnit 25 - med Thomas Hartmann og Adrian Adler Petersen

Podcast cover
Read more

I mobilkontoret zoomer vi denne gang ind på en familietragedie i Ringsted i selskab med komiker og statist i afsnittet, Thomas Hartmann, og Adrian Adler Petersen, som står bag P1-podcasten "Et langsomt mord". Vi diskuterer blandt andet, om det her er Rejseholdet, når de er allermest uduelige, dissekerer Fischers pludselige dialekt, og så tager vi jer med på en hæsblæsende flyjagt. God fornøjelse! 

Jul 04 2019

1hr 49mins

Play

Rank #4: Afsnit 23 - med Ane Cortzen og Mathias Helt

Podcast cover
Read more

I Mobilkontoret holder vi mini-julefrokost, mens vi gennemgår afsnit 23. Vi er i forrygende selskab med Ane Cortzen og Mathias Helt. Vi diskuterer hvorfor det beskyttede værksted ikke har nogen form for beskyttelse, Mathias har forberedt et helt særligt lydklip, og så hylder vi en ny og fantastisk karakter, der har taget Campari med. Rigtig god fornøjelse. 

Dec 26 2018

1hr 24mins

Play

Most Popular Podcasts

The Joe Rogan Experience

TED Talks Daily

The Tim Ferriss Show

The Daily

Stuff You Should Know

Oprah's SuperSoul Conversations

Armchair Expert with Dax Shepard

Rank #5: Afsnit 4- med Mikka Tecza

Podcast cover
Read more

I afsnit 4 skal vi et smut til Nakskov, hvor vi skal kigge nærmere på verdens mest delikate mordvåben. Vi har selskab af klummeskribent på Information, Mikka Tecza, der har kaldt Ingrid Dahl for Rejseholdets største player. Det endervender vi naturligvis, men vi skal også et smut med IP i zoo, skvatte over typiske junkietyper, og sige velkommen til verdens bedste retsmediciner, Boysen. God fornøjelse!

Dec 07 2017

1hr 29mins

Play

Rank #6: Afsnit 16 - live fra Teater V

Podcast cover
Read more

Til den store sæsonafslutning har vi åbnet mobilkontoret op og er live fra Teater V i Valby med et veloplagt publikum og et fantastisk panel bestående af Cecilie Nielsen (vært på "Meget mere Matador") og Mathias Helt (vært på "Er du sunshine?" på Radio 24syv). Sammen kigger vi nærmere på seriens værste kærester, hylder en meget sej bademester og deler ud af fun facts - blandt andet at Ingrid Dahl har været i cirkus. Rigtig god fornøjelse! 

Jun 28 2018

1hr 47mins

Play

Rank #7: Afsnit 5- med Lars Bom og Frederik Dirks Gottlieb

Podcast cover
Read more

Mobilkontoret er fyldt til bristepunktet med fantastiske mænd. Radiovært på DR-programmerne, Binge og Den Sorte Boks, Frederik Dirks Gottlieb drysser sin enorme serieekspertise ud over hele afsnittet. Og så har vi selveste Lars Bom aka. Johnny Olsen med os. Vi snakker om at bytte replikker, hvornår Gaby og Johnny gør det frække første gang, og hvilken Manchesterklub Johnny huserede i. Rigtig god fornøjelse! 

Dec 14 2017

1hr 28mins

Play

Rank #8: Afsnit 21 - med Mikka Tecza og Mads Gundersen

Podcast cover
Read more

Til første afdeling af hypnose-mordene har vi umanerligt godt selskab i mobilkontoret i form af de to Rejseholdet-connoiesseurs Mikka Tecza og Mads Gundersen. Vi opdager, at Aarhus i virkeligheden ligger på Valby Langgade, kigger nærmere på grov udnyttelse i alle afskygninger og former, og så bliver vi hypnotiseret af Lars Mikkelsen. Rigtig god fornøjelse, og husk, at vi gennemgår anden del af dobbelt-afsnittet på Teater Katapult i Aarhus d. 1 december. 

Nov 22 2018

1hr 57mins

Play

Rank #9: Afsnit 9- med Mads Gundersen og Jakob Rasmussen

Podcast cover
Read more

Mobilkontoret flyder over med nørderi i denne ekstra lange sæsonafslutning. De to kæmpe store Rejseholdet-fans, Mads Gundersen, der er vært på P3, og Jakob Rasmussen, der laver dokumentarer for DR2, er med, når det hidtil mest nervepirrende afsnit skal forløses. Vi vender hver en detalje, og kommer forbi alt fra Iceman T-shirts til Melanie C. Rigtig god fornøjelse! 

Jan 11 2018

1hr 53mins

Play

Rank #10: Afsnit 8- med Lone Nikolajsen og Frederik Strand

Podcast cover
Read more

Til at snakke om det nervepirrende og kontroversielle afsnit 8 har vi fået assistance på mobilkontoret af kulturskribent på Information, Lone Nikolajsen, og museumsdirektør på Politimuseet, Frederik Strand. Vi giver en varm velkomst til to nye karakterer, undersøger Ingrids privatøkonomi, og bliver klogere på den tumult, afsnittet skabte. God fornøjelse! 

Jan 04 2018

1hr 28mins

Play